reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja pierwszą @ dostałam jak miałam 11,5 roku! A najgorsze było to, że w tym czasie mieliśmy generalny remont łazienki [emoji849] stał sam kibelek i gołe, skute ściany, masakra!!!
Marc, Paraplu miała pozytyw [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I z tego pozytywu wielkie nic :p

@StorAnia ale nie pakusiaj, zycie zaskakuje nas w najmniej spodziewanych momentach, moze akurat to bedzie Twoj moment? [emoji8] a jak nie to trudno, badanie nasienia mozna zrobic za tydzien a owulka jest raz w miesiacu. Dla mnie rachunek jest prosty na korzysc boboseksow.

Gadalam z K i my chyba wstrzymamy sie ze staraniami do wykluczenia zrostow [emoji20] czytam, ze czesto sa powodem poronien a ja chyba nie przezyje jesli strace kolejne dziecko przez jakis glupi zrost.
Jutro dzwonie do rodzinnego, moze umowie sie srode lub czwartek bo mam wtedy czas i pogadam, moze uda mi sie dostac to skierowanie do gina.

reklama
Kochana tylle osób z tym żyje i co lepsze zachodzi w ciążę, że nie ma co panikować :D

Taaak, owulacja była najprawdopodobniej w środę, w czw. Przytulanie, więc mogło jajeczko nie przeżyć, uhh ;) noo, na wszelki wypadek już nie biorę tych ostatnich dni globulek, i jak nie zadziałają (choć tylko 2 dni dopuściłam) i w żadnej ciąży niee będę to znów leczennie w przyszłym cyklu (czyli znów cykl w plecy) no ale trudno :)
Ale by było super gdyby było dzidzi :)
Ja w poprzedniej ciąży na początku paliłam jak smok, nerwy non stop, zero uwagi na zdrowie itp i wszystko oki :)
Sparki napisała Ci priv, plis odpisz :)

Yuppi, nadrobiłam!!! :)
Jakies staranka w weekend były, dzisiaj rano ostatnie. Owu przewiduje ze dzisiaj powinna byc. Jutro mam monitoring to zobaczymy. Niestety mam jakaś mała infekcje i biore jakies globulki, wiec nie wiem czy one nie przekształciły środowiska w pochwie na wrogie dla żołnierzy... no nic to, i tak działamy w kierunku in vitro, a muszę infekcje wyleczyć zeby zrobić wymazy, cytologię. Jak to jest z przytulaniami przed cytologia? Sa jakies zasady ze ileś dni wcześniej nie mozna?

Mój gin wlasnie jasna krew bez skrzepów określa jako idealna miesiączka. Jak mam skrzepy to znaczy ze złe sie odżywiałam. Ostatnio skrzepów juz nie miałam, ale krew była ciemna, to wlasnie jeszcze skomentował ze powinna byc jaśniejsza. Takze to chyba dobrze ze taka @ miałaś :)
Wydaje mi sie ze owu miałaś tak jak zaobserwowałaś, tylko ta faza lutealna coś sie skróciła :( zbadaj sobie progesteron w następnym cyklu 7dpo

Super!!! Trzymam kciuki!! U nas tez owu jakos dzisiaj, no moze jutro, będziemy razem testować :)

A jeszcze mozna zastrzyki dla karmiących, raz na 3 miesiące do gina na zastrzyk sie idzie.

Kurde, no wlasnie ja 2 tyg temu tez to samo wyczytałam, bo mój m tez miał gorączkę... tez sie wtedy załamałam. I dlatego przyspieszamy in vitro. Natomiast mój gin powiedział jak zapytałam czy tak jest, ze nie wiadomo, czy wszystkie wybite, mamy działać.
Urolog powiedziała M ze badania nasienia po miesiącu od gorączki robic.. czyli pewnie troche jednak wybija... ale trzeba miec nadzieje ze jednak nie wszystkie.

Czyli tez będziemy razem testowały :)

Hahaha, super akcja :D szacun dla twojego m za spontaniczność :D

Moge prosić o zmianę @ na 6.02? Owu ciut wcześniej wypadła :)

Mi tez na 3 miechy by starczyło :)

Ja tez wole podpaski :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli przez 37 lat miałam miesiączki do dupy?[emoji53]pierwszu raz w życiu taka była...a sory nie 37 a jakieś 19 bo @ dopiero jak 16 lat miałam[emoji6]miałam badać ten progesteron ale się nie wyrobiłam. Ale też-przez 19 lat cykle 25-27 dni... Menopauza idzie jak nic[emoji20]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

I z tego pozytywu wielkie nic :p

@StorAnia ale nie pakusiaj, zycie zaskakuje nas w najmniej spodziewanych momentach, moze akurat to bedzie Twoj moment? [emoji8] a jak nie to trudno, badanie nasienia mozna zrobic za tydzien a owulka jest raz w miesiacu. Dla mnie rachunek jest prosty na korzysc boboseksow.

Gadalam z K i my chyba wstrzymamy sie ze staraniami do wykluczenia zrostow [emoji20] czytam, ze czesto sa powodem poronien a ja chyba nie przezyje jesli strace kolejne dziecko przez jakis glupi zrost.
Jutro dzwonie do rodzinnego, moze umowie sie srode lub czwartek bo mam wtedy czas i pogadam, moze uda mi sie dostac to skierowanie do gina.

Teraz to dopiero będzie wyczekiwanie... masakra ;)
Jeszcze ta nerwówka w robocie...nie fajnie :(
Ale by się zdziwili w pracy :D
Pomarzyć zawsze można ;)

Dziewczyny wy jeszcze nie spicie?ja przeważnie śpię już o 22 ale dziś jakoś nie:baffled:oczy mnie pieką a spać nie mogę .
Paraplu przykro mi że chcesz zaprzestać staranek.:hmm:może jak pójdziesz do lekarza to coś więcej się dowiesz i będzie dobrze.wszystkie tu jesteśmy z Toba:)

Dziewczyny wy jeszcze nie spicie?ja przeważnie śpię już o 22 ale dziś jakiś nie:baffled:oczy mnie pieką a spać nie mogę .
Paraplu przykro mi że chcesz zaprzestać staranek.:hmm:może jak pójdziesz do lekarza to coś więcej się dowiesz i będzie dobrze.wszystkie tu jesteśmy z Toba:)
No ja jakoś nie mogę zasnąć... zbyt dużo myśli po głowie chodzi...:crazy::szok:

Dziewczyny wy jeszcze nie spicie?ja przeważnie śpię już o 22 ale dziś jakiś nie:baffled:oczy mnie pieką a spać nie mogę .
Kochana o 22 to ja pracę dopiero kończę[emoji6]chyba że mam nocke to o 8.30[emoji1]a teraz mam ferie,@ i piję piwsko,łupie pestki i czytam Wysokie Obcasy a jednym okiem Was[emoji1]

I z tego pozytywu wielkie nic [emoji14]

Może faktycznie najpierw trzeba by te zrosty rozróżnić?[emoji53]

reklama
Powiem wam ze odkąd się staram o dziecko to jestem ciagle zestresowana.żyje tylko tym:(myślicie że to normalne?czy tak być powinno?

Do góry