reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja nawet nie wiem kiedy powinien być okres, bo tabsy odstawiłam w listopadzie. Pierwszy cykl po tabsach 39 dni... Przed tabsami miałam podobnie. Dziś 32 dc, od tygodnia pobolewanie brzucha jak na okres i nic. Co będzie to będzie...ehhh

reklama
Ja mam dziś 12 dc, oczywiście nadal plamienia :/ do soboty i usg niedaleko, więc się nie nakręcam.
Właśnie jadę do pracy na rozmowę z kierownikiem o mojej rocznej ocenie...hmmm... ciekawe jak to się skończy... Trochę się boję, że powiem za dużo, ale co tam. Trudno, trzeba walczyć o swoje :)
Dziewczyny błagam, trzymajcie kciuki!!! Jeśli przegram dziś idę wyżej, do kierowniczki personalnej. Jeśli i to nic nie da, zwalniam się. Taki mam plan. Nie mogę ósmy rok dać się gnoić...
Powodzenia na rozmowie

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry