Spark
Fanka BB :)
Dziewczyno! A po.co my tu wszystkie?! żal się, chwal, ciesz- co potrzebujeszNo, że nie potrzebnie piszę Wam takie rzeczy... Zaraz skasuję tamten post.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyno! A po.co my tu wszystkie?! żal się, chwal, ciesz- co potrzebujeszNo, że nie potrzebnie piszę Wam takie rzeczy... Zaraz skasuję tamten post.
Spark a ile masz wzrostu?No ja teraz mam wagę ok 55kg i co z tego jaak z racji choroby zawsze tyje w brzuchu i boczkach [emoji14] a jak niedawno na diecie na io byłam to 51kg i mój tylko powtarzał "Boże jaka Ty chuda jesteś"...woli jak mam ok 58kg, ale ja nieee [emoji14] szczerze najlepieej czuję się przy wadze 53, ale i tak mam kompleksów tyle, że szok! Też się zawsze dziwiłam jak mogę się facetom podobać [emoji14] jedynie z tyłka zadowolona jestem haha
Gabrika ja mam dokładnie tak samo. Po prostu wiem ...No mógł, mógł... ale ja czuję, że się nie udało po prostu. Znam swoje ciało i jestem przekonana, że bym coś czuła, a ja kompletnie nic nie czuję. Nic a nic.
Kochana, pisz ile chcesz, zawsze tu znajdziesz kogoś, kto ma podobne doświadczenia, kto Cię zrozumie :-) od tego jesteśmy, nie tylko od sluzów, owulacji i testowaniaUlało mi się... przepraszam, nie powinnam Was tym obciążać...
Ja nie polecam. Kup lepiej coś co dziewczyny polecają (Doz, facelle) Po co się denerwować i powodzenia !Dziewczyny jest promocja w hebe.pink za 4.99. Polecacie??? Jutro muszę z rana zatestowac ale słyszałam różnie o tym pinku.
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
@Martaldz laparoskopia to operacja, musiałabym być ok 2-3tyg. Na l4 a nie bardzo chce to robić szefowej :/ z drugiej strony 750zl na hsg, które jest mniej dokładne...hmmm
U nas ferie od tego pon, jadą ostatni tydz stycznia :/ a ja bakteria teraz...:/No właśnie tak myślałam, że trochę Ci to skomplikuje sprawy aczkolwiek laparoskopia to już konkret.
A powiedz mi te Twoje maluchy to nie jadą na ferie? Nie dasz rady się jakoś z nią dogadać?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Może ovu będzie wcześniej? miewasz czasem krótsze cykle? zresztą - co tam - działajcie po prostu i tyle życzymy dobrej zabawy