reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ogólnie brzuch momentami boli tak jakbym miała dostać okres , cycki bola także myślę że jak tylko odstawie proga to przyjdzie ... Myślałam że te cycki to oznaka czegoś innego bo nigdy na okres nie bolą ,ale to pewnie przez ilości proga którego przyjmuje także ... Jutro będę 12-13 dpo także skoro test nie wyszedł to i jutro się nic nie zmieni nie ma szans 😔

U mnie dziś okres już się zaczyna,przyszedł 12 dni po piku ale się spodziewałam po tej wizycie u gina i cienkim endometrium 😖 ale to nic działamy dalej,27 grudnia idę do lekarza aby dał mi skierowanie do kliniki która ogarnie to co trzeba,z jednej strony się cieszę że coś wyszło bo może to jest winą nie powodzeń wcześniejszych i mam nadzieje że jak ogarnę to endo to w końcu zaskoczy 🤷‍♀️❤️ trzymajcie się dziewczyny i niech nowy rok będzie naszym szczęśliwym 😘

U mnie dziś okres już się zaczyna,przyszedł 12 dni po piku ale się spodziewałam po tej wizycie u gina i cienkim endometrium 😖 ale to nic działamy dalej,27 grudnia idę do lekarza aby dał mi skierowanie do kliniki która ogarnie to co trzeba,z jednej strony się cieszę że coś wyszło bo może to jest winą nie powodzeń wcześniejszych i mam nadzieje że jak ogarnę to endo to w końcu zaskoczy 🤷‍♀️❤️ trzymajcie się dziewczyny i niech nowy rok będzie naszym szczęśliwym 😘
Nie wiem czy i jak to działa, ale wyczytałam gdzieś, że te dwie rzeczy ze screena mogą pomóc na endometrium za cienkie i brałam je w ostatnim cyklu. Może warto poczytać i ewentualnie spróbować?

Załączniki

• IMG_2630.png
    IMG_2630.png
    167,7 KB · Wyświetleń: 75
Nie wiem czy i jak to działa, ale wyczytałam gdzieś, że te dwie rzeczy ze screena mogą pomóc na endometrium za cienkie i brałam je w ostatnim cyklu. Może warto poczytać i ewentualnie spróbować?
widziałam gdzieś już coś o tym dong quai i powiem ci że dziewczyny też mówiły że pomogło im to z endometrium,niektórym sporo urosło,chyba sama zamówię sobie to jeszcze dziś i spróbuje 😀

reklama
Do góry