Joaszka
Fanka BB :)
No moja ma już 7...ale dopiero teraz chcemy oboje 2...ja urodziłam córkę w wieku 30 lat[emoji6]2 dni przed urodzinami[emoji175]Joaszka, ja mam 28 lat a moj 29 także do tego roku czasu możemy poczekać [emoji3]
Bertha, masz racje! Mimo wszystko warto próbować i tak też zrobię [emoji6]
Bulbasek, ja też miałam jednorazowo torbiel.. przyplątała się na kontroli a po miesiączce nie było po niej śladu [emoji6] moja gin mówi, że to normalne i często raz w roku zdarza się cykl bezowulacyjny.
Sylwaq90, moj tez chodzi na siłownie i bierze białko.. prosiłam żeby to odstawił śle twierdzi, że pytał trenera i powiedział mu, to w staraniach nie przeszkadza.. M na pewno innych świństw nie bierze bo widzę po nim, że " rośnie" po woli a ćwiczy prawie 4 razy w tygodniu. Dla przykładu nasz znajomy ćwiczy od pol roku a dwa razy większy od mojego bo faszeruje się sterydami[emoji53] w życiu bym na to mojemu nie pozwoliła!
Gosia, oby u ciebie szybko się sprawa wyjaśniła i albo niech przyjdzie @ albo niech to bedzie ciąża! Ja tez marzę o córeczce i teraz żałuje, że wcześniej nie zdecydowałam się na drugie dziecko bo teraz bedzie coraz to większa różnica wieku.. moj syn skończy w sierpniu 4 lata..
Ja właśnie skończyłam prasowanie.. jutro mam wolne.. muszę iść do sądu zrzec się spadku w imieniu syna. swoją droga chore to, że sama nie mogę zdecydować o swoim dziecku tylko sądownie eh..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom