reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No ja teraz mam wagę ok 55kg i co z tego jaak z racji choroby zawsze tyje w brzuchu i boczkach [emoji14] a jak niedawno na diecie na io byłam to 51kg i mój tylko powtarzał "Boże jaka Ty chuda jesteś"...woli jak mam ok 58kg, ale ja nieee [emoji14] szczerze najlepieej czuję się przy wadze 53, ale i tak mam kompleksów tyle, że szok! Też się zawsze dziwiłam jak mogę się facetom podobać [emoji14] jedynie z tyłka zadowolona jestem haha :p
Spark a ile masz wzrostu?
Ja mam dokładnie to samo ... najlepiej z 53kg - teraz mam 52-53kg wlasnie I jak tyje to tez wchodzi mi w brzuch :/
I tez najbardziej z tyłka jestem zadowolona (choć jakbym ćwiczyłam regularnie byłby pewnie jedrniejszy bo z wiekiem on tez jakoś gorzej wygląda hehe) [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

No mógł, mógł... ale ja czuję, że się nie udało po prostu. Znam swoje ciało i jestem przekonana, że bym coś czuła, a ja kompletnie nic nie czuję. Nic a nic.
Gabrika ja mam dokładnie tak samo. Po prostu wiem ... ;)

Ulało mi się... przepraszam, nie powinnam Was tym obciążać...
Kochana, pisz ile chcesz, zawsze tu znajdziesz kogoś, kto ma podobne doświadczenia, kto Cię zrozumie :-) od tego jesteśmy, nie tylko od sluzów, owulacji i testowania :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny jest promocja w hebe.pink za 4.99. Polecacie??? Jutro muszę z rana zatestowac ale słyszałam różnie o tym pinku.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie polecam. Kup lepiej coś co dziewczyny polecają (Doz, facelle) Po co się denerwować i powodzenia ! ;)

Ostatnia edycja:
@Martaldz laparoskopia to operacja, musiałabym być ok 2-3tyg. Na l4 a nie bardzo chce to robić szefowej :/ z drugiej strony 750zl na hsg, które jest mniej dokładne...hmmm

No właśnie tak myślałam, że trochę Ci to skomplikuje sprawy aczkolwiek laparoskopia to już konkret.
A powiedz mi te Twoje maluchy to nie jadą na ferie? Nie dasz rady się jakoś z nią dogadać?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jednak to cmienie podbrzusza i pobolewanie jajników (głównie lewego-albo to nie jajnik tylko lewa strona poprostu) trochę mnie niepokoją. Trwają w sumie od dobrych kilku dni...
@StorAnia czy miałaś jakieś objawy bólowe torbieli?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry