reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Owu wg kalendarzyka miałam 14.01 i jak robiłam test owu 13.01 to były dwie kreski i dziś też robiłam test owu i też mam 2 kreski więc myślę że się udało
Matyjka ja mam zawsze testy owu ciemne 3-4 dni i u mnie to oznacza, że owu jest ostatniego dnia, kiedy test jest ciemny. Niestety ciąży zero I juz 5cs....

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Przyznam się Wam dziewczyny, że dzisiaj (po w zasadzie 3 miesiącach lenistwa) zrobiłam ćwiczenia... i czuję się jakby po mnie czołg przejechał!!! MASAKRA po prostu... Myślałam, że jak zawsze przed miesiączką będę miała mnóstwo siły, ale jednak przerwa była dość długa i kompletnie mi nie poszło...

Wściekła jestem na siebie! Ale od teraz już nie ma tego tamtego - trzeba się starać!

O rozciąganiu pamiętałaś ;-)?

20170115-145648.jpg

20170115-145810.jpg

Cudowna rodzinka :-) ❤️

No patrz. Ja też się zastanawiam czy u mnie byla już. Może za późno testy robiłam. Chociaz zgodnie z instrykcja. Ale porobie jeszcze przez przyszły tydzień i zobaczę.

Wiesz co ja całe swoje życie - No polowe życia jak nigdy nie wiedziałam to pózniej myślałam, ze faktycznie w tych 14dc, ale odkąd poszłam do lekarza w 9dc mówił, ze w ciągu 2-3 bedzie czyli wtedy 11-12 i teraz tez tak wychodzi .... ale co z tego jak nic nie zaskoczyło :-)

No patrz. Ja też się zastanawiam czy u mnie byla już. Może za późno testy robiłam. Chociaz zgodnie z instrykcja. Ale porobie jeszcze przez przyszły tydzień i zobaczę.

Bulbasku, a Ty który dzień cyklu teraz masz ?
Hmm ja zaraz tez po @ mam juz śluz ten płodny ... także tez nie wiem nic praktycznie :) prócz obserwacji ;)
Ale fakt jest taki, ze faktycznie nie myśle - wyłączyłam myślenie o ciąży ( zrobiłam test) ale nie nakręcam sie ;-) bynajmniej sie staram ;-)

reklama
Do góry