klaudia16
Fanka BB :)
też miałam taką nadzieję jak widać niestety i tym razem się nie udało może nowy rok przyniesie nam więcej dobregoKurcze, miałam taką nadzieję że Ci się uda…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też miałam taką nadzieję jak widać niestety i tym razem się nie udało może nowy rok przyniesie nam więcej dobregoKurcze, miałam taką nadzieję że Ci się uda…
Nie wiem czy i jak to działa, ale wyczytałam gdzieś, że te dwie rzeczy ze screena mogą pomóc na endometrium za cienkie i brałam je w ostatnim cyklu. Może warto poczytać i ewentualnie spróbować?U mnie dziś okres już się zaczyna,przyszedł 12 dni po piku ale się spodziewałam po tej wizycie u gina i cienkim endometrium ale to nic działamy dalej,27 grudnia idę do lekarza aby dał mi skierowanie do kliniki która ogarnie to co trzeba,z jednej strony się cieszę że coś wyszło bo może to jest winą nie powodzeń wcześniejszych i mam nadzieje że jak ogarnę to endo to w końcu zaskoczy trzymajcie się dziewczyny i niech nowy rok będzie naszym szczęśliwym
przykro mi , oby kolejny rok był dla nas lepszy ja wierzę że kocyk pod choinką przyniesie mi szczęście i w przyszłym roku będę trzymać na rękach małego bąblaU mnie okres
Cudu świątecznego niestety nie będzie
widziałam gdzieś już coś o tym dong quai i powiem ci że dziewczyny też mówiły że pomogło im to z endometrium,niektórym sporo urosło,chyba sama zamówię sobie to jeszcze dziś i spróbujeNie wiem czy i jak to działa, ale wyczytałam gdzieś, że te dwie rzeczy ze screena mogą pomóc na endometrium za cienkie i brałam je w ostatnim cyklu. Może warto poczytać i ewentualnie spróbować?
Ja słyszałam, że niby odbierasz szczęście swojemu dziecku. Widać jak są różne interpretowane wróżby. Tak samo jak ja słyszałam wiele że nie powinnam świadkować będąc w ciazy.Są różne wersje. Ogólnie może być i zla dla tego chrzczonego dziecka jak i tej ciężarnej/jej dziecka
Nie, miałam laparoskopię - pęcherzyk był tuż za jajowodemA cp leczyłaś meto? Dostalas wtedy zastrzyk? Bo u mnie na sali jedna dziewczyna miała - i dostała zastrzyk wtedy też