Kochana nie mogę zrobić zdjęcia żeby było widać [emoji54] albo to już naprawdę moja wyobraźnia...Siwa - zlituj się bo mnie już te szpilki w d... kłują
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nie mogę zrobić zdjęcia żeby było widać [emoji54] albo to już naprawdę moja wyobraźnia...Siwa - zlituj się bo mnie już te szpilki w d... kłują
my się chyba czasem po prostu za bardzo pieścimy z naszymi facetami... i pozwalamy na to, żeby zrobili się takie mięczaki, delikatne i wrażliwe na powiew wiaterku... ja nie chcę być wyrozumiała, nie chcę słuchać, że "nie daje rady", nie wie, nie umie, nie to, nie sio... chcę, żeby facet był facetem, jak ma iść na piwo z kumplami to jest facetem od stóp do głów, a w domku przy żonie to się takie to delikatne robi, że szok...
wypuść go może na piwo z kumplami, ale żądaj "bycia facetem" w innych sprawach również...
Kochana nie mogę zrobić zdjęcia żeby było widać [emoji54] albo to już naprawdę moja wyobraźnia...
Ja widzę cień cienia !!! na obu !!Kochana nie mogę zrobić zdjęcia żeby było widać [emoji54] albo to już naprawdę moja wyobraźnia...
GratulacjeTeż miałam wczoraj usg (pierwsze)
U mnie ciąża pokrywa się z dniem miesiączki, aż w szoku jestem tzn. wg usg i OM jestem w 7 tyg i 6 dni ciąży [emoji5]
Wszystko ok
ciąża pojedyncza
objawy od około tygodnia mdłości cały dzień
Pozdrawiam
Kochana nie mogę zrobić zdjęcia żeby było widać [emoji54] albo to już naprawdę moja wyobraźnia...
Ja też widzę coś.oby oby trzymam kciukiKochana nie mogę zrobić zdjęcia żeby było widać [emoji54] albo to już naprawdę moja wyobraźnia...
Może poczekaj do jutra? I zrób test ponownie[emoji57] trzymam kciukiU mnie również biel a @ brak. Dziś 27 dc i powinnam dostac. Zacznę 5 cs
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom