reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny nie chciałam zapeszać wiec sie nie przypominałam że wczoraj miałam termin @. Po pracy popedziłam do apteki i kupiłam 2 testy wczoraj wyszła biel bieli bielą poganiał. Zaś dziś rano zrobiłam testa i sama nie wiem czy oczy mi nie płataja figla dzis jest 30dc moje cykle 29. Gołym okiem cos jakbym widziała ale jak zrobie focie to dupa
Zrób jutro jeszcze, może będzie lepiej widać ... trzymam kciuki &&&

Ja zmykam zaraz do pracy ... i znów wieczorem będę Was nadrabiać ... a nie wróć, wieczorem pogaduchy przy grzancu z kumpelami ... to pewnie jutro. Nie piszcie tak dużo plisss [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Cześć dziewczyny, nadrobilam te czterysta stron z groszem[emoji851] z tym ze juz nie pamietam co komu mialam napisać, jestescie szalone z tym drukowaniem[emoji15][emoji85]

Napewno kciuki za kotek87 i Docie jutro[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Paraplu, nie ma szans żebyś po tych leśnych wygibancach nie zaszla[emoji87][emoji16]
Musi sie udać!!
Ps. Wysłałam ci zapr na fb, to chyba Ty[emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cheebay witaj w klubie , ja też mam problem z nadrabianiem dziewczyn a nawet jak wreszcie jestem na półmetku to okazuje, że nie zdążę napisać i następnego dnia od nowa

Bylam dzis na pierwszym usg i widzialam malutkie pikajace serduszko [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzidziol sztuk jeden [emoji18]
No tak to dzis dotarło mocno do nas ( M był ze mna)...

Też miałam wczoraj usg (pierwsze)
U mnie ciąża pokrywa się z dniem miesiączki, aż w szoku jestem tzn. wg usg i OM jestem w 7 tyg i 6 dni ciąży ☺
Wszystko ok
ciąża pojedyncza :D
objawy od około tygodnia mdłości cały dzień
Pozdrawiam

Dziewczyny, zaczelam lekko plamic[emoji52] mam sluz podbarwiony na brunatno ( taki kolor kawy z mlekiem), nie panikuje poki co choc nie powiem, zeby mna to nie wstrzasnelo[emoji15]
Czy to mozliwe ze to po dzisiejszym transwaginalnym usg? Nic mnie nie bolalo, kobieta byla mega delikatna.
Policzylam sobie poza tym ze mialabym teraz normalnie ok 24dc czyli teoretycznie okres by mi wypadal, czytalam ze to tez moze byc przyczyna.
Kurka, mala schize zalapalam[emoji17]

witam. może lepiej skonsultuj się z lekarzem? nie wiem jak jest u Was ale tu dostałabyś duphaston albo luteinę na wszelki wypadek

Dziewczyny, zaczelam lekko plamic[emoji52] mam sluz podbarwiony na brunatno ( taki kolor kawy z mlekiem), nie panikuje poki co choc nie powiem, zeby mna to nie wstrzasnelo[emoji15]
Czy to mozliwe ze to po dzisiejszym transwaginalnym usg? Nic mnie nie bolalo, kobieta byla mega delikatna.
Policzylam sobie poza tym ze mialabym teraz normalnie ok 24dc czyli teoretycznie okres by mi wypadal, czytalam ze to tez moze byc przyczyna.
Kurka, mala schize zalapalam[emoji17]

Cheebay może być lekkie plamienie nawet jak piszesz przez @ która miałaby zawitać ale i od głowicy też może byćplamienie, bo przecież wszystko jest teraz mocno ukrwione . Obserwuj siebie i jeśli przejdzie tzn.nic się nie rozwinie to luz, ale jak tfu tfu zobaczysz , że tego jest więcej to nie bagatelizuj!

reklama
Do góry