Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana moje gratulacje;pDziewczyny mam wynik bety.
19.12 - 421,40
21.12 - 830,90
o moj ty boze artysta tobie rośnie
Piękne krecchy[emoji4]Witaj nimitii nie to mój pierwszy raz [emoji14]
Fora zawsze podczytywalam skrycie
Na BabyBoom jakoś nabrałam odwagi
Dziewczyny zobaczcie jaka różnica w testach dziś robiłam , by zobaczyć jak na tych doz wyglądają kreski (te paskowe można o kant dupy) ja tu martwiłam się że tak mało widoczna ta kreska a tu takie coś! !!Zobacz załącznik 788452
Ja to też jestem taka głupia... Ostatnio tak się najadłam, że wygladalam jak w 5 miesiącu... Więc stanęłam sobie przed lustrem i glaskałam się po brzuchu, bo wyobraziłam sobie, że tam dzidzia jest...a to tylko ciąża spożywcza [emoji52] to było chore, i przykre [emoji14] dobrze, że M tego nie widział [emoji1]
Piękne kreseczki! Gratulacje!
Ja też podczytywalam rozne fora jednak tu bylo najprzyjemniej. Na jednym nawet napisalam ale zostalam zwyzywana od nieznajacych sie na swoim cyklu, panikujacych nastolatek to sobie darowalam. A tylko zapytalam czy ciagniecie jajnikow przez ponad tydzien jest normalne i czy moze to byc cysta lub torbiel.
swoje dzieła umieszcza w muzeum;pNo, malarz-tapieciarz [emoji12]
Bardzo twórcze dziecko jest, szokująco. Musiałybyście zobaczyć te wieże z garnków i patelni, toż to dzieła sztuki nowoczesnej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My zawsze laliśmy "po same żaluzje", czyli do ostatniej "karbowanej" kreski na górze [emoji1]Eee nie wiem czy chodzi Ci o to wino proste z cola co smakuje jak guma balonowa? [emoji848][emoji23]
Przepis prosty, kupic najbardziej walace siara wino, do tego koniecznie 2 biale, plastikowe kubeczki (prostego po prostu nie wypada pic w szkle [emoji38]) i cole.
Biale kubeczki maja dwie charakterystyczne czesci, karbowana i plaska czesc. Wina nalac tyle co karbowana czesc, coli tyle co plaska.
Włala
Drink zwie sie karamuczo (nie wiem jal to sie pisze).
kochana moje gratulacje;p
Brawo Ty [emoji1] ja się w styczniu zatrzasnelam na korytarzu... Odebrałam kota od weterynarza po sterylizacji, kot otępiały w kubraczku, a ja poszłam wyrzucić śmieci, a od zewnątrz mieliśmy gałkę zamiast klamki. Nie zauważyłam, że M zostawił klucz w drzwiach i nie mogłam wejść do domu. I tak spędziłam dwie godziny na klatce w pizamie, a na stopach miałam połączenie idealne, czyli skarpetki + japonki... Było cudownie [emoji1]Drzwi mi sie zatrzasnęły i nie mogę wyjść z domu [emoji85] gin do mnie dzwoni kurier z paczkami przyjechał a ja nie otwieram i drę sie przez drzwi [emoji23]
A ja przegapiłam posta z kartkami, nawet nie wiem do kogo miałam wysłać :-( zapomniałam o temacie... [emoji20]Witajcie mam chwile musze Was nadrobić.. dostaliście swoje kartki?? bo ja Tak <3