reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No co, nazwa stanowiska spoko :-D mi też kiedyś proponowali, ale zrezygnowałam :-) ale też pracowałam kiedyś w Maku we Wro :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja już chciałam też zrezygnować ale kilka dni przed tym jak miałam iść do kierownika zaśmiać mu się w twarz dostałam awans..więc jeszcze tu tkwie.. licząc że fasolka przyjdzie i od razu L4 ..bez litosci [emoji41]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak dlugie miewasz cykle? A Ty luteiny czy dupka nie dostalas od swego gina? Bralas?

Mam cykle 28 dni. Miałam brać luteinę ale nie mogłam odstawić syna od cyca i gon kazał nie brać i poczekać do kolejnego cyklu. Żebym mogła odstawić Małego. I chyba muszę iść bo pewnie torbiel jest [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na mdłości to dużo za wcześnie kochana, może za bardzo się stresujesz. Co do kawy to ja w ciąży miałam odrzut całkowity Po prostu ok 7tyg zrobiłam ją sobie rano posłodziłam i tak została, aż do 8 miesiąca nie tknełam. Mdłości w ciąży pojawiają się jak już maluch zużytej ciałko żółte podpina się pod nas i wytwarza najważniejsze organy. Jeżeli bieżesz luteine albo dupka to tez mdlosci nogą byc.

U mnie mdłości pojawiały sie wcześniej, przed datą spodziewanej @
Tutaj na 90% ciazy nie ma, i tak podchodzę ale czasem tak zamarzy mi sie, robię test a tam II...
@Lanvin zobacz to zdjęcie testu, oceńcie same czy tak bardzo chce zobaczyć kreskę, że widzę cień cienia ? Pewnie tak [emoji23]
6509f301e131f961eb93e63b5a001d70.jpg

U mnie mdłości pojawiały sie wcześniej, przed datą spodziewanej @
Tutaj na 90% ciazy nie ma, i tak podchodzę ale czasem tak zamarzy mi sie, robię test a tam II...
@Lanvin zobacz to zdjęcie testu, oceńcie same czy tak bardzo chce zobaczyć kreskę, że widzę cień cienia ? Pewnie tak [emoji23]
6509f301e131f961eb93e63b5a001d70.jpg

Jak dla mnie to jest cień [emoji7]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ej "urojone" trzymam kciuki żeby jednak były fasolki. U nas zaczynamy nowy cykl staran ☺ I musi się w końcu udać. Biedna Lux tyle się namęczy... Ale później jakie szczęście będzie miała.
A ja mam pytanie z innej beczki: może któraś Was mieszka poza granicami naszego kraju?
Ja mieszkam na wyspach.

Do góry