reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Polecam się na przyszłość :D

Ja nie jestem w stanie dobrać sobie absolutnie żadnych okularów - we wszystkich wyglądam jak pasztet ^_^

BTW. dobrze noszone soczewki nie obciążają oczu i nie powodują, że wzrok się psuje :) Zaufaj mi, noszę ładne 10 lat soczewki!

:-) :-) to kamień z serca he he :-)

A jakiej firmy soczewki najlepsze?
Ja w okularach tez wyglądam jak pasztecik :D

Myślę, że to zależy od tego jakie masz potrzeby: jak długo będziesz nosić/jak suche masz oko itd :)

Ja nosiłam AirOptix Day&Night a teraz przerzuciłam się na mało znaną firmę: Horien - są tanie ale bardzo dobre na moje długie noszenie soczewek & suchą spojówkę.

I tu się nie mogę zgodzić bo trzeba przerwy robić sobie od soczewek. Soczewki wysuszaja oko i blokują dostęp powietrza więc oko nie oddycha. Ja bym radziła zmieniac na okulary raz w tygodniu ;)

No i ja wlasnie jutro wybieram okulary :-) żeby tak po prostu chodzić po pracy w domu :-) bo ja ściągam soczewki, gdy wracam z pracy, ale wtedy najlepiej jakbym sie położyła spać :p bo nic nie widzę :-D

Te życzenia są denerwujace zwłaszcza od teściowej teraz życzy corci ( bo synka juz mamy) ale ponad 7 lat temu na wiadomosc o ciąży była mega wsckikla nie byliśmy małżeństwem i nie wierzyła ze to była świadoma decyzja to co sluchalam itd omal nie poronilam z nerwow. Oczywiście jak tylko się urodził synek to juz był jej wnusio z rak mi go wyrywala bo musi się wnusiem nacieszyc . juz teraz relacje są poprawne ale jestem zła na siebie ze wtedy tak to przezywalam

No i ja wlasnie jutro wybieram okulary :-) żeby tak po prostu chodzić po pracy w domu :-) bo ja ściągam soczewki, gdy wracam z pracy, ale wtedy najlepiej jakbym sie położyła spać :p bo nic nie widzę :-D

A to ja też tak robię :) w domu często okularki, choć moje oko ciężko się przestawia na okulary - pewnie rozleniwione :)

Ogarne was później, ja leżę i wegetuje, pokonała mnie Syberia i festiwal pizzy, nie jestem w stanie sama siedzieć. A potem człowiek płacze ze dupa wielka [emoji23]

Przewinely mi się chyba jakieś Nowe nicki, więc witam nowe dziewczęta [emoji16]

Co do tabelki, po co robić zamieszanie? Jak Aleksandra wklei tabelkę to się zrobi porządek, tamta tabelka taka piękna jest [emoji173] albo niech któraś poprosi w privie o plik, ja się nie podejmuje, ja mam skleroze [emoji38]
Majty mokre a u mnie brak ochoty na cokolwiek...

m7a4xuun7rn9jc7g.png
To niestety trzeba drinkowac, wtedy będzie ochota :)

reklama
Myślę, że to zależy od tego jakie masz potrzeby: jak długo będziesz nosić/jak suche masz oko itd :)

Ja nosiłam AirOptix Day&Night a teraz przerzuciłam się na mało znaną firmę: Horien - są tanie ale bardzo dobre na moje długie noszenie soczewek & suchą spojówkę.
Ja ostatnio dostałam soczewki bio true jedno dniowe bo tylko.takie noszę i są mega zakochałam się w nich

Do góry