Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi.Ale nowy cykl nowa nadzieja.ja zawsze sobie to powtarzamI przyszła @ rano z hukiem, miałam przeczucie żeby czekać do soboty..... już 3 cykl trwa 30 dni ,więc dopóki ten czas nie minie żadnego testu już nie kupie...
Antonia, Pyzunia, Kotek - przykro mi, trzymajcie się, może następny cykl będzie tym jedynym?
Evelinia - super, Twoje szczęście rośnie!
Docia - czekamy!!!!
Miewam okres również co 29 dni ale już się nie ludze, ide dzisiaj na piwo [emoji482] co ma być to będzie [emoji3]Spokojnie nie trać nadzieji.pamiętaj dopóki niema okresu jest nadzieja
Dziś przyszła @....... Ja zaczynam 5cs, mojego przed owu trochę przetrzymam żeby armia silniejsza byłaDzięki kochane za wsparcie. Mąż mówi że kolejny cykl mnie dorwie i aż zrobi chłopaka [emoji6] a ja uciekam od tej owulacji żeby szparka wyszła... No nie zaskakuje cholera no! Sama nie wiem jak blisko owu się zbliża, eh[emoji4]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ach pewno,że się pamięta sama starałam się o księżniczkę bo dwóch królewiczów już mamDziękuję i nawet się nie spodziewałam ze pamiętasz ze chce córeczkę.nie jestem aż tak zgrana z wami dlatego to było miłe dzięki mam nadzieję ze się wkoncu mi uda.
To idź na piwko i już a co!!!Miewam okres również co 29 dni ale już się nie ludze, ide dzisiaj na piwo [emoji482] co ma być to będzie [emoji3]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom