reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ja mojemu zapowiedzialam, ze jak sie maly urodzi to niestety ale opieka spada na nas dwoch, ale on sam z siebie sie malym zajmuje, wrecz mi go zabiera by isc przewinac, kapie go, nosi, lula itp w domu tez pomaga, zreszta on zawsze w domu duzo robil, choc pod koniec ciazy bylo kilka spiec bo mial leniwe dni i wyzywalam go, ale wrocil dawny Tomek i zlego slowa w tej chwili nie powiem
ps jak mieszkal z mama to ona wszystko robila za niego, taki typ baby...
Mój mąż też z tych skrzywdzonych przez mamusie ale ja go wychowalam i teraz jest cudowny.robi sam wszystko.teściowa często mi powtarza ze zrobiłam z jej syna prawdziwego faceta. mam super teściową nie narzekam

reklama
Lux sama słodycz. Nie boisz się cukrzycy? :p moja też była z tych tyci-tyci, 2kg, na pół roku 4kg i jej zostało bycie malutką. Aż się wzruszyłam patrząc na Twojego szkraba i poszłam oglądać ubranka Emilki.

widzę, że się testy sypią- super i gratulacje.

Miałam ochotę powalczyć intensywniej w tym cyklu i nici z tego. Od 3 dni córka śpi na mnie całą noc, nie można jej ściągnąć na chwilę. Wstaję połamana, a wieczorem oboje zasypiamy równo z nią. Dziś mój brat nocuje u nas, więc lipa, bo nie ma gdzie zawalczyć, a w poniedziałek P wyjeżdża :( znowu stracimy kolejny cykl. A nawet miałam ochotę, co u mnie niestety rzadkie

Lux sama słodycz. Nie boisz się cukrzycy? :p moja też była z tych tyci-tyci, 2kg, na pół roku 4kg i jej zostało bycie malutką. Aż się wzruszyłam patrząc na Twojego szkraba i poszłam oglądać ubranka Emilki.

widzę, że się testy sypią- super i gratulacje.

Miałam ochotę powalczyć intensywniej w tym cyklu i nici z tego. Od 3 dni córka śpi na mnie całą noc, nie można jej ściągnąć na chwilę. Wstaję połamana, a wieczorem oboje zasypiamy równo z nią. Dziś mój brat nocuje u nas, więc lipa, bo nie ma gdzie zawalczyć, a w poniedziałek P wyjeżdża :( znowu stracimy kolejny cykl. A nawet miałam ochotę, co u mnie niestety rzadkie
Łazienka, kochanie, łazienka... już jeden łazienkowy dzidziuś tu rośnie....

Lux super chlopaki :-)
U mnie jakas ta @ dziwna prawie jakby jej nie bylo ....no ale mniejsza o to ...
M2b twoja historia przypomina mi moja z przed paru lat moj Mąż strasznie ograniczal mnie finansowo doszlo do tego ze musialam pokazywac mu rachunki ze sklepu co bylo wrecz istrasznie ponizajace bylo mi wstyd sie przyznac przed kimkolwiek az pewnego dnia nie wytrzymalam i wygarnelam mu wszystko co myślę bylo to jak bylam w 3 miesiacu ciąży chyba hormony mi w tej mojej odwadze i pewnosci siebie wtedy pomogly po tym wszystkim spakowalam kilka rzeczy i powiedzialam mu ze jade.do mamy na kilka dni i daje mu czas na przemyslenia przyjechal jeszcze tego samego dnia i przeprosil wykasnilismy sobie to wszystko spokojnie pogadalismy co nas boli oczywiscie nie skupialam sie wredy tylko na sobie on tez mial swoje żale ....
A dzis wyglada wszystko tak ze to moj Mąż przychodzi do mnie i mowi kochanie.potrzebuje 20zl :-D i tego samego Tobie życzę kochana sa problemy ale niema takich ktorych nie.mozna rozwiazac &&&&&
Pyzunia po cichu juz gratuluje bo ewidentnie widzę i Ja dwie piekne kreseczki a testujacym juz na dniach zycze również tylko 2 kreseczek i nie wazne jakiej intensywnosci wazne.by byly dwie ... :happy::happy::happy:&&&&&& za Was i za rozpoczynajace nowy cykl aby nasze "przytulanki" byly owocne :biggrin2:

A ja meza sama wychowalam :) od pierwszych dni malzenstwa wszystko razem robilismy- pranie, sprzatanie,gotowanie zakupy itp itd.. :)
Pamietam jak mowil przed slubem ze nie da mi swojej calej wyplaty bo on tez musi miec cos dla siebie.. Pierwsza wyplata po slubie a on co mowi- masz cala bo robisz oplaty a i tak razem na zakupy chodzimy wiec co to za roznica. Mamy jedno konto w banku, dwie karty.. Komu potrzeba to bierze na swoje zachcianki i nie ma wypominania...
Moze wygladac, ze jest pantoflarzem, ale nic z tego. Ma swoje zdanie, jak mu cos nie pasuje to mowi.. Czesem sie buntuje, ale ciesze sie ze tak zaczelismy od samego poczatku.. Bo jak patrze na jego braci, to o moj boze! Teraz w sytuacji gdy musze lezec dba o mnie, a tamci pewno nawet kanapki nie zrobili nie mowiac o czynnosciach typowo domowych...

Mój mąż też z tych skrzywdzonych przez mamusie ale ja go wychowalam i teraz jest cudowny.robi sam wszystko.teściowa często mi powtarza ze zrobiłam z jej syna prawdziwego faceta. mam super teściową nie narzekam
moja mowi Tomkowi-ciesz sie, ze trafiles na Paule, ze na taka babe trafiles, ktora cie do pionu sprowadzila :D a on tylko oczami przewraca

dobrze, że masz pomoc z jego strony... i fajnie, że synek nawiązuje więź z tatą również
mamusie naszych facetów nigdy nie powinny radzić nam co do wychowania dzieci - żyjąc z jednym z ich dzieci wiemy doskonale, jakie popełniły błędy...
ja mam ochote mojej tesciowej powiedziec, ze nie ma mnie uczyc jak mam malego wychowywac, bo sama wiele bledow popelnila w wychowaniu Tomka, jutro maja przyjechac (jego rodzinka wrr) i czuje, ze dojdzie do spiecia

Gabrika pewnie zrobiła to przez ostrożność, tak na wszelki wypadek, jakby miała się tu jakaś wojna rozpętać-jak ws polityce :D a po co nam to :D
Magoo a jak tam w ogóle u Ciebie kochana? :)
Dokładnie tak! Widzialam jak ten temat potrafi skłócić ludzi dlatego zainetrweniowalam...

@magoo mamy wolnosc słowa :) możesz pisać na co masz ochotę. Żartu nie złapałam, ale też nie śmieszą mnie takie... bo ewidentnie obrażają czyjeś przekonania.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam ochote mojej tesciowej powiedziec, ze nie ma mnie uczyc jak mam malego wychowywac, bo sama wiele bledow popelnila w wychowaniu Tomka, jutro maja przyjechac (jego rodzinka wrr) i czuje, ze dojdzie do spiecia
a może nie będzie źle? nie nastawiaj się negatywnie... może Cię rodzinka pozytywnie zaskoczy...

Dokładnie tak! Widzialam jak ten temat potrafi skłócić ludzi dlatego zainetrweniowalam...

@magoo mamy wolnosc słowa :) możesz pisać na co masz ochotę. Żartu nie złapałam, ale też nie śmieszą mnie takie... bo ewidentnie obrażają czyjeś przekonania.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
nie zauważyłam, żeby takie żarty obrażały czyjeś przekonania - bo nie ma w nich oceny... nikt nie mówi - na pis głosują tacy czy inni... i na tym proponuję zakończyć dyskusję.

reklama
Moj mąż ma czasami lenia w tylku ale to chyba kazdy tak ma ale nie moge narzekac bo i posprzata i ugotuje okna tez mi myje. Jak widzi ze jestem zmeczona to on czesto robi w domu. A konto mamy wspolne i nie ma zwady o kase.

Do góry