reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale swinia!!!
A tak co do mieszkania z teściami to niestety jesteś na podsłuchu cały czas wszystko wiedza, wszystko słyszą. Zero prywatności. No i branie stron co dla mnie jest straszne... nigdy!! I to całe poczucie że nie jesteś u siebie bo to ich mieszkanie/dom.. wolałabym na ulicy mieszkać heh:-D
Wiesz co odezwałam się po prawie 3 latach bo już straciliśmy NASZ tysiąc prawie. To się oburzyła... no i cóż, zanim coś znajdziemy.i później to.ogarniemy to chwila u teściów... no oni ogólnie do tej pory się.nie wtracali, nawet nigdy sami nie przyszli, jedynie na urodziny ewentualnie jak zaprosze nasze.mamy na kawkę a tak to nie... ale teraz aż się boję...

reklama
Paraplu, ale z ciebie akrobatka [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ja to miałabym przekichane, lubię se czasem z gołym cycem po chałupie po kąpieli pobiegac [emoji23] przecież jakbym na teścia wpadła to do końca życia bym w podłogę przy nim patrzyła [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Haha ja to w bieliźnie po mieszkaniu, czasem ewent. Zasypiam nago po igraszkach, ale rodzice mojego nie wejdą do "naszych" pokoi jak drzwi zamknięte :) zawsze tak było jak mój tam jeszcze mieszkał, że nie widziałam ich póki.nie poszłam.do salonu sobie pogadać z Nimi ;) noo ale w bieliźnie paradować już niee będę :p

U mnie dzisiaj 9 dc dopiero :) a cykle mam 29 dni. Chociaż przez 3 miesiące mi się wydluzyly przez starania do 32-34. Ostatni cykl Przytulanki były po owu i przyszło jak w dym po 29 dniach, więc chyba tak będę liczyła.
Oppps!!! Pomyliłam się przez ta głupią apkę na telefonie [emoji34][emoji85] to @Paraplu idzie z nami łeb w łeb! Albo my z nią - jak kto woli :)

Ja też często latam po mieszkaniu na wałęsa [emoji23][emoji2] ale w nocy choćby lekka piżama zawsze jest :D

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Spark, dacie radę [emoji109] ja po ślubie mieszkałam z moja mama 3 miesiące zanim wyremontowaliśmy mieszkanie i daliśmy radę mimo, że moj M nie ma łatwego charakteru.. wiadomo, na stałe nigdy w życiu ale przez te kilka miesięcy nie powinno być źle [emoji6] trzymam kciuki [emoji3]
A ja zamiast bobosexy mam noc z synem bo przez ta chorobę budzi mi się co 15min i cos marudzi.. wiec ten cykl to chyba bedzie na straty.. [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spark, dacie radę [emoji109] ja po ślubie mieszkałam z moja mama 3 miesiące zanim wyremontowaliśmy mieszkanie i daliśmy radę mimo, że moj M nie ma łatwego charakteru.. wiadomo, na stałe nigdy w życiu ale przez te kilka miesięcy nie powinno być źle [emoji6] trzymam kciuki [emoji3]
A ja zamiast bobosexy mam noc z synem bo przez ta chorobę budzi mi się co 15min i cos marudzi.. wiec ten cykl to chyba bedzie na straty.. [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki, taką mam nadzieję :D jak co to uciekne do mamy :p
Kiedy owu? Może jeszcze Wam się uda poprzytulać do owu :D

reklama
No taką mam nadzieję.. przynajmniej będę z Wami na bieżąco [emoji4] o ile w domu nie oszaleje z braku zajęcia..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Odezwij se jak juz będziesz coś wiedzieć tym l4 :)

Ja jutro rano do pracy po urlopie... oj będzie ciężko! [emoji21][emoji26] ale tak sobie myślę, że dzięki temu będę myśleć o czymś innym i głowa trochę odreaguje :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry