reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zaznaczam to jest test OWULACYJNY [emoji23][emoji23][emoji23]

Mam wrazenie, ze staraczkom IQ spada do zera [emoji23] nie mam ciazowego to se siknelam owulacyjny, a co! [emoji23]

Taaa mi test owu caly czas pokazuja 2kreski, 8dpo...

520a26169847c28eef924462ead1185a.jpg

Nie sugeruje sie nim bo mam wrazenie, ze te testy zawsze pokazuja 2 kreski [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie nuda, 24dc i juz sie nie moge doczekac tej @, jak nigdy chyba... Ugh.

Boże... ja tak samo czekam, aż wreszcie przyjdzie @, bo mnie już ta beczynność flustruje :p Jak na złość mój M. teraz za mną łazi jak lep na muchy i przymila się ^_^ powiedziałam mu, że ma na nic nie liczyć, bo żołnierzyki są potrzebne na kolejny cykl :D

no, pinki są do d... albo pozytywnie fałszywne często, albo wadliwe, a idz, tylko nerwy mozna sobie przy niich popsuć. :p

Kurcze, a ja wszystkie testy właśnie Pink robiłam o_O

Kurcze, a ja wszystkie testy właśnie Pink robiłam o_O

Wiesz, to nie reguła, ale lepiej sie zabezpieczyc bo tu juz nie raz pozytywy wychodziły a zaraz @ przychodzila, albo sie rozlewały, albo błędny odczyt... :p ale Lux ma racje, te nordtesty i te z DOZ są czadowe i czytelne, ja polecam, u mnie 100% skuteczności i zero cieni xd

Wiesz, to nie reguła, ale lepiej sie zabezpieczyc bo tu juz nie raz pozytywy wychodziły a zaraz @ przychodzila, albo sie rozlewały, albo błędny odczyt... :p ale Lux ma racje, te nordtesty i te z DOZ są czadowe i czytelne, ja polecam, u mnie 100% skuteczności i zero cieni xd

Aaaaa... to luziki, bo mi oba pokazały negatyw :p Ale dla pewności w kolejnym cyklu kupię jeden z tych co polecasz.

Zaznaczam to jest test OWULACYJNY [emoji23][emoji23][emoji23]

Mam wrazenie, ze staraczkom IQ spada do zera [emoji23] nie mam ciazowego to se siknelam owulacyjny, a co! [emoji23]

520a26169847c28eef924462ead1185a.jpg

Nie sugeruje sie nim bo mam wrazenie, ze te testy zawsze pokazuja 2 kreski [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu u mnie owulacyjne też wychodzą pozytywnie chyba w 8-9 dniu po owulacji zrobiłam i była kreska więc wiesz ;-)

Wiesz, to nie reguła, ale lepiej sie zabezpieczyc bo tu juz nie raz pozytywy wychodziły a zaraz @ przychodzila, albo sie rozlewały, albo błędny odczyt...[emoji14]ale Lux ma racje, te nordtesty i te z DOZ są czadowe i czytelne, ja polecam, u mnie 100% skuteczności i zero cieni xd
U mnie na dozie też zero cieni :p już mi głupio iść do apteki kolejny tydzień z rzędu po test :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry