Oczywiście bierz wskazane jak najbardziejNie zaszkodzi. Ja brałam luteinę na podtrzymanie ciąży. To sztuczny progesteron. Może jedynie pomoc [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Bulbasek
Fanka BB :)
Kochana tak jak kiedyś pisalam- nie ma znaczenia czy się starasz o 1 czy kolejne dziecko. Instynkt macierzyński jest tak silny, potrzeba bycia mama, ze chce się tego dzieciątka. Są chwilę zwątpienia. Ja w 3 cyklu mialam ciaze biochemiczna. To byl najpiekniejszy tydzień. Byłam dobrej myśli, ale się nie udało. W grudniu odpuscilam i zobaczymy co teraz. Spróbuj Kochana tak nie myśleć, ze nie dasz córki mezowi a siostry synkowi. Czemu taka presja ma na Tobie ciazyc? Może chrzestna miała jeszcze jakieś problemy zdrowotne, o których nikt nie wie. Ja trzymam kciukiTak zrobę. Strasznie się martwię. Wiem może przesadzam ale kiedy chce się mieć dziecko to chyba normalne. Szczególnie jak się myślało po 1 ciąży od pierwszego razu ze kolejne razy też takie będą. A tu chichot losu.... 2 ciaza też niby zaraz ale puste jajo plodowe... w międzyczasie biochemiczna. A teraz kilka cykli i nic. I tu się nieraz obwiniam że mogłam się wcześniej decydować. Pierwsze dziecko doslownie się przytrafiło jak miałam 20 lat. Dziś nie żałuję to mój skarb i ma już 12 lat. Później długo zwlekalam... moze za długo. Czasem się boję że już nie będę mieć więcej dzieci. Tak miała moja chrzestna matka. Tak samo jak ja, pierwszy syn za młodu, później bo dom, bo to, bo tamto, u mnie też bo dom, dorobić się trzeba, studia, brak pracy w swoim zawodzie, później bo praca jest... Zawsze nie czas... i moja chrzestna jak już się zdecydowała to się nie udawało, został jedynak. Wiem że teraz trochę innw czasy, medycyna zrobiła krok milowy. Jednak bardzo się boję że nie dam mojemu mężowi dziecka, wymarzonej córeczki a synkowi rodzeństwa. A samej marzy mi się dziewczynka, ale gdyby był chłopiec byłabym szczęśliwa. Chciałabym mieć jeszcze dwójkę. Tym razem w niedużym odstępie wiekowym.
Przepraszam za te moje wypociny ale czasem trzeba się wyzalic. A chyba nikt inny jak Wy straraczki mnie lepiej nie zrozumie.
sylwkaq90
Joaszka, ja mam 28 lat a moj 29 także do tego roku czasu możemy poczekać [emoji3]
Bertha, masz racje! Mimo wszystko warto próbować i tak też zrobię [emoji6]
Bulbasek, ja też miałam jednorazowo torbiel.. przyplątała się na kontroli a po miesiączce nie było po niej śladu [emoji6] moja gin mówi, że to normalne i często raz w roku zdarza się cykl bezowulacyjny.
Sylwaq90, moj tez chodzi na siłownie i bierze białko.. prosiłam żeby to odstawił śle twierdzi, że pytał trenera i powiedział mu, to w staraniach nie przeszkadza.. M na pewno innych świństw nie bierze bo widzę po nim, że " rośnie" po woli a ćwiczy prawie 4 razy w tygodniu. Dla przykładu nasz znajomy ćwiczy od pol roku a dwa razy większy od mojego bo faszeruje się sterydami[emoji53] w życiu bym na to mojemu nie pozwoliła!
Gosia, oby u ciebie szybko się sprawa wyjaśniła i albo niech przyjdzie @ albo niech to bedzie ciąża! Ja tez marzę o córeczce i teraz żałuje, że wcześniej nie zdecydowałam się na drugie dziecko bo teraz bedzie coraz to większa różnica wieku.. moj syn skończy w sierpniu 4 lata..
Ja właśnie skończyłam prasowanie.. jutro mam wolne.. muszę iść do sądu zrzec się spadku w imieniu syna. swoją droga chore to, że sama nie mogę zdecydować o swoim dziecku tylko sądownie eh..
Nie chce mu zabraniać, ta siłownia to dla niego taka odskocznia od rzeczywistości, a jak się chodzi regularnie no to mimo wszystko trzeba brać te odżywki, bo organizm nie jest wstanie czerpać tyle np. białka z pożywienia. Sterydów na pewno nie bierze, kupuje te odżywki w dobrym sklepie, nie przez internet, znane marki. Czytam na internecie i piszą, że to nic nie szkodzi, bo to naturalne składniki w pożywieniu.. Sama już nie wiem..
Bulbasek
Oby babcia wyzdrowiala :* zależy jakie to białko. Mój M chodzi 3 razy w tygodniu ale nic takiego nie bierze. Tylko suplememty i dieta. Natomiast w tych preparatach jest dużo chemii, może zerknij jaki sklad itd. Ty też ciepły kocyk i rozgrzewający napój :*Nadrobiłam..
@mfifi04 piękna kreseczka!
U mnie 6dpo, sama nie wiem czy coś czuję. Dzisiaj noc nieprzespana, babcia w coraz gorszym stanie lekarz powiedział, że mamy się przygotować na najgorsze..
A jeszcze teraz 37,3, wszyscy do koła grypę mają.. Choć poza stanem podgorączkowym nic mi nie jest.
Mam pytanie do was dziewczęta. Czy branie odżywek wspomagających przyrost tkanki mięśniowej może mieć wpływ na plemniki? pogarszać ich jakość? Mój m chodzi na siłownie, pije białko i chyba coś tam jeszcze, dokładnie nie wiem. Oczywiście to żadne sterydy.
Tak i podaje się owitrelle na pęknięcie przy 18mmTak się zastanawiam...powiedzmy że wszystko jest ok z owulacja. Tz.występuje. czy można ją że tak powiem podkręcić? Żeby mieć pewność że wystąpi i pęcherzyk pęknie? Że będzie np.więcej pęcherzyków?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
sylwkaq90
Wgłębię się, jak tylko będę miała na to siłę i ochotę.Oby babcia wyzdrowiala :* zależy jakie to białko. Mój M chodzi 3 razy w tygodniu ale nic takiego nie bierze. Natomiast w tych preparatach jest dużo chemii, może zerknij jaki sklad itd. Ty też ciepły kocyk i rozgrzewający napój :*
Babcia już leży kilka lat w łóżku, unieruchomiona, więc niestety.. ale dziękuję :*
Co do instynktu-jak przyjdzie to nie ma zmiluj, wiem po sobie. Jak sie maly urodzil to nagle sie okazalo, ze ja nie mam potrzeb, ze ja wszystko co robie to robie z mysla o dziecku, sobie nie kupie nowego tuszu, ale jemu kupuje kolejny 10 kocyk to jest napiekniejsze uczucie na swiecie robic cos dla malej istotki ♥ zyczej kazdej by mogla sie tak spelniac
arrow92
@bertha ja tez jutro zaczynam dupka i zostaje dwa tyg do testowania wiec idziemy razem [emoji5]
Joaszka
Ja po po odstawieniu anty zaszlam w 7 cyklu choć tak naprawdę w 3 bo dopiero wtedy jak zalieszkaliśmy razem to było reguralnie bo tak to tylko w weekendy[emoji6]a po córce nic nie brałam tz.tabletek anty. Także 7 lat pełnej natury[emoji6] no ale niestety latka lecą menopauza tuż za rogiem a nam się 2 zachciało...W tym roku skoncze 32 lata. W tych cyklach to już się troche pogubiłam bo mój mąż wyjeżdża za granicę więc niektóre przepadają , ale tak na dobre to chyba 5 cykl. Wczesniej aż tak się nie przykładalismy ale w sumie tez była możliwość żeby zajsc, ale nie zaszlam. Od bodajże 1.5 roku nie biorę tabletek anty.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Bulbasek
Oj biedna babunia :* Ściskam mocno :*Wgłębię się, jak tylko będę miała na to siłę i ochotę.
Babcia już leży kilka lat w łóżku, unieruchomiona, więc niestety.. ale dziękuję :*