reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Joaszka, ja mam 28 lat a moj 29 także do tego roku czasu możemy poczekać [emoji3]
Bertha, masz racje! Mimo wszystko warto próbować i tak też zrobię [emoji6]
Bulbasek, ja też miałam jednorazowo torbiel.. przyplątała się na kontroli a po miesiączce nie było po niej śladu [emoji6] moja gin mówi, że to normalne i często raz w roku zdarza się cykl bezowulacyjny.
Sylwaq90, moj tez chodzi na siłownie i bierze białko.. prosiłam żeby to odstawił śle twierdzi, że pytał trenera i powiedział mu, to w staraniach nie przeszkadza.. M na pewno innych świństw nie bierze bo widzę po nim, że " rośnie" po woli a ćwiczy prawie 4 razy w tygodniu. Dla przykładu nasz znajomy ćwiczy od pol roku a dwa razy większy od mojego bo faszeruje się sterydami[emoji53] w życiu bym na to mojemu nie pozwoliła!
Gosia, oby u ciebie szybko się sprawa wyjaśniła i albo niech przyjdzie @ albo niech to bedzie ciąża! Ja tez marzę o córeczce i teraz żałuje, że wcześniej nie zdecydowałam się na drugie dziecko bo teraz bedzie coraz to większa różnica wieku.. moj syn skończy w sierpniu 4 lata..

Ja właśnie skończyłam prasowanie.. jutro mam wolne.. muszę iść do sądu zrzec się spadku w imieniu syna. swoją droga chore to, że sama nie mogę zdecydować o swoim dziecku tylko sądownie eh..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No moja ma już 7...ale dopiero teraz chcemy oboje 2...ja urodziłam córkę w wieku 30 lat[emoji6]2 dni przed urodzinami[emoji175]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oby babcia wyzdrowiala :* zależy jakie to białko. Mój M chodzi 3 razy w tygodniu ale nic takiego nie bierze. Tylko suplememty i dieta. Natomiast w tych preparatach jest dużo chemii, może zerknij jaki sklad itd. Ty też ciepły kocyk i rozgrzewający napój :*
Dokładnie. Niewinne białko a krowa na hormonach. Choć teraz wszystko na hormonach...trzeba by swoje wszystko mieć[emoji53]

Co do instynktu-jak przyjdzie to nie ma zmiluj, wiem po sobie. Jak sie maly urodzil to nagle sie okazalo, ze ja nie mam potrzeb, ze ja wszystko co robie to robie z mysla o dziecku, sobie nie kupie nowego tuszu, ale jemu kupuje kolejny 10 kocyk :D to jest napiekniejsze uczucie na swiecie robic cos dla malej istotki :) ♥ zyczej kazdej by mogla sie tak spelniac :)
Znam to uczucie. Nie raz szłam do sklepu z myślą że kupię sobie ładna bluzeczke albo cos,ale jak zobaczę że jest dział dla dzieci to muszę iść popatrzeć. I zawsze kończy się tak że wychodzę że sklepu z jakąś sukieneczka dla córki albo bluzeczka,także znam to uczucie ,kiedy kupienie coś dziecku sprawia większą radość niż kupienie czegoś sobie. I oczywiście wszyscy z mojej rodziny to komentują. Hehe Pamiętam jak od mamy dostałam na urodziny kasę, odrazu powiedziała że mam sobie cos kupić a nie dziecia.hehe trochę to może śmiesznie wygląda ale takie jest macierzyństwo i chęć dania dziecku wszystkiego.

Dziewczyny a jak u Was z ochotą na igraszki podczas miesiączki? Oczywiście nie kochamy się bo strasznie to by było niehigieniczne i mało komfortowe ale ochotę mam...Nimfomanka ze mnie?[emoji1]

No moja ma już 7...ale dopiero teraz chcemy oboje 2...ja urodziłam córkę w wieku 30 lat[emoji6]2 dni przed urodzinami[emoji175]

Ja szybko zostałam mama. W wieku 17lat. No do 18-stki brakowalo mi 3 miesiace.Ale jestem z tego dumna i nigdy czasu bym nie cofnela. A drugie urodziłam w wieku 21lat. Po drugim krzyczałam jeszcze na porodowce że już nigdy dzieci,ale jak widać wszystko się zmieniło.

Co do instynktu-jak przyjdzie to nie ma zmiluj, wiem po sobie. Jak sie maly urodzil to nagle sie okazalo, ze ja nie mam potrzeb, ze ja wszystko co robie to robie z mysla o dziecku, sobie nie kupie nowego tuszu, ale jemu kupuje kolejny 10 kocyk :D to jest napiekniejsze uczucie na swiecie robic cos dla malej istotki :) ♥ zyczej kazdej by mogla sie tak spelniac :)

Ja już teraz bym wszystko chciała kupić dla takiego małego bąbelka :) Tak mi się wszystko podoba... ale nie chcę zapeszać, poczekam do momentu aż wreszcie będę w upragnionej ciąży i to zaawansowanej :)

A z innej strony, myślę sobie, że trzeba to kontrolować, aby też nie zapomnieć o tym, że nadal jesteśmy odrębnym bytem i że nam również też należy się coś od życia :) Szczęśliwa mama, to szcześliwe dziecko podobno :)

Ja dwa dni po 30 urodzinach urodzilam synka .

Tez bralam anty kilka lat odstawiłam we wrześniu i trzy miesiące brałam kwas foliowy a z aszlam w pierwszym cyklu bez żadnych problemów.

Dziewczyny a jak u Was z ochotą na igraszki podczas miesiączki? Oczywiście nie kochamy się bo strasznie to by było niehigieniczne i mało komfortowe ale ochotę mam...Nimfomanka ze mnie?[emoji1]

Stare przysłowie mówi że dobry koń to i po błocie pociągnie:)

reklama
Znam to uczucie. Nie raz szłam do sklepu z myślą że kupię sobie ładna bluzeczke albo cos,ale jak zobaczę że jest dział dla dzieci to muszę iść popatrzeć. I zawsze kończy się tak że wychodzę że sklepu z jakąś sukieneczka dla córki albo bluzeczka,także znam to uczucie ,kiedy kupienie coś dziecku sprawia większą radość niż kupienie czegoś sobie. I oczywiście wszyscy z mojej rodziny to komentują. Hehe Pamiętam jak od mamy dostałam na urodziny kasę, odrazu powiedziała że mam sobie cos kupić a nie dziecia.hehe trochę to może śmiesznie wygląda ale takie jest macierzyństwo i chęć dania dziecku wszystkiego.
Jakbym o sobie czytała :-) mam tak samo i też jak dostanę kasę na urodziny, czy coś, to zawsze słyszę, że mam sobie coś kupić :-)

Ja już teraz bym wszystko chciała kupić dla takiego małego bąbelka :) Tak mi się wszystko podoba... ale nie chcę zapeszać, poczekam do momentu aż wreszcie będę w upragnionej ciąży i to zaawansowanej :)

A z innej strony, myślę sobie, że trzeba to kontrolować, aby też nie zapomnieć o tym, że nadal jesteśmy odrębnym bytem i że nam również też należy się coś od życia :) Szczęśliwa mama, to szcześliwe dziecko podobno :)
Jak już to dziecko jest, to czasem ciężko to rozgraniczyc. Macierzyństwo to czasem taka choroba psychiczna [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry