judytka777
Fanka BB :)
Oby oby bardzo bym chciała.owulka się zbliża więc ostro będziemy działaćNo racja rozpędziłam się z deczka heh , ale może to właśnie ten cykl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby oby bardzo bym chciała.owulka się zbliża więc ostro będziemy działaćNo racja rozpędziłam się z deczka heh , ale może to właśnie ten cykl
Boże, też tak mam
Kłuje z lewej strony. Pewnie owu. O bąbelkuje. Po dłuższym spacerze, bąk i wyprawa na dwójkę do Wc i po objawach Ta choroba dopada nas wszystkie
Ja zaczęłam naciskać po 6 miesiącach. A zrobił badania w 8 miesiącu starań. I teraz mam pewność, że to nie tylko mój problem Dzięki temu, że się wystraszył, rzucił palenie. Dobre i to. Kasy więcej zostaje na suplementy, dopalacze, witaminy, testy, sresty itd. Aż się boję pomyśleć ile na to idzie. Chyba taniej wychodził jego epet
Dobra, dobra jeszcze mnie nie zlikwidowali
Masakra
Co się dzieje z tymi facetami?
dzięki, szkoda, że w życiu nie zawsze taka mądra jestem...
Zawsze i we wszystkim mądrym nie można być ☺ wystarczy być mądrym w życiu , a po Twoich krótkich wspominkach życiowych właśnie to wywnioskowałam
Ja też mam ochotę pod wpływem pozytywów wykonać test, ale u mnie to zdecydowanie za wcześnie.... 6dpo...... .Niesiona euforią Waszych pozytywów właśnie zrobiłam test. Ale biel... 24dc z 26.
Ja o badaniu nasienia przeczytałam w necie i za miesiąc mieliśmy termin[emoji1]Kochane moje ... mam wyniki. Krew wszystkie hormony w normie. Stosunek lh/fsh około 1 th 1.7 ... zatem ok.
Jeszcze we wtorek monitoring i zobaczę cz jajca tez rosną jak trzeba.
Powiedzcie mi kiedy u Was, dłużej starających się, zapadła decyzja o badaniach nasienia ?
Wydaje mi się, że dobrze by było też zobaczyć ale jakoś boje się mojemu M sugerować żeby nie powiedział, że wariuje ... bo wiecie godzi to w męskie ego jakby nie było [emoji4]
Będę wdzięczna na Wasze porady [emoji8]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
U mnie jest opcja "multi cytat"
Wchodze w "wiecej".
Nie masz tak?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze sie nie bede sie cieszyc musze kupic test i jutro powtorze o ile @ sie nie pojawi
my się chyba czasem po prostu za bardzo pieścimy z naszymi facetami... i pozwalamy na to, żeby zrobili się takie mięczaki, delikatne i wrażliwe na powiew wiaterku... ja nie chcę być wyrozumiała, nie chcę słuchać, że "nie daje rady", nie wie, nie umie, nie to, nie sio... chcę, żeby facet był facetem, jak ma iść na piwo z kumplami to jest facetem od stóp do głów, a w domku przy żonie to się takie to delikatne robi, że szok...Chyba czasem sami nie dają rdy... nie wiem kurczę ..
Gratulacje KochanaBylam dzis na pierwszym usg i widzialam malutkie pikajace serduszko [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzidziol sztuk jeden [emoji18]
No tak to dzis dotarło mocno do nas ( M był ze mna)...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom