no wlasnie pisze z kumpela, zebym lepiej se odpoczela i skonczyla sprzatac, bo ona sie zalatwila na cacy takim wywolywaniem poroduPodobno mycie okien pomaga. A może dzidzi chce być styczniowe[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie pisze z kumpela, zebym lepiej se odpoczela i skonczyla sprzatac, bo ona sie zalatwila na cacy takim wywolywaniem poroduPodobno mycie okien pomaga. A może dzidzi chce być styczniowe[emoji5]
no mi mi gada, ze moze dzis mnie przeleciA może seks? Słyszałam że może pomóc. O ile masz siły
Zgódź się, o ile nic Cię nie boli [emoji1]no mi mi gada, ze moze dzis mnie przeleci
Moja koleżanka dwa tyg po terminie. Robiła wszystko spacery, ostre jedzenie i inne triki. Dopiero w trakcie seksu wody pekły :-) więc chyba coś w tym jestno mi mi gada, ze moze dzis mnie przeleci
A na kiedy termin @?Kurcze, mnie dziś cały dzień boli brzuch jak na @, teraz widziałam, że na wkladce mam taki dziwny śluz, nieco ciemniejszy, ale infekcji nie mam. Teraz jeszcze zaczęło mnie kłuć w pachwinach, a jeszcze robota w kuchni przede mną.
a daj Panie BozeMoja koleżanka dwa tyg po terminie. Robiła wszystko spacery, ostre jedzenie i inne triki. Dopiero w trakcie seksu wody pekły :-) więc chyba coś w tym jest
nie boli i nie piecze wiec sie pokuszeZgódź się, o ile nic Cię nie boli [emoji1]
Nadrabiam was gadu gadu o karmieniu i tu nagle Twój post wiem , że to słownik t9 ale pierwszy moment musiałam się skupićHehe no tak by wychodziło. Polska język trudna.... A niby humanistka hehe
To niech przeleci w nocy urodzisz i święta w domu do dzieła lux też to polecam sperma ma hormon wywołujący skurczeno mi mi gada, ze moze dzis mnie przeleci