reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Siwa - zlituj się bo mnie już te szpilki w d... kłują
Kochana nie mogę zrobić zdjęcia żeby było widać [emoji54] albo to już naprawdę moja wyobraźnia...
1484295873-aaaaaa.jpeg

1484295882-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
my się chyba czasem po prostu za bardzo pieścimy z naszymi facetami... i pozwalamy na to, żeby zrobili się takie mięczaki, delikatne i wrażliwe na powiew wiaterku... ja nie chcę być wyrozumiała, nie chcę słuchać, że "nie daje rady", nie wie, nie umie, nie to, nie sio... chcę, żeby facet był facetem, jak ma iść na piwo z kumplami to jest facetem od stóp do głów, a w domku przy żonie to się takie to delikatne robi, że szok...
wypuść go może na piwo z kumplami, ale żądaj "bycia facetem" w innych sprawach również...

Magoo to jest racja ;-) moj pracuje w gastronomii to tego piwa ma juz dosyć, a niestety lubi sobie wypić :-(
2 dni pracuje 2 dni wolnego to coś ogarnia w domu, ale wczoraj sie zrehabilitował i swą powinność zrobił :-)
Aż mi głowie szumiało serio :-)

Dzien dobry dziewczyny gratuluje juz po cichutku wszystkich kreseczek tych pewnych i tych niepewnych:-)
U mnie dzis 2 dzien @ jeszcze jeden.dzien.i poleci z górki ten 2 cykl...a potem pewnie kolejny i kolejny ale co tam.damy rade :-)

Też miałam wczoraj usg (pierwsze)
U mnie ciąża pokrywa się z dniem miesiączki, aż w szoku jestem tzn. wg usg i OM jestem w 7 tyg i 6 dni ciąży [emoji5]
Wszystko ok
ciąża pojedyncza :D
objawy od około tygodnia mdłości cały dzień
Pozdrawiam
Gratulacje

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry