Agatusia1
Fanka BB :)
Mi się podobają imiona dla chłopców: Kuba, Filip, Franek i Staś dla dziewczynek Hania, ZOsia, Zuzia ale co to będzie u cy w ogóle kiedyś będzie...
Na pewno się uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się podobają imiona dla chłopców: Kuba, Filip, Franek i Staś dla dziewczynek Hania, ZOsia, Zuzia ale co to będzie u cy w ogóle kiedyś będzie...
Przykro mi ale nie można się załamywać [emoji1] głowa do góry @ przejdźie i zabieraj się do roboty[emoji14]W środę,ale niestety przyszła już dzisiaj. Także zaczynam kolejny cykl ,i robię sobie termin na monitoring.
dziś mu odpuszczam, bo biedak nie spał do 5:30 a o 6 musieliśmy wstać... coś mu wczoraj dolegało - mówił, że właściwie nic konkretnego - rozdrażnienie, jakby ząb trochę ćmił, głowa, noga... wszytko na raz.
Kochanie - fakt, że tu jesteś świadczy o tym, że wierzysz. odpuść sobie wątpliwości, wyznacz zadania do wykonania i po prostu konsekwentnie je realizuj - nie tylko te związane z dzidziusiem, który pewnego dnia po prostu przyjdzie, ale również ze swoim życiem, które- tak mi się wydaje - nie do końca spełnia Twoje oczekiwania... może da się coś zmienić, poprawić? Będziesz po prostu szczęśliwsza... a wtedy i dzidziusia łatwiej...
Może coś Cię łapie ?Strasznie mi dziś zimno ..a w domu podobno ciepełko a mnie aż trzepie [emoji26]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dokładnie 2 razy przed i po [emoji1]Izabela ja się teraz wybieram na monitoring pierwszy raz i powiedz mi ile razy chodzisz w 1cyklu ? Raz przed owu i drugi raz po aby sprawdzić czy jajeczko pękło itp.? Czy jakoś inaczej ? Z góry dzięki :-*
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Miłej pracyWitam się z Wam z samego ranka
Magoo czekamy na sikańca Twojego
Ja lece sie zbierac do pracy.
Po krótkiemu wczoraj wróciłam z pracy mega głodna ...patrze a tu ziemniaczki sie gotują no i kotlet ylko do upieczenia. Jak poczułam zapach pieczonego kotleta to mnie zmuliło masakra i odechciało mi sie jeść.Zobaczymy czy głowa płata figle ale zdaje mi sie że to wina mózgownicy
Spokojnej drogi[emoji1] wspaniałego czasu spędzonego z rodziną[emoji173]Witam Was. O 10.00 ruszam 300km do Radomia.. wracam w sobotę więc pewnie nie nadrobię ..ale się cieszę.. 1.5 miesiąca nie widziałam się z familią..mam nadzieję że nikt się nie domyśli bo nowinę chcę ogłosić jak będę w lutym w domu rodzinnym [emoji4]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na Twój testpo test dopiero muszę pojechać ale zrobię i dam znać