jaguar
Fanka BB :)
I moj :-) ale drugie dziecko wolala bym pazdziernikowe he helistopad bardzo fajny... mój synek się w listopadzie urodził...
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I moj :-) ale drugie dziecko wolala bym pazdziernikowe he helistopad bardzo fajny... mój synek się w listopadzie urodził...
Mimi też mam synka z marca 2013 powodzenia ci życzę !Mam 27 lat. Mam już synka, który w marcu skończy 4 lata więc najwyzsza pora na rodzeństwo ... od 4 cykli biorę clostilbegyt I duphaston. W grudniu były pierwsze staranka nawet w owulacje i niestety jedna krecha.... teraz mam 10 dc, a cykle 30 dniowe
Czekałam na ten test, bo nie wiedziałam, czy będę potrzebowała, no ale jak widać przyda się, więc zamawiam dziś wieczorem :-)[emoji20] ... ale warto było sprawdzic
A zamówiłaś donga?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Heh, ja mam dzisiaj chyba 52dc, ale pewna nie jestem, bo przestałam liczyć.Mam to samo. Ile to już opóźnienia u Ciebie?
No szkoda [emoji20] najbardziej denerwuje mnie to, że to drugi cykl od października, a powinien być czwarty już... I tak szanse mi koło nosa przechodzą...Eh... szkoda kochana [emoji27] niech te @ do nas już przychodzą i działamy dalej!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, walczymy dalej! Głowa do góry, uda się w następnym cyklu! Musi się udać!
A u mnie biel goni biel :-) w poniedziałek oczy mi fiksowały najwyraźniej :-)
Przykro mi skarbie,ale musimy mieć siłę podnieś sięCzekałam na ten test, bo nie wiedziałam, czy będę potrzebowała, no ale jak widać przyda się, więc zamawiam dziś wieczorem :-)
Heh, ja mam dzisiaj chyba 52dc, ale pewna nie jestem, bo przestałam liczyć.
No szkoda [emoji20] najbardziej denerwuje mnie to, że to drugi cykl od października, a powinien być czwarty już... I tak szanse mi koło nosa przechodzą...
ja miałam cp i test wyszedł jak przy każdej innej mojej ciążyWłaśnie jutro idę na betę i zrobie przy okazji tsh. Gdzieś pod koniec listopada zaczęłam brać ten euthyrox 25. Endokrynolog powiedziała że mogę nim uregulować tsh. Niby nie stwierdziła niedoczynności ale ze względu na te skoki raz ponad 3 za miesiąc 1.5. Pierwszy okres w grudniu przyszedł co do dnia ale zastanawiam się czy może to nie jest winowajca tego opóźnienia teraz. Nigdy tak nie mialam jedynie jak byłam w ciazy... może tsh spadło mi za bardzo przez ten czas i okres się rozregulowal.
Jestem zdolowana i zła.... boję się że coś mi jest, zaczynam wkrecic sobie różne rzeczy. Czytałam że np często przy pozamacicznej testy są negatywne itp. Itd. Ale też te przypadki kiedy kobietkom dopiero później wychodziły pozytywy karmią mnie nadzieja.