Zaznaczam to jest test OWULACYJNY [emoji23][emoji23][emoji23]
Mam wrazenie, ze staraczkom IQ spada do zera [emoji23] nie mam ciazowego to se siknelam owulacyjny, a co! [emoji23]
Taaa mi test owu caly czas pokazuja 2kreski, 8dpo...
Nie sugeruje sie nim bo mam wrazenie, ze te testy zawsze pokazuja 2 kreski [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dziewczyny jak miło Was zobaczyć na fb w życiu tak sobie Nie wyobrazalam wszystkich :-)
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
gabrika
Fanka BB :)
U mnie nuda, 24dc i juz sie nie moge doczekac tej @, jak nigdy chyba... Ugh.
Boże... ja tak samo czekam, aż wreszcie przyjdzie @, bo mnie już ta beczynność flustruje Jak na złość mój M. teraz za mną łazi jak lep na muchy i przymila się ^_^ powiedziałam mu, że ma na nic nie liczyć, bo żołnierzyki są potrzebne na kolejny cykl
no, pinki są do d... albo pozytywnie fałszywne często, albo wadliwe, a idz, tylko nerwy mozna sobie przy niich popsuć.
Kurcze, a ja wszystkie testy właśnie Pink robiłam
Kurcze, a ja wszystkie testy właśnie Pink robiłam
Wiesz, to nie reguła, ale lepiej sie zabezpieczyc bo tu juz nie raz pozytywy wychodziły a zaraz @ przychodzila, albo sie rozlewały, albo błędny odczyt... ale Lux ma racje, te nordtesty i te z DOZ są czadowe i czytelne, ja polecam, u mnie 100% skuteczności i zero cieni xd
gabrika
Wiesz, to nie reguła, ale lepiej sie zabezpieczyc bo tu juz nie raz pozytywy wychodziły a zaraz @ przychodzila, albo sie rozlewały, albo błędny odczyt... ale Lux ma racje, te nordtesty i te z DOZ są czadowe i czytelne, ja polecam, u mnie 100% skuteczności i zero cieni xd
Aaaaa... to luziki, bo mi oba pokazały negatyw Ale dla pewności w kolejnym cyklu kupię jeden z tych co polecasz.
Kobietki ja już po wizycie ciąża potwierdzona więc jestem dowodem na to że cuda się zdarzają. Trzymam i za Was kciuki.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
M2b
Paraplu u mnie owulacyjne też wychodzą pozytywnie chyba w 8-9 dniu po owulacji zrobiłam i była kreska więc wiesz ;-)Zaznaczam to jest test OWULACYJNY [emoji23][emoji23][emoji23]
Mam wrazenie, ze staraczkom IQ spada do zera [emoji23] nie mam ciazowego to se siknelam owulacyjny, a co! [emoji23]
Nie sugeruje sie nim bo mam wrazenie, ze te testy zawsze pokazuja 2 kreski [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
U mnie na dozie też zero cieni już mi głupio iść do apteki kolejny tydzień z rzędu po testWiesz, to nie reguła, ale lepiej sie zabezpieczyc bo tu juz nie raz pozytywy wychodziły a zaraz @ przychodzila, albo sie rozlewały, albo błędny odczyt...[emoji14]ale Lux ma racje, te nordtesty i te z DOZ są czadowe i czytelne, ja polecam, u mnie 100% skuteczności i zero cieni xd
reklama
Lanvin
Masz zdjęcie usg? :-)Kobietki ja już po wizycie ciąża potwierdzona więc jestem dowodem na to że cuda się zdarzają. Trzymam i za Was kciuki.