reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam dziś 12 dc, oczywiście nadal plamienia :/ do soboty i usg niedaleko, więc się nie nakręcam.
Właśnie jadę do pracy na rozmowę z kierownikiem o mojej rocznej ocenie...hmmm... ciekawe jak to się skończy... Trochę się boję, że powiem za dużo, ale co tam. Trudno, trzeba walczyć o swoje :)
Dziewczyny błagam, trzymajcie kciuki!!! Jeśli przegram dziś idę wyżej, do kierowniczki personalnej. Jeśli i to nic nie da, zwalniam się. Taki mam plan. Nie mogę ósmy rok dać się gnoić...
Trzymamy mocno!!! Dawaj znać :*

reklama
Paraplu u mnie owulacyjne też wychodzą pozytywnie chyba w 8-9 dniu po owulacji zrobiłam i była kreska więc wiesz ;-)

Haha no wlasnie dlatego napisalam, ze nie sugeruje sie nim [emoji12] zrobilam z czystej ciekawosci czy cos wyjdzie [emoji23]
A tym testom niespecjalnie ufam bo ich nie stosowalam do kontroli owu.
Tym co stosowal do owu ufam i mi bledly zaraz nastepnego dnia po pozytywnym tescie. No ale ich juz chyba nie mam w domu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dziś 12 dc, oczywiście nadal plamienia :/ do soboty i usg niedaleko, więc się nie nakręcam.
Właśnie jadę do pracy na rozmowę z kierownikiem o mojej rocznej ocenie...hmmm... ciekawe jak to się skończy... Trochę się boję, że powiem za dużo, ale co tam. Trudno, trzeba walczyć o swoje :)
Dziewczyny błagam, trzymajcie kciuki!!! Jeśli przegram dziś idę wyżej, do kierowniczki personalnej. Jeśli i to nic nie da, zwalniam się. Taki mam plan. Nie mogę ósmy rok dać się gnoić...
Trzymam nie daj się

Dobrze dziękuję..trochę rano mam uczucie lekkich mdłości ale ogólnie dobrze jest.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że teraz już będziesz spokojniejsza... niedługo serduszko, potem kolejne miesiące zlecą i już niedługo będziesz trzymać maluszka na rękach...

Nie daj się!!! Bądź asertywna, broń swojego stanowiska, a jak nie, to mam nadzieję, że zmiana pracy też będzie pozytywnym wydarzeniem.

reklama
Ból brzucha jak na miesiączkę a powinna przyjść koło piątku.ja już bym chciała wiedzieć czy wysoko coś.boje się że za bardzo się nakręcam.

Do góry