reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ejj ja też chcę Was na fb :)
Mój link, jakby co Link do: Jola Grzywacz-Zach | Facebook
Wysłałam zaproszenie

1usavcqgt1dml95x.png

Moja nie lepsza, stwierdziła, że ja ***** przy bucie i na kasę naciągnąć chcę. 18 lat po ślubie nadal robi co robiła, teraz na wieść, że jestem w ciąży usłyszałam, że nie wystarczy rodzić trzeba też wyxhować, że mamy "tego" za dużo w domu i trzeba coś z "tym" zrobić... zabrakło mi słów, nie chciało mi się z nimi gadać ... przypłaciłam to skurczami, dwa dni się gryzłam, aż w końcu doszłam, że ja się będę cieszyć za wszystkich...

Zmroziło mnie normalnie... :eek: jap..... co ludzie mają w głowach to az strach, jak mozna cos takiego powiedziec! w glowie mi sie nie mieści! Kochana, odizoluj sie od nich jak najbardziej, przynajmniej na czas ciąży, zeby naprawde sie jakies (tfu, tfu tfu!) niesczescie nie stało... Ja czarownica jestem i jestem zdania ze takie osoby wysyłają tak złą energie i myśli, ze moze sie to na tobie odbic. No zabiłabym mende! za duzo tego w domu.... niech nie przychodzi i niech nie patrzy jak jej sie nie podoba, skad w ludziach tyle zawiści, tragedia. :realmad:

Zmroziło mnie normalnie... :eek: jap..... co ludzie mają w głowach to az strach, jak mozna cos takiego powiedziec! w glowie mi sie nie mieści! Kochana, odizoluj sie od nich jak najbardziej, przynajmniej na czas ciąży, zeby naprawde sie jakies (tfu, tfu tfu!) niesczescie nie stało... Ja czarownica jestem i jestem zdania ze takie osoby wysyłają tak złą energie i myśli, ze moze sie to na tobie odbic. No zabiłabym mende! za duzo tego w domu.... niech nie przychodzi i niech nie patrzy jak jej sie nie podoba, skad w ludziach tyle zawiści, tragedia. :realmad:

No masakra jakaś ... tak to jest z tymi ludźmi - ja chyba juz bym sie nie odezwała nie ma takiej nawet opcji

Dziewczynki, zrobilo sie niezle zamieszanie z fb i ktora to ktora [emoji12]
Stworzylam wiec, tajna grupe na fb do ktorej czesc z Was zostala juz zaproszona i moze zapraszac kolejne :)
Bardzo prosze o napisanie posta ze swoim nickiem.

Rozmowy nadal tu beda prowadzone a tamta grupa jest czysto organizacyjna :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O ktorej jest dobrze robić te testy owu ? Wieczorem ? :-)

Wieczorem, najlepiej o stalej porze i zebys bezposrednio przed testowaniem duzo nie pila.

A z tymi ludzmi to masakra. Matka mojego eksa wypalila do mnie zachwycona, ze jej synowa stracila ciaze. I z usmiechem do mnie "A dobrze jej tak, niech cierpi!". Nigdy nie zapomne wyrazu satysfakcji na jej twarzy kiedy to mowila.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry