reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale swinia!!!
A tak co do mieszkania z teściami to niestety jesteś na podsłuchu cały czas wszystko wiedza, wszystko słyszą. Zero prywatności. No i branie stron co dla mnie jest straszne... nigdy!! I to całe poczucie że nie jesteś u siebie bo to ich mieszkanie/dom.. wolałabym na ulicy mieszkać heh:-D
Wiesz co odezwałam się po prawie 3 latach bo już straciliśmy NASZ tysiąc prawie. To się oburzyła... no i cóż, zanim coś znajdziemy.i później to.ogarniemy to chwila u teściów... no oni ogólnie do tej pory się.nie wtracali, nawet nigdy sami nie przyszli, jedynie na urodziny ewentualnie jak zaprosze nasze.mamy na kawkę a tak to nie... ale teraz aż się boję...

reklama
Paraplu, ale z ciebie akrobatka [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ja to miałabym przekichane, lubię se czasem z gołym cycem po chałupie po kąpieli pobiegac [emoji23] przecież jakbym na teścia wpadła to do końca życia bym w podłogę przy nim patrzyła [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Haha ja to w bieliźnie po mieszkaniu, czasem ewent. Zasypiam nago po igraszkach, ale rodzice mojego nie wejdą do "naszych" pokoi jak drzwi zamknięte :) zawsze tak było jak mój tam jeszcze mieszkał, że nie widziałam ich póki.nie poszłam.do salonu sobie pogadać z Nimi ;) noo ale w bieliźnie paradować już niee będę :p

U mnie dzisiaj 9 dc dopiero :) a cykle mam 29 dni. Chociaż przez 3 miesiące mi się wydluzyly przez starania do 32-34. Ostatni cykl Przytulanki były po owu i przyszło jak w dym po 29 dniach, więc chyba tak będę liczyła.
Oppps!!! Pomyliłam się przez ta głupią apkę na telefonie [emoji34][emoji85] to @Paraplu idzie z nami łeb w łeb! Albo my z nią - jak kto woli :)

Ja też często latam po mieszkaniu na wałęsa [emoji23][emoji2] ale w nocy choćby lekka piżama zawsze jest :D

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Spark, dacie radę [emoji109] ja po ślubie mieszkałam z moja mama 3 miesiące zanim wyremontowaliśmy mieszkanie i daliśmy radę mimo, że moj M nie ma łatwego charakteru.. wiadomo, na stałe nigdy w życiu ale przez te kilka miesięcy nie powinno być źle [emoji6] trzymam kciuki [emoji3]
A ja zamiast bobosexy mam noc z synem bo przez ta chorobę budzi mi się co 15min i cos marudzi.. wiec ten cykl to chyba bedzie na straty.. [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spark, dacie radę [emoji109] ja po ślubie mieszkałam z moja mama 3 miesiące zanim wyremontowaliśmy mieszkanie i daliśmy radę mimo, że moj M nie ma łatwego charakteru.. wiadomo, na stałe nigdy w życiu ale przez te kilka miesięcy nie powinno być źle [emoji6] trzymam kciuki [emoji3]
A ja zamiast bobosexy mam noc z synem bo przez ta chorobę budzi mi się co 15min i cos marudzi.. wiec ten cykl to chyba bedzie na straty.. [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki, taką mam nadzieję :D jak co to uciekne do mamy :p
Kiedy owu? Może jeszcze Wam się uda poprzytulać do owu :D

reklama
No taką mam nadzieję.. przynajmniej będę z Wami na bieżąco [emoji4] o ile w domu nie oszaleje z braku zajęcia..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Odezwij se jak juz będziesz coś wiedzieć tym l4 :)

Ja jutro rano do pracy po urlopie... oj będzie ciężko! [emoji21][emoji26] ale tak sobie myślę, że dzięki temu będę myśleć o czymś innym i głowa trochę odreaguje :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry