reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Joaszka, ja mam 28 lat a moj 29 także do tego roku czasu możemy poczekać [emoji3]
Bertha, masz racje! Mimo wszystko warto próbować i tak też zrobię [emoji6]
Bulbasek, ja też miałam jednorazowo torbiel.. przyplątała się na kontroli a po miesiączce nie było po niej śladu [emoji6] moja gin mówi, że to normalne i często raz w roku zdarza się cykl bezowulacyjny.
Sylwaq90, moj tez chodzi na siłownie i bierze białko.. prosiłam żeby to odstawił śle twierdzi, że pytał trenera i powiedział mu, to w staraniach nie przeszkadza.. M na pewno innych świństw nie bierze bo widzę po nim, że " rośnie" po woli a ćwiczy prawie 4 razy w tygodniu. Dla przykładu nasz znajomy ćwiczy od pol roku a dwa razy większy od mojego bo faszeruje się sterydami[emoji53] w życiu bym na to mojemu nie pozwoliła!
Gosia, oby u ciebie szybko się sprawa wyjaśniła i albo niech przyjdzie @ albo niech to bedzie ciąża! Ja tez marzę o córeczce i teraz żałuje, że wcześniej nie zdecydowałam się na drugie dziecko bo teraz bedzie coraz to większa różnica wieku.. moj syn skończy w sierpniu 4 lata..

Ja właśnie skończyłam prasowanie.. jutro mam wolne.. muszę iść do sądu zrzec się spadku w imieniu syna. swoją droga chore to, że sama nie mogę zdecydować o swoim dziecku tylko sądownie eh..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No moja ma już 7...ale dopiero teraz chcemy oboje 2...ja urodziłam córkę w wieku 30 lat[emoji6]2 dni przed urodzinami[emoji175]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oby babcia wyzdrowiala :* zależy jakie to białko. Mój M chodzi 3 razy w tygodniu ale nic takiego nie bierze. Tylko suplememty i dieta. Natomiast w tych preparatach jest dużo chemii, może zerknij jaki sklad itd. Ty też ciepły kocyk i rozgrzewający napój :*
Dokładnie. Niewinne białko a krowa na hormonach. Choć teraz wszystko na hormonach...trzeba by swoje wszystko mieć[emoji53]

Co do instynktu-jak przyjdzie to nie ma zmiluj, wiem po sobie. Jak sie maly urodzil to nagle sie okazalo, ze ja nie mam potrzeb, ze ja wszystko co robie to robie z mysla o dziecku, sobie nie kupie nowego tuszu, ale jemu kupuje kolejny 10 kocyk :D to jest napiekniejsze uczucie na swiecie robic cos dla malej istotki :) ♥ zyczej kazdej by mogla sie tak spelniac :)
Znam to uczucie. Nie raz szłam do sklepu z myślą że kupię sobie ładna bluzeczke albo cos,ale jak zobaczę że jest dział dla dzieci to muszę iść popatrzeć. I zawsze kończy się tak że wychodzę że sklepu z jakąś sukieneczka dla córki albo bluzeczka,także znam to uczucie ,kiedy kupienie coś dziecku sprawia większą radość niż kupienie czegoś sobie. I oczywiście wszyscy z mojej rodziny to komentują. Hehe Pamiętam jak od mamy dostałam na urodziny kasę, odrazu powiedziała że mam sobie cos kupić a nie dziecia.hehe trochę to może śmiesznie wygląda ale takie jest macierzyństwo i chęć dania dziecku wszystkiego.

Dziewczyny a jak u Was z ochotą na igraszki podczas miesiączki? Oczywiście nie kochamy się bo strasznie to by było niehigieniczne i mało komfortowe ale ochotę mam...Nimfomanka ze mnie?[emoji1]

No moja ma już 7...ale dopiero teraz chcemy oboje 2...ja urodziłam córkę w wieku 30 lat[emoji6]2 dni przed urodzinami[emoji175]

Ja szybko zostałam mama. W wieku 17lat. No do 18-stki brakowalo mi 3 miesiace.Ale jestem z tego dumna i nigdy czasu bym nie cofnela. A drugie urodziłam w wieku 21lat. Po drugim krzyczałam jeszcze na porodowce że już nigdy dzieci,ale jak widać wszystko się zmieniło.

Co do instynktu-jak przyjdzie to nie ma zmiluj, wiem po sobie. Jak sie maly urodzil to nagle sie okazalo, ze ja nie mam potrzeb, ze ja wszystko co robie to robie z mysla o dziecku, sobie nie kupie nowego tuszu, ale jemu kupuje kolejny 10 kocyk :D to jest napiekniejsze uczucie na swiecie robic cos dla malej istotki :) ♥ zyczej kazdej by mogla sie tak spelniac :)

Ja już teraz bym wszystko chciała kupić dla takiego małego bąbelka :) Tak mi się wszystko podoba... ale nie chcę zapeszać, poczekam do momentu aż wreszcie będę w upragnionej ciąży i to zaawansowanej :)

A z innej strony, myślę sobie, że trzeba to kontrolować, aby też nie zapomnieć o tym, że nadal jesteśmy odrębnym bytem i że nam również też należy się coś od życia :) Szczęśliwa mama, to szcześliwe dziecko podobno :)

Ja dwa dni po 30 urodzinach urodzilam synka .

Tez bralam anty kilka lat odstawiłam we wrześniu i trzy miesiące brałam kwas foliowy a z aszlam w pierwszym cyklu bez żadnych problemów.

Dziewczyny a jak u Was z ochotą na igraszki podczas miesiączki? Oczywiście nie kochamy się bo strasznie to by było niehigieniczne i mało komfortowe ale ochotę mam...Nimfomanka ze mnie?[emoji1]

Stare przysłowie mówi że dobry koń to i po błocie pociągnie:)

reklama
Znam to uczucie. Nie raz szłam do sklepu z myślą że kupię sobie ładna bluzeczke albo cos,ale jak zobaczę że jest dział dla dzieci to muszę iść popatrzeć. I zawsze kończy się tak że wychodzę że sklepu z jakąś sukieneczka dla córki albo bluzeczka,także znam to uczucie ,kiedy kupienie coś dziecku sprawia większą radość niż kupienie czegoś sobie. I oczywiście wszyscy z mojej rodziny to komentują. Hehe Pamiętam jak od mamy dostałam na urodziny kasę, odrazu powiedziała że mam sobie cos kupić a nie dziecia.hehe trochę to może śmiesznie wygląda ale takie jest macierzyństwo i chęć dania dziecku wszystkiego.
Jakbym o sobie czytała :-) mam tak samo i też jak dostanę kasę na urodziny, czy coś, to zawsze słyszę, że mam sobie coś kupić :-)

Ja już teraz bym wszystko chciała kupić dla takiego małego bąbelka :) Tak mi się wszystko podoba... ale nie chcę zapeszać, poczekam do momentu aż wreszcie będę w upragnionej ciąży i to zaawansowanej :)

A z innej strony, myślę sobie, że trzeba to kontrolować, aby też nie zapomnieć o tym, że nadal jesteśmy odrębnym bytem i że nam również też należy się coś od życia :) Szczęśliwa mama, to szcześliwe dziecko podobno :)
Jak już to dziecko jest, to czasem ciężko to rozgraniczyc. Macierzyństwo to czasem taka choroba psychiczna [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry