oj.. ;( szkoda a wiesz jaka to była przyjemnosc dostac taką kartke tyle radości sprawiłaA ja przegapiłam posta z kartkami, nawet nie wiem do kogo miałam wysłać :-( zapomniałam o temacie... [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj.. ;( szkoda a wiesz jaka to była przyjemnosc dostac taką kartke tyle radości sprawiłaA ja przegapiłam posta z kartkami, nawet nie wiem do kogo miałam wysłać :-( zapomniałam o temacie... [emoji20]
Brawo Ty [emoji1] ja się w styczniu zatrzasnelam na korytarzu... Odebrałam kota od weterynarza po sterylizacji, kot otępiały w kubraczku, a ja poszłam wyrzucić śmieci, a od zewnątrz mieliśmy gałkę zamiast klamki. Nie zauważyłam, że M zostawił klucz w drzwiach i nie mogłam wejść do domu. I tak spędziłam dwie godziny na klatce w pizamie, a na stopach miałam połączenie idealne, czyli skarpetki + japonki... Było cudownie [emoji1]
Mhm infekcja... ktora rozwija sie 9 miesiecy[emoji23][emoji23][emoji23][emoji87]
Mdli mnie strasznie i na zapachy wykręca. Poczułam bigos i już przytulasy z kibelkiem. Brzusio pobolewa, ciągnie, nieprzyjemnie mi. No i o co chodzi ? [emoji848] może jakaś infekcja się przyplątała?
Gin czeka a ja udupiona w domu [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Domyślam się! Buu [emoji20]oj.. ;( szkoda a wiesz jaka to była przyjemnosc dostac taką kartke tyle radości sprawiła
Wietrzę bobo... Idź do tego pizdogrzebka![emoji23][emoji23][emoji23][emoji87]
Mdli mnie strasznie i na zapachy wykręca. Poczułam bigos i już przytulasy z kibelkiem. Brzusio pobolewa, ciągnie, nieprzyjemnie mi. No i o co chodzi ? [emoji848] może jakaś infekcja się przyplątała?
Gin czeka a ja udupiona w domu [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emzilka fantastycznie! Widzisz mówiłam, że nie ma co przyciągać złych myśli!Dziewczyny mam wynik bety.
19.12 - 421,40
21.12 - 830,90
Nie wiem czy Ci tym poprawię humor, ale PCOS zdiagnozowano u mnie 24 lata temu. Miałam wtedy 15 lat. 4 lata leczenia hormonalnego, następnie 2 lata antykoncepcji. Starań o ciążę nie było żadnych...w pierwszym miesiącu wpadka. Córeczka. Teraz ma 17 lat. Staram się o drugie dziecko z partnerem i lipa. Ale jestem już prawie 40 latnia, więc może to być problemem... Niestety po latach leczenia przytyłam strasznie. Walczę z tym od lat...Dzięki, mam nadzieję, że ta nowa ginka coś zadziała.
, O proszę, że Parasoleczka taka czarownica. Chętnie wezmę przepis [emoji38]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Emzilka fantastycznie! Widzisz mówiłam, że nie ma co przyciągać złych myśli!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
A co takiego opowiada pinda jedna? Gdzie pracujesz??dzieki, ale tak jakos wczoraj mialam zly dzien... i jeszcze jak dowiedzialam sie co szefowa mowi o tym ze jestem na zwolnieniu i ze pewnie w ciazy jestem i swoje krzywe komentarze dodała to odechcialo mi sie wszystkiego....