reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochana nie mogę zrobić zdjęcia żeby było widać [emoji54] albo to już naprawdę moja wyobraźnia...
1484295873-aaaaaa.jpeg

1484295882-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa84 a spróbuj innym niż paskowy, bo one dziwnie pokazują
sama nie wiem hmm słabo widać ale trzymam ✊✊✊✊

Może poczekaj do jutra? I zrób test ponownie[emoji57] trzymam kciuki

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Czasem miewam 29 dniowe cykle czyli wychodzi niedziela. Wiadomo. Czekam do niedzieli. Ale dziś pierdziele i tak ide na piwo [emoji16] jak mi nie będzie smakować to będzie znak. W ciążach mnie orzucalo od używek choć lubię je na co dzień [emoji16]
Ja też widzę coś.oby oby trzymam kciuki

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj chyba pisalyście o infekcjach, po południu zaczęło mnie delikatnie swędziec, ale myślałam, że może po goleniu, ale dzisiaj oczywiście wstałam i swędzi jeszcze bardziej... Szlag mnie trafi. Muszę wykupić tabletkę.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Ja w ogóle rano wstaje od razu siusiu do kubeczka zamoczyłam pasek popatrzyłam jedna kreska się pojawiła ok nic z tego zostawiłam go na umywalce poszłam zalać płatki mlekiem i herbatę zrobić wracam a tam druga kreska i świr biorę tel próbuje zdjęcie zrobić. nieostre. aparat mi się popsuł zupełnie już. Poszłam po normalny i 30 par baterii. Żadna nie działa. Próbuję przednim aparatem też nie chwyta ostrości. Tak się siłowałam przez 30 min potem w biegu żeby ubranie się i na autobus. Mam nadzieję że zdążę do pracy :-D
I w ogóle śnieg dziś u nas pada :)

Do góry