S
StorAnia
Gość
:* dziękujęJest kilka badan, najpopularniejsze to laparoskopia i histereskopia bo mozna od razu wtedy zdiagnozowac i usunac zrosty. Jest jeszcze np. kontrast + rentgen ale to wiaze sie z czekaniem na wynik przeswietlenia i przy stwierdzeniu zrostow trzeba miec kolejny zabieg. Betha mowi, ze u niej na USG widac ale nigdzie w necie nie widzialam aby byla to metoda diagnostyczna.
Bardzo dziwnie zareagowaly. To, ze sa przyjaciolkami nie oznacza, ze nie ma sie prawa do prywanosci.
Dziekuje i zycze powodzenia [emoji8]
Przykro mi glupi wredny malpiszon!
Kuzwa a myslalam, ze sie udalo.
Czesc powodzenia na monitoringu [emoji1377]
Najczesciej czytam o histereskopii w tym wypadku.
Buuu
Matko wsciekly sie te malpy! Przykro mi [emoji22]
To masz albo zarabisteo gina z super wzrokiem albo ma on zarabisty sprzet albo oba ma raz [emoji12] nigdzie nie znalazlam info aby komukolwiek wyszly zrosty na USG. Jestes jedyna
Faceci to durnie bardzo czesto. Baby laza i nogi rozkladaja co chwile a Ci sie wstydza do kubeczka dobrze zrobic. Na szczescie moj K nie jest z tych durnych. Pare minut temu napaknelam mu, ze moze jakies ziolka czy witaminki na podrasowanie zolniezykow a on od razu za telefon i zaczyna szukac informacji
Bardzo mi przykro z powodu babci.
Wiem, ze masz stresa ale sie nie poddawaj. Nawet jak nic nie zdzialasz to bedziesz miala swiadomosc, ze zrobilas co sie dalo. Oczywiscie z calego serducha zycze abys dostala to o co walczysz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom