reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Niech ta @ już przyjdzie. Obiecywałam sobie że będzie co ma być że nie kupuję już żadnych supli a kupiłam wczoraj wiesiołek...nie wiem po co w sumie. Śluzu u mnie nigdy nie brakuje...i rozciągliwy jest w te dni które wychodzą że płodne...ehh

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ja po wizycie. Dzisiaj miałby być 6t1d ale wychodzi ze ciąża jest młodsza (w sumie owulacje czułam że miałam 27.12) wiec nic nie byli widać :( oprócz pęcherzyka trochę się martwię następna wizyta 03.02
Będzie dobrze Nimitii ja miałam tak z drugim synkiem nawet bhcg musiałam robić żeby sprawdzać czy przyrasta spokojnie będzie dobrze ważne, że jest pęcherzyk

Lanvin [emoji17] nosz kurde

Witam nowe staraczki...I powodzenia

Ja dziś miałam drugi monitoring ... wszystko super, endometrium piękne, owu była w środę tak jak czułam i jak wynikało z pierwszego monitoringu. Dostałam dupka tak na wszelki wypadek ale mam dopiero brać jakby coś się działo (2x1), jakieś plamienia. Powiedział też, że wygląda obiecująco i ma nadzieję, że jakiś żołnierzyk się wgryzl i wrócę za 6 tygodni.
A teraz leżę chora ... nie pozwolił mi nic wziąć poza witaminą C ... zatem super [emoji30] a w niedziele w góry. Ryczec mi się chce...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

1484932677-aaaaaa.jpeg

A u mnie biel goni biel :-) w poniedziałek oczy mi fiksowały najwyraźniej :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Eh... szkoda kochana [emoji27] niech te @ do nas już przychodzą i działamy dalej!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam 27 lat. Mam już synka, który w marcu skończy 4 lata więc najwyzsza pora na rodzeństwo ... od 4 cykli biorę clostilbegyt I duphaston. W grudniu były pierwsze staranka nawet w owulacje i niestety jedna krecha.... teraz mam 10 dc, a cykle 30 dniowe
o proszę masz synka super [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry