reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie kochane[emoji57] u mnie dziś -9' więc nie jest tak źle jak u Was. Czeka mnie wieczorem wizyta u gin pierwszy raz prywatnie. Jest strach[emoji24] wolny dzień więc się biorę za sprzątanie [emoji57]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bry :)

Faceci to idioci. Moj wczoraj mi powiedzial, ze chce abysmy wstrzymali starania az nie rozwiaze sie problem z psem. Nosz ku*wa! Oni chyba sobie nie zdaja sprawy z lecacego czasu. My zaczelismy starania w kwietniu a dziecka nadal nie ma. A psem moge sie zajac i w ciazy.
No cycki mi opadaja!!!! [emoji35][emoji35][emoji35]

A teraz pytanie z tych glupich [emoji12]
Wczoraj po przytulankach poszlam siusiu i wylecialo duuuzo brazowego czegos. Nie na papierze, centralnie kapalo do toalety. I teraz sie pytam. WTF?! [emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Faceci to idioci. Moj wczoraj mi powiedzial, ze chce abysmy wstrzymali starania az nie rozwiaze sie problem z psem. Nosz ku*wa! Oni chyba sobie nie zdaja sprawy z lecacego czasu. My zaczelismy starania w kwietniu a dziecka nadal nie ma. A psem moge sie zajac i w ciazy.

Wczoraj po przytulankach poszlam siusiu i wylecialo duuuzo brazowego czegos. Nie na papierze, centralnie kapalo do toalety. I teraz sie pytam. WTF?! [emoji28]

A przypomnij który to dc??

No dokładnie...my się staramy już prawie 3 lata i nic, a ten mi pieprzy, że na kupno mieszkania nas nie stać to może na dziecko też nie będzie...rychło wczas.

A przypomnij który to dc??

No dokładnie...my się staramy już prawie 3 lata i nic, a ten mi pieprzy, że na kupno mieszkania nas nie stać to może na dziecko też nie będzie...rychło wczas.

Teoretycznie (wg apki) 6dpo.

Gdyby to bylo zagniezdzenie to mozliwe aby tego brazowego bylo tak duzo, ze az kapie jak na poczatku okresu?

Ahh wez, faceci...serio, czesto mam wrazenie, ze z natury sa intelektunie ulomni.

Dziwne zjawisko [emoji57] facet nigdy nie zrozumie że czas leci. Im czas stoi w miejscu nie myślą o tym że się człowiek starzeje. A im dłużej się czeka tym potem jest gorzej.

Bo te chłopy to nic nie rozumieją.eeeehhhh brak słów:oo:.mój to bardzo chce dzidziusia.nawet mówi mi że poradzimy sobie itd.
Witam nowa staraczke też o 3 maluszka.powodzenia.
Ja na obiad dziś spagetti robie i z głowy :-) :)

reklama
Witajcie kochane[emoji57] u mnie dziś -9' więc nie jest tak źle jak u Was. Czeka mnie wieczorem wizyta u gin pierwszy raz prywatnie. Jest strach[emoji24] wolny dzień więc się biorę za sprzątanie [emoji57]

Czego się boisz?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry