Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo co ludzie powiedza jak jego siostra nie bedzie chrzestna tylko zona kuzyna!!! a to, ze nie lubie szwagierki sie juz nie liczy?!!!!A z jakiej to racji teściowa chce Wam wybierać chrzestnych ? ;>
Cześć Wam, my dzisiaj po spacerku, tak ładnie było na dworze
Fabimama ja po kwasów foliowym żadnych objawów
bo co ludzie powiedza jak jego siostra nie bedzie chrzestna tylko zona kuzyna!!! a to, ze nie lubie szwagierki sie juz nie liczy?!!!!
ja taka jestem, ze mam wlasne zdanie i gdzies to tam boli tesciowa, ze nie chce robic tak jak ona kazeEhh jak ja nie lubie tego "bo co ludzie powiedza"...u nas to dopiero bedzie jazda bo nie zamierzamy chrzcic...wyobrazcie sobie co dewoty beda gadac
A Ty sie Lux nie denerwuj. Macie prawo robic jak uwazacie za sluszne i koniec kropka, nie ma dyskusji. Wasze dziecko i Wasze dacyzje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom