Powiększyła zdjęcie i moim zdaniem jest cień [emoji4]Naprawdę go widzisz ? Bo ja już totalnie zgłupiałam [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiększyła zdjęcie i moim zdaniem jest cień [emoji4]Naprawdę go widzisz ? Bo ja już totalnie zgłupiałam [emoji849]
Cos widac powtórz za dwa dni najlepiej :-)U mnie mdłości pojawiały sie wcześniej, przed datą spodziewanej @
Tutaj na 90% ciazy nie ma, i tak podchodzę ale czasem tak zamarzy mi sie, robię test a tam II...
@Lanvin zobacz to zdjęcie testu, oceńcie same czy tak bardzo chce zobaczyć kreskę, że widzę cień cienia ? Pewnie tak [emoji23]![]()
Widzę cień cienia!U mnie mdłości pojawiały sie wcześniej, przed datą spodziewanej @
Tutaj na 90% ciazy nie ma, i tak podchodzę ale czasem tak zamarzy mi sie, robię test a tam II...
@Lanvin zobacz to zdjęcie testu, oceńcie same czy tak bardzo chce zobaczyć kreskę, że widzę cień cienia ? Pewnie tak [emoji23]![]()
Jak dla mnie też jest cień cienia ale bardziej na normalnym zdjeciu niż na powiększonym. Powtórz jutro lub w środę.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Szkoda, że nie Berlin...Ja mieszkam na wyspach.
Zawsze możesz prywatnie iść na betę ona szybciej pokazuje niż test. Polecam rossmanowy test facelle ma dużo barwnika i szybko krechy widać. 5zł kosztuje a jest super.Ulżyło mi, że widzicie to co ja, wiem, że to nadal nie oznacza ciąży ale przynajmniej wiem, że nie doszukuję się znaków na siłę [emoji23]
Zobaczymy za parę dni
Cześć Kochanne, witam się w nowym roku...dziękuję wszystkim za życzenia :*
U mnie 3dc, 34cs. Kolejna @ na 29.01... w środę idę do gina umówić się na hsg
LUX kochana trzymam kciuki! :*