reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to czekanie to koszmar, a jeszcze nawet owulacji nie było :p a testy owu czy mierzenie temp. Stosujesz? Bo nie pamiętam czy to Ty pisałaś, że niee mierzysz czy coś mi się wydawało
Ja testy owu, ale jeszcze nie robiłam powiem szczerze że testy owu kupiłam pierwszy raz i zacznę od środy spr. Od miesiąca biorę kwas foliowy liczę że coś pomoże

reklama
Ja testy owu, ale jeszcze nie robiłam powiem szczerze że testy owu kupiłam pierwszy raz i zacznę od środy spr. Od miesiąca biorę kwas foliowy liczę że coś pomoże
To ilu dniowe cykle, że dopiero od 15,dc bd sprawdzać? Wiem, że apka pokazuje owu w 18dc ale to różnie... mi pokazuje w 19dc bo cykle mam po 32dni.ostatnio, ale owu miałaam w 14dc mimo wszystko

Dziewczyny jak to wkońcu jest z tym alkoholem w trakcie starań. Ja odstawiłam, ale mój facet uważa, że przesadzam. I jak już zajdę to dopiero alko odstawić odrazu...ehhh
Ja zaszlam po alko, właśnie dwa dni temu chyba o tym pisałyśmy, ale nie byłam odosobnionym przypadkiem. To nie ma wpływu na tym etapie.

qdkkx1hpzei65q7s.png

U mnie jedno dziecko, jeden mąż, jeden pies a mam wrażenie jakby kazdego bylo conajmniej razy dwa :D
U mnie dwoje dzieci jeden M i jeden pies... ale taki babiniec..on sam rodzynek bo nawet nasz york to sunia [emoji23]..może zacznę się uczyć piec ciasta [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaszlam po alko, właśnie dwa dni temu chyba o tym pisałyśmy, ale nie byłam odosobnionym przypadkiem. To nie ma wpływu na tym etapie.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Czytałam że do 5 tyg można popijać bo fasolka do tego czasu ma parasol ochronny więc podczas starań nie zaszkodzi.. ja też sobie w święta folgowałam i może to miało wpływ [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry