reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark kochanie, musisz iść do lekarza po receptę na leki. To już nawet nie chodzi o przyszłą ciążę tylko o Twoje zdrowie. Nie wyglupiaj się, proszę Cię, tylko grzecznie maszeruj po receptę.
Złość Wam niedługo przejdzie, a każdy dzień zwłoki to dzień w plecy, prze iez chciałaś iść na hsg.
No już już, bez nerwów [emoji9][emoji9]

P.S też właśnie się szykuje i idę na posiew...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha poprawiłaś mi humor, i w sumie otworzylaś oczy... nie mam leczyć bakterii pod kątem dziecka tylko swojego zdrowia! Ahh delikatnie i rozsądnie to napisałaś, że chyba faktycznie pójdę...;) dziękuję!!! :)

reklama
Dlatego pisze, ze ja mialam inne badanie niz ty, tylko czystosc pochwy, gdzie na szybko pod mikroskopem pani laborantka sprawdza jakiego typu ustrojstwa są w śluzie, ale juz nie ustala konkretnie szczepów.

no rozwalają mnie faceci czasem.. i to kazdy ma prawie tak samo... raz kuzwa do lekarza lub na badanie, i jedna tabletka dziennie i oni mają dość... a my cipki co rusz pokazujemy obcym, klujemy sie, lykamy tony lekarstw, a to oni sa zmeczeni... pfff
Właśnie właśnie... prosiłam go żeby niedługo powtórzył badanie nasienia, bo lekarz mu o tym wspominał, a on, że po co, robił już i drugi raz nie potrzebuje ( ostatni raz w maju robione). No kurde... to ja też nie muszę potrzebować chodzić co miesiąc na wymazy, monitoringi, badania krwi itd. Uh uh :)

Nie, w czwartek się zapiszę na przyszłą środę lub czwartek :)
Bebzonek już mi wywaliło i to wcale nie jest wzdęcie :)
beztytulu-jpg.790198
Jest i brzuszek[emoji57]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark kochanie, musisz iść do lekarza po receptę na leki. To już nawet nie chodzi o przyszłą ciążę tylko o Twoje zdrowie. Nie wyglupiaj się, proszę Cię, tylko grzecznie maszeruj po receptę.
Złość Wam niedługo przejdzie, a każdy dzień zwłoki to dzień w plecy, prze iez chciałaś iść na hsg.
No już już, bez nerwów [emoji9][emoji9]

P.S też właśnie się szykuje i idę na posiew...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No i oczywiście powodzenia na posiewie :)

Hej dziewczyny, mnie dziś obudził ból i....@ dwa dni wcześniej. Chcę się zaszyć w szafie i nie wychodzić. Boję się, że dzidzia nie jest nam pisana. Dół mega.... Następna @11.02, 6cs po obniżeniu prolaktyny, 11cs po odstawieniu tabletek. Ehhhh:crazy::zawstydzona/y:buziaki
Oj kochana przykro mi[emoji20]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry