reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Niech ta @ już przyjdzie. Obiecywałam sobie że będzie co ma być że nie kupuję już żadnych supli a kupiłam wczoraj wiesiołek...nie wiem po co w sumie. Śluzu u mnie nigdy nie brakuje...i rozciągliwy jest w te dni które wychodzą że płodne...ehh

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ja po wizycie. Dzisiaj miałby być 6t1d ale wychodzi ze ciąża jest młodsza (w sumie owulacje czułam że miałam 27.12) wiec nic nie byli widać :( oprócz pęcherzyka trochę się martwię następna wizyta 03.02
Będzie dobrze Nimitii ja miałam tak z drugim synkiem nawet bhcg musiałam robić żeby sprawdzać czy przyrasta spokojnie będzie dobrze ważne, że jest pęcherzyk

Lanvin [emoji17] nosz kurde

Witam nowe staraczki...I powodzenia

Ja dziś miałam drugi monitoring ... wszystko super, endometrium piękne, owu była w środę tak jak czułam i jak wynikało z pierwszego monitoringu. Dostałam dupka tak na wszelki wypadek ale mam dopiero brać jakby coś się działo (2x1), jakieś plamienia. Powiedział też, że wygląda obiecująco i ma nadzieję, że jakiś żołnierzyk się wgryzl i wrócę za 6 tygodni.
A teraz leżę chora ... nie pozwolił mi nic wziąć poza witaminą C ... zatem super [emoji30] a w niedziele w góry. Ryczec mi się chce...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

1484932677-aaaaaa.jpeg

A u mnie biel goni biel :-) w poniedziałek oczy mi fiksowały najwyraźniej :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Eh... szkoda kochana [emoji27] niech te @ do nas już przychodzą i działamy dalej!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam 27 lat. Mam już synka, który w marcu skończy 4 lata więc najwyzsza pora na rodzeństwo ... od 4 cykli biorę clostilbegyt I duphaston. W grudniu były pierwsze staranka nawet w owulacje i niestety jedna krecha.... teraz mam 10 dc, a cykle 30 dniowe
o proszę masz synka super [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry