reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurcze ale się wkurzylam... wstałam sobie i myślę "a sikne se na testa bo w końcu wczoraj kupiłam" i co? Siknelam podcieram się a tam @... nosz kur...

Dzień dobry wszystkim [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U to lipa :(. Przytulać. Za dwa dni dołączę. Ile dni masz cykle? Ja teraz 26.
niech to szlag[emoji35] ahh, przykro mi[emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emsi, ja przeważnie mam owulacje tylko z prawego jajnika...lewy czuje bardzo rzadko..

U mnie tak samo. Na lewym mam torbiel i jak czuje to ja.
Cześć dziewczyny,
Ale naprodukowałyście [emoji33]
Ja wczoraj nie pisałam bo miałam nieciekawą sytuację..
Ja @ mam mieć planowo jutro ale pewnie się przesunie bo owu według mnie było 2 dni pózniej.. powiem wam, że się nie nastawiam bo wiem, że były dziewczyny z tyloma objawami a @ przychodziła.. u mnie objawów 0 jedyne co mnie zastanawia to w dzień wyznaczonej implantacji w pracy zabolał mnie prawy jajnik i tak ciągnął przez 10 min, a potem cisza.. było to w poniedziałek.. jak pisałam temperatura do poniedziałku cały czas 36,75 a wczoraj skoczyła do 36, 83, dziś juz 36,9 hmm.. daje mi to iskierkę nadziei, chociaż nie nastawiam się na świąteczny cud [emoji6]
Siwa, przykro mi.. a @ się już rozkręciła? Czy to może tylko plamienie? Test negatywny? [emoji45]
Asica, ja bym poczekała jeszcze do terminu @
Cheebay, ty jeszcze nie śpisz? Która masz godzinę?
Miłego dnia dziewczyny [emoji6]

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

A tam, olać pracę...
A tak serio, to marzy mi się taki konkretny reset - poczuć się tak jak wtedy, kiedy dopiero podjęłam decyzję o kolejnym maluchu. Wtedy wszystko wydawało się takie proste - nie miałam pojęcia o temperaturze, śluzie, zagnieżdżeniu, fazie lutealnej... Czysta karta, chęć i kupa radochy... Gdybym tylko potrafiła skasować w głowie ostatnie 2 lata. A może tak się da - zapomnieć i zacząć od początku?
To z mezem @leeleeth musisz o tym pogadac. Moze jakas hipnoza... :laugh2: ciazko tak glowe odlaczyc. Za bardzo chcemy. Tez bym sie chciala tak wyluzowac. Wiem, wiem to dopiero drugi cykl ale ja mam tyle rzeczy na glowie nie mam czasu dla siebie i meza. Jak gdzies wyjezdAmy to zawsze masa obowiazkow. Nie ma tak ze tylko ja, on wino lozko, piekny widok za oknem. Tak to jest jak sie mieszka za granica z dala od rodziny.

93ad3d564a227462fe4b3863e240cb79.jpg

Przygotowywanie do świat [emoji23][emoji848][emoji848]

o moj ty boze:) artysta tobie rośnie:)

reklama
To z mezem @leeleeth musisz o tym pogadac. Moze jakas hipnoza... :laugh2: ciazko tak glowe odlaczyc. Za bardzo chcemy. Tez bym sie chciala tak wyluzowac. Wiem, wiem to dopiero drugi cykl ale ja mam tyle rzeczy na glowie nie mam czasu dla siebie i meza. Jak gdzies wyjezdAmy to zawsze masa obowiazkow. Nie ma tak ze tylko ja, on wino lozko, piekny widok za oknem. Tak to jest jak sie mieszka za granica z dala od rodziny.

To @magoo potrzebuje powrotu do początku, ja dopiero na starcie wiec jeszcze pełna energii [emoji12]

Do góry