reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde, pobolewa mnie dziś brzuch jak na @ naprzemian z lewym jajnikiem. Dzisiaj 23dc.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Dzięki obejrzałam sobie i rycze jak bobr....:frown:
Oj wy chyba lubicie płakać...
Ja się wolę pośmiać, ciekawa jestem czy w tym roku na Święta będzie Kevin. Wiem, że stare i ograne ale jakoś i tak zawsze mnie bawi. I Legalna blondynka i seria U Pana Boga za...
Takie świąteczne tradycje u nas..

Też tak miałam...zanim mały się urodził [emoji14] teraz jak pójdę spać po 23, a rano wstaję po 6, to ledwo żyję. Chociaż teraz i tak jest lepiej, bo w weekend Filip wstaje 7-8 i zazwyczaj da mi jeszcze trochę pospać, kiedyś wstawał 5-6...

qdkkx1hpzei65q7s.png
No ja po 10h się dzieciakami zajmuje i wiem co to znaczy, masakra... wracam i marzę o i ciszy...a tu potem gwar w sklepach i na koniecc nocne sprzątanie... byle do soboty-zdecydowanie :)

Oj wy chyba lubicie płakać...
Ja się wolę pośmiać, ciekawa jestem czy w tym roku na Święta będzie Kevin. Wiem, że stare i ograne ale jakoś i tak zawsze mnie bawi. I Legalna blondynka i seria U Pana Boga za...
Takie świąteczne tradycje u nas..
Alez ja się uwielbiam śmiać raczej taka pogodna jestem na codzień. Ostatnio jakoś taki placzek jestem. To przez święta z dala od domu :-D
A u Pana Boga za piecem uwielbiam!

Udała im się :-)

A tak nieco w temacie, oglądałyście film Pokój? Ja się prawie kilka razy na nim popłakałam, już dawno żaden film mnie tak nie ruszył. Naprawdę świetny.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Oglądałam... Końcówka mnie najbardziej rozwala...
Uu @Windy91 bardzo mi przykro.. Tuule... Ale jeszcze nic straconego :-)
Eee, już raczej cykl na straty, teraz żeby tylko przylazla w miarę szybko.... Już kompletnie nie będę wiedziała kiedy płodne mają być [emoji30]
Wydawało mi się ze widzę mini cień cienia na teście, ale coś za blisko testowej, co psycha robi z człowiekiem [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Oglądałam... Końcówka mnie najbardziej rozwala...

Eee, już raczej cykl na straty, teraz żeby tylko przylazla w miarę szybko.... Już kompletnie nie będę wiedziała kiedy płodne mają być [emoji30]
Wydawało mi się ze widzę mini cień cienia na teście, ale coś za blisko testowej, co psycha robi z człowiekiem [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Zrób jutro test jeszcze :-) może to był cień cienia.
Może spróbuj testów owu?

Do góry