I to jest właśnie paradoks, że swoich nie masz, a cudze chowaszPracujesz w przedszkolu :-)?
To tak samo jak ja :-)
W sumie dla mnie ta praca to taka terapia, rehabilitacja... Chociaż cudze poprzytulam ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to jest właśnie paradoks, że swoich nie masz, a cudze chowaszPracujesz w przedszkolu :-)?
To tak samo jak ja :-)
Polecam się na przyszłość
Ja nie jestem w stanie dobrać sobie absolutnie żadnych okularów - we wszystkich wyglądam jak pasztet ^_^
BTW. dobrze noszone soczewki nie obciążają oczu i nie powodują, że wzrok się psuje Zaufaj mi, noszę ładne 10 lat soczewki!
O właśnie, właśnieSoczewki tez noszę. Dobrze mieć zaprzyjaźnionego przedstawiciela hihi
A jakiej firmy soczewki najlepsze?
Ja w okularach tez wyglądam jak pasztecik
I tu się nie mogę zgodzić bo trzeba przerwy robić sobie od soczewek. Soczewki wysuszaja oko i blokują dostęp powietrza więc oko nie oddycha. Ja bym radziła zmieniac na okulary raz w tygodniu
No i ja wlasnie jutro wybieram okulary :-) żeby tak po prostu chodzić po pracy w domu :-) bo ja ściągam soczewki, gdy wracam z pracy, ale wtedy najlepiej jakbym sie położyła spać bo nic nie widzę
I to jest właśnie paradoks, że swoich nie masz, a cudze chowasz
W sumie dla mnie ta praca to taka terapia, rehabilitacja... Chociaż cudze poprzytulam ☺
To niestety trzeba drinkowac, wtedy będzie ochotaOgarne was później, ja leżę i wegetuje, pokonała mnie Syberia i festiwal pizzy, nie jestem w stanie sama siedzieć. A potem człowiek płacze ze dupa wielka [emoji23]
Przewinely mi się chyba jakieś Nowe nicki, więc witam nowe dziewczęta [emoji16]
Co do tabelki, po co robić zamieszanie? Jak Aleksandra wklei tabelkę to się zrobi porządek, tamta tabelka taka piękna jest [emoji173] albo niech któraś poprosi w privie o plik, ja się nie podejmuje, ja mam skleroze [emoji38]
Majty mokre a u mnie brak ochoty na cokolwiek...
Ja ostatnio dostałam soczewki bio true jedno dniowe bo tylko.takie noszę i są mega zakochałam się w nichMyślę, że to zależy od tego jakie masz potrzeby: jak długo będziesz nosić/jak suche masz oko itd
Ja nosiłam AirOptix Day&Night a teraz przerzuciłam się na mało znaną firmę: Horien - są tanie ale bardzo dobre na moje długie noszenie soczewek & suchą spojówkę.