reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny ja właśnie siedzę w kolejce do ginekologa.2 dni temu zaczął mi się okres wczoraj już prawie nic a dziś wogole już prawie.niewiem co mi sie dzieje.zobaczę co powie ale obstawiam jakieś problemy z hormonami bo od 2-3 cykli mam takie skąpe miesiączki no ale nie aż tak:wściekła/y:Ale bynajmnie będę wiedziała na czym stoję i czy wszystko ok.

O pierwszą ciążę starałam się w sumie 7 cykli, wcześniej jeszcze wyszła niedoczynność. Strasznie się spinałam, płakalam, miałam wrazenie że wszyscy mają dzieci tylko nie ja, ale w koncu się udało. Teraz to sobie myślę jako to było bez sensu :)....

No to jedziemy na tym samym wózku - ja 22 dzień cyklu ale przy cyklach 25 dni.

U mnie podobnie jak u Ciebie, bo za 4 dni termin @.
Przyznam się że sobie zrobiłam test z rana, tak dla sportu. Oczywiście biało.
Dzisiaj 10 dpo.
Ania a na jakim poziomie miałaś TSH? też mam problemy z tarczyca, w grudniu TSH 3,85. Zmieniłam lekarza, który co dwa tyg zwiększa dawkę. Kazała wstrzymać starania do kwietnia, żeby sie uregulowało, ale mimo to będziemy próbować.

Ja po wizycie u gina.. widziałam dziś mój pęcherzyk ciążowy [emoji173][emoji173] ale i maleńką torbiel..w poniedziałek kolejne badanie bo jeszcze za wcześnie na wnioski...ale już od dziś l4..bardzo się cieszę [emoji173][emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Jaaa cudne [emoji173]️
A torbiel gdzie jest? I skąd sie wzięła?

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

Jak sie dowiedzialm o ciazy to sie zawzielam i stanelam na nogi nawet mature zdalam. Duzo mi mama pomogla.Bo jego rodzina zero pomocy nawet wnuka nie znaja
Zginął w wypadku, czy co się stało, jeśli mogę zapytać?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Gabrika, kredyt ciężka sprawa. Mnie koleżanka w poprzedniej pracy próbowała namówić na TBSy, pytała po co mi kredyt, ale ja jednak wolę spłacać i inwestować w swoje mieszkanie, bo zrobię je jak będę chciała i nikt mi go nie zabierze, a na wynajmie albo w TBS to średnio. Ale i tak za 5 lat przeniesiemy kredyt do innego banku, jak karencja mdm się skończy, to może niższe raty będą. Póki co jeszcze czeka nas w marcu kredyt na remont, najgorzej.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja dziś 23dc czekam zero objawów żadnych,nie wkręcam się,chodź wczoraj po podtarciu widziałam nitkę krwi,co ma być to będzie przytulanki od 10 dnia cyklu do 14 codziennie a później już nic mój chory od nowego roku temp zapalenie gardła oskrzeli szpital,a ja 1 zapalenie pęcherza,wyleczone 13dc zastrzyk ,trzymajcie mocno ,chodź ja w to nie wierzę

reklama
Ja dziś 23dc czekam zero objawów żadnych,nie wkręcam się,chodź wczoraj po podtarciu widziałam nitkę krwi,co ma być to będzie przytulanki od 10 dnia cyklu do 14 codziennie a później już nic mój chory od nowego roku temp zapalenie gardła oskrzeli szpital,a ja 1 zapalenie pęcherza,wyleczone 13dc zastrzyk ,trzymajcie mocno ,chodź ja w to nie wierzę
Może implantacja? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry