reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dobry marynarz czerwone morze przepłynie. Hehe słyszałam nie raz od męża jak jeszcze dzieci nie mieliśmy. Heh a ochotę na sexxx. miała duża jak moje miesiączki trwały jakies 6/7dni a teraz dwa dni a na 3 dzień czysto więc długiej przerwy nie ma.

Stare przysłowie mówi że dobry koń to i po błocie pociągnie:)
A dobry marynarz morze czerwone przepłynie :D

Mam potwornego stresa. Jutro znowu spotkanie z kierownikiem i personalną... Zaczyna mi brakować siły, ale wiem ze nie mogę się poddać.

Jeszcze teraz mam taką nadzieję... na ciążę... nie wiem po co, bo przecież to się pewnie nie może udać... A może może... :)

Dziewczyny a jak u Was z ochotą na igraszki podczas miesiączki? Oczywiście nie kochamy się bo strasznie to by było niehigieniczne i mało komfortowe ale ochotę mam...Nimfomanka ze mnie?[emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam straszna ochotę na igraszki w czasie @ ale też uważam że to nie higieniczne [emoji19]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja szybko zostałam mama. W wieku 17lat. No do 18-stki brakowalo mi 3 miesiace.Ale jestem z tego dumna i nigdy czasu bym nie cofnela. A drugie urodziłam w wieku 21lat. Po drugim krzyczałam jeszcze na porodowce że już nigdy dzieci,ale jak widać wszystko się zmieniło.
Jestem bardzo dumna z młodych mam [emoji8] bardzo je podziwiam. Wiele z nich chce się jeszcze wyszaleć a tu ciąża. Miało jest takich które się z tego cieszą. Choć gdybym widziała że będą takie problemy z ciąża to już wczesnej bym zaczęła. [emoji179]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry