Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hA testy Ci wychodzily? Czy robilas tylko bete? Wlasnie sie zastanawialam kiedy mozna zrobic najwczesniej...
Oo widze ze juz w sobote byl plus
To mój drugi cs. Miałam podejść do tematu spokojnie, a już zaczynam wariować...5 byl ze strzalem w 10
Yyyy z plusem to Siwa ja mialam w czwartek juz cienA testy Ci wychodzily? Czy robilas tylko bete? Wlasnie sie zastanawialam kiedy mozna zrobic najwczesniej...
Oo widze ze juz w sobote byl plus
Co to za minka smutna ???
U mnie pierwszy 45, a teraz m drugi i dzisiaj 48dc :-/A ja nawet nie wiem kiedy powinien być okres, bo tabsy odstawiłam w listopadzie. Pierwszy cykl po tabsach 39 dni... Przed tabsami miałam podobnie. Dziś 32 dc, od tygodnia pobolewanie brzucha jak na okres i nic. Co będzie to będzie...ehhh
W sobotę idę zbadać prolaktynę. Mam niedoczynność tarczycy, co prawda unormowaną, ale wolę sprawdzić jak z prolaktyną.U mnie pierwszy 45, a teraz m drugi i dzisiaj 48dc :-/
U mnie najtaniej 27zl... Masakra.beta teoretycznie jest wykrywalna jakies 48h od zagnieżdzenia... ale nie dajmy sie zwariowac, po pierwsze to drogi interes często, u mnie np ponizej 30zl ciezko znalezc... poza tym. kurde, dziewczyny, bo zwariujemy za chwile
Wczoraj siedziałam na wątku porody i nie potrzebnie..Co to za minka smutna ???