reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mi się podobają imiona dla chłopców: Kuba, Filip, Franek i Staś dla dziewczynek Hania, ZOsia, Zuzia ale co to będzie u cy w ogóle kiedyś będzie...

Na pewno się uda:) chłopięce imiona ,które mi się podobają to: Grzegorz, Adam, Irek, Igor, a dla dziewczynek to zawsze podobała mi się Zuzia, ale jak urodziłam córkę to tez mi nie pasowało i daliśmy Martyna, które to w ogóle nie braliśmy pod uwagę:)

reklama
Witam.się i Ja u mnie dzis 29dc/31 wczoraj od rana juz myslalam ze dostane @ tak mnie bolalo bodbrzusze i nadal boli w sumie juz 3 dzień :eek: i bądź tu czlowieku mądry ....test chyba zrobie w dzien @ @13.01 chyba ze wczesniej @ sie pojawi
Pozatym co jeszcze u nas od rana.-20° wiec bardzo sie cieszę ze wolne.od pracy mam opiekę na.córkę bo rozchorowala sie biedulka .. magoo &&&&&& trzymam mocno za twoj test :-) pozdrawiam cala reszte sympatycznych staraczek i zycze milego dnia .

Ja mam Kubusia Michała (drugie imie po tacie) ale to mąż juz w ciąży wybrał tego kubusia i nie było dyskusji, ja dałam te drugie imie a teraz Hanna Natalia mi chodzi po głowie brat ma jagódke a koleżanka Eryka.

W środę,ale niestety przyszła już dzisiaj. Także zaczynam kolejny cykl ,i robię sobie termin na monitoring.
Przykro mi ale nie można się załamywać [emoji1] głowa do góry @ przejdźie i zabieraj się do roboty[emoji14]
dziś mu odpuszczam, bo biedak nie spał do 5:30 a o 6 musieliśmy wstać... coś mu wczoraj dolegało - mówił, że właściwie nic konkretnego - rozdrażnienie, jakby ząb trochę ćmił, głowa, noga... wszytko na raz.

Kochanie - fakt, że tu jesteś świadczy o tym, że wierzysz. odpuść sobie wątpliwości, wyznacz zadania do wykonania i po prostu konsekwentnie je realizuj - nie tylko te związane z dzidziusiem, który pewnego dnia po prostu przyjdzie, ale również ze swoim życiem, które- tak mi się wydaje - nie do końca spełnia Twoje oczekiwania... może da się coś zmienić, poprawić? Będziesz po prostu szczęśliwsza... a wtedy i dzidziusia łatwiej...

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Izabela ja się teraz wybieram na monitoring pierwszy raz i powiedz mi ile razy chodzisz w 1cyklu ? Raz przed owu i drugi raz po aby sprawdzić czy jajeczko pękło itp.? Czy jakoś inaczej ? Z góry dzięki :-*

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Tak dokładnie 2 razy przed i po [emoji1]

Witam się z Wam z samego ranka:)
Magoo czekamy na sikańca Twojego :)
Ja lece sie zbierac do pracy.
Po krótkiemu wczoraj wróciłam z pracy mega głodna ...patrze a tu ziemniaczki sie gotują no i kotlet ylko do upieczenia. Jak poczułam zapach pieczonego kotleta to mnie zmuliło masakra i odechciało mi sie jeść.Zobaczymy czy głowa płata figle ale zdaje mi sie że to wina mózgownicy
Miłej pracy

Witam Was. O 10.00 ruszam 300km do Radomia.. wracam w sobotę więc pewnie nie nadrobię ..ale się cieszę.. 1.5 miesiąca nie widziałam się z familią..mam nadzieję że nikt się nie domyśli bo nowinę chcę ogłosić jak będę w lutym w domu rodzinnym [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnej drogi[emoji1] wspaniałego czasu spędzonego z rodziną[emoji173]

reklama
Do góry