Dziewczyny ja też chcę Was na fb. @Spark @Paraplu @cheebay @BulbasekHaha Paraplu to żeś ładna no, żyj z tym
A ja Ciebie [emoji4]Ja jeszcze na fb bym chciała mieć Bulbasek Spark berthe
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja też chcę Was na fb. @Spark @Paraplu @cheebay @BulbasekHaha Paraplu to żeś ładna no, żyj z tym
A ja Ciebie [emoji4]Ja jeszcze na fb bym chciała mieć Bulbasek Spark berthe
WysyłamTo macie i moj jakbyście chciały he he :-)
https://m.facebook.com/marcjanna.zych?ref=bookmarks
Temat teściów i ja przerabialam gdy zaszlam w pierwsza ciążę nazwała mnie krowa ze zlapalam jej synka na brzuch ze burdel z jej domu zrobilam ( nie byliśmy jeszcze małżeństwem ale dodam ze oboje byliśmy dorośli i tego chcieliśmy ) teraz wypiera się ze nic nie mówiła
Boże, leeleeth, ja już po czymś takim pokazałabym drzwi teściowej i to byłby koniec moich kontaktów z nimi.... a co mąż na to?Moja nie lepsza, stwierdziła, że ja ***** przy bucie i na kasę naciągnąć chcę. 18 lat po ślubie nadal robi co robiła, teraz na wieść, że jestem w ciąży usłyszałam, że nie wystarczy rodzić trzeba też wyxhować, że mamy "tego" za dużo w domu i trzeba coś z "tym" zrobić... zabrakło mi słów, nie chciało mi się z nimi gadać ... przypłaciłam to skurczami, dwa dni się gryzłam, aż w końcu doszłam, że ja się będę cieszyć za wszystkich...