oczekiwanie
Fanka BB :)
Super foty spacerowe, a jak synus na spacerach?? Nie płacze???bryka sie fajnie prowadzi, jak szlismy to duzo ludzi sie ogladalo, moj Tomek jak dumnie z wozkiem maszerowal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super foty spacerowe, a jak synus na spacerach?? Nie płacze???bryka sie fajnie prowadzi, jak szlismy to duzo ludzi sie ogladalo, moj Tomek jak dumnie z wozkiem maszerowal
Tak tak u mnie jest, że 24- 36h po pozytywnymJa dodam, że pierwszy pozytywny oznacza, ze owulacja nastąpi za 24-72 godz, a nie ze to jest dokładnie ten dzień.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dodam, że pierwszy pozytywny oznacza, ze owulacja nastąpi za 24-72 godz, a nie ze to jest dokładnie ten dzień.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie mierze, bo to trzeba o stałej porze a czasem jak do późna posiedzę to nie chce mi się wstać np o 7 na mierzenie więc nie wiem czy to wtedy miarodajneJa wlasnie wróciłam od babci. Wzięliśmy sanki, a ze chodniki czarne to wymyślałam drogę przez lasek i działki.. masakra!!! Zamiast 20min szliśmy 45 [emoji849] zaspy po kolana [emoji23] chyba jutro beda zakwasy..
Bulbasek, a mierzysz temperaturę?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pierwszy spacer dzis byl, maly usnal juz w kombnezonie i spal, tylko jak Tomek podbil wozkiem na chodnik to mialknal i dalej poszedl spac lubi wozekSuper foty spacerowe, a jak synus na spacerach?? Nie płacze???