reklama
Agatusia1
Fanka BB :)
Fajnie, że macie takie równe i krótkie ( w porównaniu do moich) cykle. Ja mam różnie, ale najczęściej około 36 dni, a zdarzały się dłuższe no i co najgorsze nieregularne ciężko jest wyliczyć owulacje - tylko po obserwacjach i testach. No cóż w pierwszą ciążę udało się zajść w 7 cs to i teraz też się uda
Antonia2016
heh no tak jest zimno, było wietrznie itp.... ale wiesz zawsze mozna sobie wszystko wkręcićMi też wyskoczyła opryszczka, 24dc, a nie miałam już z pół roku. Chociaż teraz jest tak zimno, że może to poprostu od tak wyskoczyło. Dobra nie nakręcam się...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
może być coś na rzeczyJade do miasta ,może zalicze jakąś apteke po drodze")
Spark
@Lanvin masakra, jakbym mojego słyszała... wczoraj się poklocilismy to mi powiedział, że jak my chcemy mieć dziecko jak nas naa kupno mieszkania nie stać (no fuck!!! Co to za porównanie! ), a potem, że on ma dość tego leczenia (i drugi raz FUCK! On ma dość?! Bo był RAZ u lekarza?! I teraz ma iść na badanie krwi... no straszne! Ja co miesiąc się wlocze po lekarzach, wpieprzam tabletki, ale to on ma dość...!) W tamtym tyg. U ginaa.na.wymazie byłam i dzisiaj przez tą baterię miałam znów iść po leki na nią, ale nigdzie nie idę. Ja też mogę mieć dość w takim razie... wrrr co oni sobie myślą w ogóle...
Ehh, dziewczyny, zapomniałam Wam pisać, w któryś dzień rozmawiałam z moim i on chce poczekać z dzieckiem aż się wyremontujemy i przeprowadzimy, czyli przynajmniej do maja :-/ miałam ciężki dzień i z tego wszystkiego powiedziałam mu tylko, że interesuje go tylko to, co on chce, a moja perspektywa i argumenty wcale. Nawet nie chciało mi się więcej gadać, tylko poszłam spać. Dzisiaj jedzie do Srebrnej Góry na jakieś spotkanie z pracy i jutro wraca, ale w piątek lub sobotę muszę z nim na ten temat pogadać, bo nie może być wszystko tak, jak on chce. Jak się okaże, że będziemy mieli problemy, to potem będę sobie pluła w brodę, że wcześniej nie zaczęliśmy, a ja chciałabym, żeby różnica między dziećmi była max 8 lat, jeśli się uda.
Moj wczoraj wrócił z pracy i pyta " ty bedziesz teraz w tej ciazy? Czy nie? Ja zrobiłam wielkie oczy i mowię ze nie wiem bo dopiero co po owu jestem to on mi na to, że jak nie będę to mamy zrobic przerwę dwa- trzy miesiące bo on chce na wczasy jechać [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spark kochanie, musisz iść do lekarza po receptę na leki. To już nawet nie chodzi o przyszłą ciążę tylko o Twoje zdrowie. Nie wyglupiaj się, proszę Cię, tylko grzecznie maszeruj po receptę.@Lanvin masakra, jakbym mojego słyszała... wczoraj się poklocilismy to mi powiedział, że jak my chcemy mieć dziecko jak nas naa kupno mieszkania nie stać (no fuck!!! Co to za porównanie! ), a potem, że on ma dość tego leczenia (i drugi raz FUCK! On ma dość?! Bo był RAZ u lekarza?! I teraz ma iść na badanie krwi... no straszne! Ja co miesiąc się wlocze po lekarzach, wpieprzam tabletki, ale to on ma dość...!) W tamtym tyg. U ginaa.na.wymazie byłam i dzisiaj przez tą baterię miałam znów iść po leki na nią, ale nigdzie nie idę. Ja też mogę mieć dość w takim razie... wrrr co oni sobie myślą w ogóle...
Złość Wam niedługo przejdzie, a każdy dzień zwłoki to dzień w plecy, prze iez chciałaś iść na hsg.
No już już, bez nerwów [emoji9][emoji9]
P.S też właśnie się szykuje i idę na posiew...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
Noo... Norma, mój rok do lekarza się zapisuje. Szlag mnie trafia już, tysiąc wymówka, bo nie ma kiedy zadzwonić. Ale do znajomych z pracy to ma czas dzwonić i pieprzyć pół dnia :| oni tak zawsze jak tylko jakieś leczenie to od razu problem. My się teraz akurat nie poklocilismy, normalnie rozmawialiśmy, ale sam fakt...@Lanvin masakra, jakbym mojego słyszała... wczoraj się poklocilismy to mi powiedział, że jak my chcemy mieć dziecko jak nas naa kupno mieszkania nie stać (no fuck!!! Co to za porównanie! ), a potem, że on ma dość tego leczenia (i drugi raz FUCK! On ma dość?! Bo był RAZ u lekarza?! I teraz ma iść na badanie krwi... no straszne! Ja co miesiąc się wlocze po lekarzach, wpieprzam tabletki, ale to on ma dość...!) W tamtym tyg. U ginaa.na.wymazie byłam i dzisiaj przez tą baterię miałam znów iść po leki na nią, ale nigdzie nie idę. Ja też mogę mieć dość w takim razie... wrrr co oni sobie myślą w ogóle...
bertha
Dlatego pisze, ze ja mialam inne badanie niz ty, tylko czystosc pochwy, gdzie na szybko pod mikroskopem pani laborantka sprawdza jakiego typu ustrojstwa są w śluzie, ale juz nie ustala konkretnie szczepów.5 min ? To możżliwe ? Mi wszyscy lekarze mówili, że po pobraniu wymazu trzeba czekać ok 48h na ewentualny rozwój grzybów czy bakterii, jeśli są...
no rozwalają mnie faceci czasem.. i to kazdy ma prawie tak samo... raz kuzwa do lekarza lub na badanie, i jedna tabletka dziennie i oni mają dość... a my cipki co rusz pokazujemy obcym, klujemy sie, lykamy tony lekarstw, a to oni sa zmeczeni... pfff@Lanvin masakra, jakbym mojego słyszała... wczoraj się poklocilismy to mi powiedział, że jak my chcemy mieć dziecko jak nas naa kupno mieszkania nie stać (no fuck!!! Co to za porównanie! ), a potem, że on ma dość tego leczenia (i drugi raz FUCK! On ma dość?! Bo był RAZ u lekarza?! I teraz ma iść na badanie krwi... no straszne! Ja co miesiąc się wlocze po lekarzach, wpieprzam tabletki, ale to on ma dość...!) W tamtym tyg. U ginaa.na.wymazie byłam i dzisiaj przez tą baterię miałam znów iść po leki na nią, ale nigdzie nie idę. Ja też mogę mieć dość w takim razie... wrrr co oni sobie myślą w ogóle...
reklama
Lanvin
A w ciąży na wczasy nie możesz jechać? Ja też teraz szukam miejscówki nad morzem, bo ze znajomymi jedziemy, najwyżej nie będę pić. Jak się uda, to i tak termin najwcześniej na październik, więc w lipcu na spokojnie można jechać. Poza tym bezpieczniej w drugim trymestrze przecież, niż w pierwszym, skoro Twój chce trzy miesiące przerwy...Moj wczoraj wrócił z pracy i pyta " ty bedziesz teraz w tej ciazy? Czy nie? Ja zrobiłam wielkie oczy i mowię ze nie wiem bo dopiero co po owu jestem to on mi na to, że jak nie będę to mamy zrobic przerwę dwa- trzy miesiące bo on chce na wczasy jechać [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom