reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dokładnie trzeba było plodzic po klubach z nieznajomymi w wieku lat 16 :-D
W ogóle mam wrażenie że jakbym nie uświadomiła mezowi, że coraz młodsza się nie robię i z wiekiem coraz gorzej zajść to by dalej się bał starać. Bo jemu to my zawsze za mało będziemy mieć, zarabiać...:baffled:
Ja juz sobie obiecałam, że jeśli się uda i będzie córka, to sama każe jej zajść w ciążę, jak skończy 18. Wychowam jej dziecko. Żeby nie musiała przechodzić przez to co ja teraz:) :)

reklama
Ja juz sobie obiecałam, że jeśli się uda i będzie córka, to sama każe jej zajść w ciążę, jak skończy 18. Wychowam jej dziecko. Żeby nie musiała przechodzić przez to co ja teraz:) :)
Ja urodziłam w wieku 16 lat i jest super młoda mama jestem!!! Ale córki już 12 i 8 lat teraz by się dzidziuś przydał...

Nie chciałam sam dał. Powiedział, że spróbujemy wzmocnić owu. Na monitoring nie mam szans bo już wróciłam do Dojczlandu i tu jest z tym problem. Tzn mój gin ma problem bo do niego czeka się miesiącami na wizytę, no chyba że ktoś jest w ciąży.
Myślimy z M. Żeby go zmienić na taką babkę tylko że do niej trzeba będzie dojechać 50 km ale nie ma problemu z terminami i poważnie traktuje leczenie niepłodności.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie mieszkasz w Niemcowni? Pytam, bo ja w Berlinie ☺

Kochana mam to samo poszłabym na basen ale się wstydzę :-D ogólnie strasznie sie sobie nie podobam. Już dawno nic sobie do ubrania nie kupilam bo we wszystkim wyglądam źle :( Maz na mnie krzyczy, że jak lump chodzę, że sobie nic nie kupię. A jak mam kupić jak we wszystkim strasznie wyglądam :frown: I tak w kółko....

ja na szczescie zrzucilam troche, bo jeszcze kilka lat temu to łatwiej mi sie było toczyc niz iść :zawstydzona/y: tragedia! B tez najlepiej nie wyglądał... A on teraz umięśniony szczypior a ja sadło nadal :D A co do ubran, to zawsze podoba mi sie to, co fasonem ni ciula do mnie nie pasuje, denerwuje sie i wyłaze ze sklepu. Teraz chociaz gacie jestem w stanie normalnie kupic, kiedys to mialam normalnie traume...

Wiesz jak to jest.... najpierw test-jedna kreska a zaraz póżniej @ przychodzi..... nie nawidze tego!!!!

który to twoj cs?

Oj ja też zdecydowanie tego nie lubię! Czuję się wtedy jakby mi coś ważnego odebrali i wszystko w momencie przestaje mieć jakikolwiek sens :/

Dziewczyny, wyluzujcie troche bo niedlugo oszalejecie, bez kitu... :eek:

ja na szczescie zrzucilam troche, bo jeszcze kilka lat temu to łatwiej mi sie było toczyc niz iść :zawstydzona/y: tragedia! B tez najlepiej nie wyglądał... A on teraz umięśniony szczypior a ja sadło nadal :D A co do ubran, to zawsze podoba mi sie to, co fasonem ni ciula do mnie nie pasuje, denerwuje sie i wyłaze ze sklepu. Teraz chociaz gacie jestem w stanie normalnie kupic, kiedys to mialam normalnie traume...

który to twoj cs?

Dziewczyny, wyluzujcie troche bo niedlugo oszalejecie, bez kitu... :eek:
4 cykl

reklama
Lanvin a ty jak dalej brak @ ? Który to już dzień cyklu?
Nadal brak, przestałam liczyć, ale tak jak mówiłam, sutki przestały boleć, więc czekam na małpiszona. Jak tak teraz liczę, to 43dc mam dziś.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry