reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ooo, jesteś kochana moja [emoji173] ha, my z Elą byłyśmy na pazdziernikowych mamach 2010 :-D mam nadzieję, że znowu się na wątku spotkamy [emoji8]

Buu, nie podoba mi się to!

A mnie dziewczyny znowu boli podbrzusze, leżę pół wieczora o nie chce mi się nawet ruszać. To nie jakiś silny ból, ale taki uporczywy, ciągle ćmi, czy któraś tak miała? Mam nadzieję, że jakieś torbiele mi się nie robią, czy coś...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mam tak od owu (jeśli w ogóle była, bo nie sprawdzałam)
Też myślałam, że to może torbiele, ale z tego co @StorAnia opowiadała, to są to zupełnie inne odczucia

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Malpa wygrala bitwe ale nie wojne [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Nacieramy na pazdziernik! Do boju!

Nope, nie biore.
Biore metafoline i teraz zamowilam korzen dong quai.

Czy ktorejs z Was dong quai poprawil progesteron [emoji780][emoji780][emoji780][emoji780]
Bo ze na owulke i endometrium dziala to juz wiem :)

A przyjsciem malpy juz sie pogodzilam, pomogl mi fakt, ze juz za 9 dni zaczynaja sie plodne. A zaraz jade do Polszy [emoji173]️ to zanim sie obejrze to beda plodne [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak bedziesz w polszy to kup w aptece Castagnus. Fajnie reguluje cykl. Poprawia progesteron i obniza prolaktyne.
Pomysl tez o Q10, wplywa na jakosc jaj [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A brałaś już castangusa? Ja właśnie zaczęłam dwa dni po @ i krwawienie wróciło i plamienia są do dzisiaj... Mam mieszane uczucia :(
Anus ja bralam Castangusa 3 m-ce. Byly rozne opinie...czesto dziewczyny sie zniechecaly....bo plamienia...bo miesiaczka nie w czas...nie wiem... ja bralam bite 3 m-ce!! radzilabym jeszcze Q10 (chyba,ze juz biezesz)...i DHEA..

Tak na dobranoc :)

Ktoras z Was slyszala o niepokalanku pospolitym (vitex)?
Link do: Niepokalanek mnisi

Mysle, ze jest wart uwagi :)

Aahahahahah niepokalanek i castangus to to samo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Oo a tutaj znalazlam cos dla dziewczyn z Hashimoto.

fe52da009d3b463e7d4228d3cc3d25e4.jpg

Ostatnia edycja:
Test sie nie mylil, Wrozka Krwawka mnie odwiedzila [emoji20] cykl 28 dniowy, znow sie skrocil [emoji20]

3cs [emoji22]
@ 14 luty

@Spark dzieki, ze napisalas o tym dong quai w tabletkach bo okazalo sie, ze w Holandii wlasnie sa tabletki. Juz zamowilam [emoji1377] zakupilam sobie 36 testow owu [emoji1377]

Kuzwa mac noooo [emoji35][emoji35][emoji35]
Ale jak juz miala przyjsc to dobrze ze szybciej, teraz termi @ na walentynki, wiec musi byc prenzent, no musi[emoji16]

Dziewczyny ja wsiadam...
Przed chwilą krew na papierze...
Kreska na teście ledwo widoczna a więc mamy powtórkę z rozrywki
Czułam że to za piękne by mogło być prawdziwe.

reklama
Do góry