reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Owu wg kalendarzyka miałam 14.01 i jak robiłam test owu 13.01 to były dwie kreski i dziś też robiłam test owu i też mam 2 kreski więc myślę że się udało
Matyjka ja mam zawsze testy owu ciemne 3-4 dni i u mnie to oznacza, że owu jest ostatniego dnia, kiedy test jest ciemny. Niestety ciąży zero I juz 5cs....

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Przyznam się Wam dziewczyny, że dzisiaj (po w zasadzie 3 miesiącach lenistwa) zrobiłam ćwiczenia... i czuję się jakby po mnie czołg przejechał!!! MASAKRA po prostu... Myślałam, że jak zawsze przed miesiączką będę miała mnóstwo siły, ale jednak przerwa była dość długa i kompletnie mi nie poszło...

Wściekła jestem na siebie! Ale od teraz już nie ma tego tamtego - trzeba się starać!

O rozciąganiu pamiętałaś ;-)?

20170115-145648.jpg

20170115-145810.jpg

Cudowna rodzinka :-) ❤️

No patrz. Ja też się zastanawiam czy u mnie byla już. Może za późno testy robiłam. Chociaz zgodnie z instrykcja. Ale porobie jeszcze przez przyszły tydzień i zobaczę.

Wiesz co ja całe swoje życie - No polowe życia jak nigdy nie wiedziałam to pózniej myślałam, ze faktycznie w tych 14dc, ale odkąd poszłam do lekarza w 9dc mówił, ze w ciągu 2-3 bedzie czyli wtedy 11-12 i teraz tez tak wychodzi .... ale co z tego jak nic nie zaskoczyło :-)

No patrz. Ja też się zastanawiam czy u mnie byla już. Może za późno testy robiłam. Chociaz zgodnie z instrykcja. Ale porobie jeszcze przez przyszły tydzień i zobaczę.

Bulbasku, a Ty który dzień cyklu teraz masz ?
Hmm ja zaraz tez po @ mam juz śluz ten płodny ... także tez nie wiem nic praktycznie :) prócz obserwacji ;)
Ale fakt jest taki, ze faktycznie nie myśle - wyłączyłam myślenie o ciąży ( zrobiłam test) ale nie nakręcam sie ;-) bynajmniej sie staram ;-)

reklama
Do góry