Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania a na jakim poziomie miałaś TSH? też mam problemy z tarczyca, w grudniu TSH 3,85. Zmieniłam lekarza, który co dwa tyg zwiększa dawkę. Kazała wstrzymać starania do kwietnia, żeby sie uregulowało, ale mimo to będziemy próbować.O pierwszą ciążę starałam się w sumie 7 cykli, wcześniej jeszcze wyszła niedoczynność. Strasznie się spinałam, płakalam, miałam wrazenie że wszyscy mają dzieci tylko nie ja, ale w koncu się udało. Teraz to sobie myślę jako to było bez sensu ....
No to jedziemy na tym samym wózku - ja 22 dzień cyklu ale przy cyklach 25 dni.
U mnie podobnie jak u Ciebie, bo za 4 dni termin @.
Przyznam się że sobie zrobiłam test z rana, tak dla sportu. Oczywiście biało.
Dzisiaj 10 dpo.
Ja po wizycie u gina.. widziałam dziś mój pęcherzyk ciążowy [emoji173][emoji173] ale i maleńką torbiel..w poniedziałek kolejne badanie bo jeszcze za wcześnie na wnioski...ale już od dziś l4..bardzo się cieszę [emoji173][emoji173]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Zginął w wypadku, czy co się stało, jeśli mogę zapytać?Jak sie dowiedzialm o ciazy to sie zawzielam i stanelam na nogi nawet mature zdalam. Duzo mi mama pomogla.Bo jego rodzina zero pomocy nawet wnuka nie znaja
Może implantacja? :-)Ja dziś 23dc czekam zero objawów żadnych,nie wkręcam się,chodź wczoraj po podtarciu widziałam nitkę krwi,co ma być to będzie przytulanki od 10 dnia cyklu do 14 codziennie a później już nic mój chory od nowego roku temp zapalenie gardła oskrzeli szpital,a ja 1 zapalenie pęcherza,wyleczone 13dc zastrzyk ,trzymajcie mocno ,chodź ja w to nie wierzę