reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mi się podobają imiona dla chłopców: Kuba, Filip, Franek i Staś dla dziewczynek Hania, ZOsia, Zuzia ale co to będzie u cy w ogóle kiedyś będzie...

Na pewno się uda:) chłopięce imiona ,które mi się podobają to: Grzegorz, Adam, Irek, Igor, a dla dziewczynek to zawsze podobała mi się Zuzia, ale jak urodziłam córkę to tez mi nie pasowało i daliśmy Martyna, które to w ogóle nie braliśmy pod uwagę:)

reklama
Witam.się i Ja u mnie dzis 29dc/31 wczoraj od rana juz myslalam ze dostane @ tak mnie bolalo bodbrzusze i nadal boli w sumie juz 3 dzień :eek: i bądź tu czlowieku mądry ....test chyba zrobie w dzien @ @13.01 chyba ze wczesniej @ sie pojawi
Pozatym co jeszcze u nas od rana.-20° wiec bardzo sie cieszę ze wolne.od pracy mam opiekę na.córkę bo rozchorowala sie biedulka .. magoo &&&&&& trzymam mocno za twoj test :-) pozdrawiam cala reszte sympatycznych staraczek i zycze milego dnia .

Ja mam Kubusia Michała (drugie imie po tacie) ale to mąż juz w ciąży wybrał tego kubusia i nie było dyskusji, ja dałam te drugie imie a teraz Hanna Natalia mi chodzi po głowie brat ma jagódke a koleżanka Eryka.

W środę,ale niestety przyszła już dzisiaj. Także zaczynam kolejny cykl ,i robię sobie termin na monitoring.
Przykro mi ale nie można się załamywać [emoji1] głowa do góry @ przejdźie i zabieraj się do roboty[emoji14]
dziś mu odpuszczam, bo biedak nie spał do 5:30 a o 6 musieliśmy wstać... coś mu wczoraj dolegało - mówił, że właściwie nic konkretnego - rozdrażnienie, jakby ząb trochę ćmił, głowa, noga... wszytko na raz.

Kochanie - fakt, że tu jesteś świadczy o tym, że wierzysz. odpuść sobie wątpliwości, wyznacz zadania do wykonania i po prostu konsekwentnie je realizuj - nie tylko te związane z dzidziusiem, który pewnego dnia po prostu przyjdzie, ale również ze swoim życiem, które- tak mi się wydaje - nie do końca spełnia Twoje oczekiwania... może da się coś zmienić, poprawić? Będziesz po prostu szczęśliwsza... a wtedy i dzidziusia łatwiej...

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Izabela ja się teraz wybieram na monitoring pierwszy raz i powiedz mi ile razy chodzisz w 1cyklu ? Raz przed owu i drugi raz po aby sprawdzić czy jajeczko pękło itp.? Czy jakoś inaczej ? Z góry dzięki :-*

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Tak dokładnie 2 razy przed i po [emoji1]

Witam się z Wam z samego ranka:)
Magoo czekamy na sikańca Twojego :)
Ja lece sie zbierac do pracy.
Po krótkiemu wczoraj wróciłam z pracy mega głodna ...patrze a tu ziemniaczki sie gotują no i kotlet ylko do upieczenia. Jak poczułam zapach pieczonego kotleta to mnie zmuliło masakra i odechciało mi sie jeść.Zobaczymy czy głowa płata figle ale zdaje mi sie że to wina mózgownicy
Miłej pracy

Witam Was. O 10.00 ruszam 300km do Radomia.. wracam w sobotę więc pewnie nie nadrobię ..ale się cieszę.. 1.5 miesiąca nie widziałam się z familią..mam nadzieję że nikt się nie domyśli bo nowinę chcę ogłosić jak będę w lutym w domu rodzinnym [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnej drogi[emoji1] wspaniałego czasu spędzonego z rodziną[emoji173]

reklama
Do góry