Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam taką samą sytuację tylko 4 dni do okresu a mam ochotę już testowaćBoli mnie brzuch jak na @ a jeszcze mam z tydzien... mam ochote juz testowac ale wiem ze jest za wczesnie
No widocznie tak a,stres jest i już bym chciała wiedziećWidze ze jest nas wiecej na tym samym etapie
Mam dokładnie to samo a termin miesiączki to koło piątkuJa też już bym chciała zrobić test ...... zwariuje do 22.01
Ja z kolei bóli na @ nie mam, a zawsze były tak na tydzień przed..... Czuję taką pełność w dole brzucha i takie ciągnięcie. Już sama nie wiem co mam myśleć..... no nic czekamy i życzę upragnionych II kreseczekCały czas czuję mokro i wydaje mi się że przyjdzie lada chwila @
GratulacjeKobietki ja już po wizycie ciąża potwierdzona więc jestem dowodem na to że cuda się zdarzają. Trzymam i za Was kciuki.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia na rozmowieJa mam dziś 12 dc, oczywiście nadal plamienia :/ do soboty i usg niedaleko, więc się nie nakręcam.
Właśnie jadę do pracy na rozmowę z kierownikiem o mojej rocznej ocenie...hmmm... ciekawe jak to się skończy... Trochę się boję, że powiem za dużo, ale co tam. Trudno, trzeba walczyć o swoje
Dziewczyny błagam, trzymajcie kciuki!!! Jeśli przegram dziś idę wyżej, do kierowniczki personalnej. Jeśli i to nic nie da, zwalniam się. Taki mam plan. Nie mogę ósmy rok dać się gnoić...