reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziekuje kochane i dzien dobry ....
Ja sie nie ciesze poki co wiem ze bywa tak ze jest ciaza ale traci sie ja na bardzo wczesnym etapie podczas @ np dlatego ze zrobilam ten test za wczesnie mam tysiace szarych mysli kochane ...

Ale Trzymam & & & & & & kochane za styczniowe przyszle mamuski lacznie ze mna hehe:happy::-) bo jak nie My to kto? :happy:
Ktora kiedy testuje ?
Powiem wam ze troszke zaluje ze tak wczesnie zrobilam test ... Mam tyle obaw

Ale Trzymam & & & & & & kochane za styczniowe przyszle mamuski lacznie ze mna hehe:happy::-) bo jak nie My to kto? :happy:
Ktora kiedy testuje ?
Powiem wam ze troszke zaluje ze tak wczesnie zrobilam test ... Mam tyle obaw
tez temu ja czekalam az zacznie sie spozniac @, by nie miec tych obaw, bo teraz strach jest, ale musisz myslec i wierzyc, ze bedzie dobrze!

Fabiamama cały czas w głowie siedziała jedna myśl, poplakalam się a jak kolega G zapytał o rodzeństwo dla M to już zupełnie mnie rozlozylo ale walilam prosto z mostu ze nie możemy mieć :(

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Fabimama masz wielkie serducho [emoji4][emoji4][emoji4]

Yesenia impreza udana [emoji4] super [emoji4]

Renata kreski są? Są! Teraz tylko pozytywne myśli! [emoji4][emoji4][emoji4]

Renia ja w piątek będę testować. O ile @ się nie pojawi. ;) to smigaj na betę! Skoro tak wcześnie wyszedł test pozytywny to musisz mieć bardzo duże stężenie ;) może bliźniaki ;)

Yesenia - dobrze powiedzialas przynajmniej nikt Was nie będzie i nic więcej pytał. Najważniejsze ze się wytanczylas. A z @ dalej cisza? Pytałaś może innych kobiet po tym lęku czy miały podobnie?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry