Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj wy chyba lubicie płakać...Dzięki obejrzałam sobie i rycze jak bobr....
Może to dobry znak? :-)Kurde, pobolewa mnie dziś brzuch jak na @ naprzemian z lewym jajnikiem. Dzisiaj 23dc.
No ja po 10h się dzieciakami zajmuje i wiem co to znaczy, masakra... wracam i marzę o i ciszy...a tu potem gwar w sklepach i na koniecc nocne sprzątanie... byle do soboty-zdecydowanieTeż tak miałam...zanim mały się urodził [emoji14] teraz jak pójdę spać po 23, a rano wstaję po 6, to ledwo żyję. Chociaż teraz i tak jest lepiej, bo w weekend Filip wstaje 7-8 i zazwyczaj da mi jeszcze trochę pospać, kiedyś wstawał 5-6...
Alez ja się uwielbiam śmiać raczej taka pogodna jestem na codzień. Ostatnio jakoś taki placzek jestem. To przez święta z dala od domuOj wy chyba lubicie płakać...
Ja się wolę pośmiać, ciekawa jestem czy w tym roku na Święta będzie Kevin. Wiem, że stare i ograne ale jakoś i tak zawsze mnie bawi. I Legalna blondynka i seria U Pana Boga za...
Takie świąteczne tradycje u nas..
Tradycyjnie w Wigilię, o 20 melduje się przed TVOj wy chyba lubicie płakać...
Ja się wolę pośmiać, ciekawa jestem czy w tym roku na Święta będzie Kevin. Wiem, że stare i ograne ale jakoś i tak zawsze mnie bawi. I Legalna blondynka i seria U Pana Boga za...
Takie świąteczne tradycje u nas..
To wiesz czego się możesz spodziewać :-)No ja po 10h się dzieciakami zajmuje i wiem co to znaczy, masakra... wracam i marzę o i ciszy...a tu potem gwar w sklepach i na koniecc nocne sprzątanie... byle do soboty-zdecydowanie
Oglądałam... Końcówka mnie najbardziej rozwala...Udała im się :-)
A tak nieco w temacie, oglądałyście film Pokój? Ja się prawie kilka razy na nim popłakałam, już dawno żaden film mnie tak nie ruszył. Naprawdę świetny.
Eee, już raczej cykl na straty, teraz żeby tylko przylazla w miarę szybko.... Już kompletnie nie będę wiedziała kiedy płodne mają być [emoji30]Uu @Windy91 bardzo mi przykro.. Tuule... Ale jeszcze nic straconego :-)
Zrób jutro test jeszcze :-) może to był cień cienia.Oglądałam... Końcówka mnie najbardziej rozwala...
Eee, już raczej cykl na straty, teraz żeby tylko przylazla w miarę szybko.... Już kompletnie nie będę wiedziała kiedy płodne mają być [emoji30]
Wydawało mi się ze widzę mini cień cienia na teście, ale coś za blisko testowej, co psycha robi z człowiekiem [emoji23]