reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wietrzę bobo... Idź do tego pizdogrzebka!

qdkkx1hpzei65q7s.png

Bobo to nie jest, na pewno [emoji5]
Muszę poczekać aż mi otworzą bo z wrażenia zamek zepsułam [emoji33][emoji17][emoji24] niestety na wysokim pietrze mieszkam wiec przez okno nie da rady, poza tym jak znam moje dzieciątka to rozpełzła by sie po osiedlu gdybym wylazły oknem [emoji17][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Muszę poczekać aż mi otworzą bo z wrażenia zamek zepsułam [emoji33][emoji17][emoji24] niestety na wysokim pietrze mieszkam wiec przez okno nie da rady, poza tym jak znam moje dzieciątka to rozpełzła by sie po osiedlu gdybym wylazły oknem [emoji17][emoji23]

Hahahahah, wyobrazilam sobie to [emoji23] [emoji23] [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

@Emzilka , czytam, żyje, ale ręka ruszyć nie mogę, ból głowy mnie pokonał. [emoji17]

Co magicZnych przepisów znam tylko na kociołek panoramiksa... Ale czy to wspomaga płodność to wątpię. Raczej uruchamia supermoce po kilku chochlach [emoji23] [emoji23] i tak, ten specyfik pije się z chochli! [emoji23]

Paraplu, cholera! Byłaś moim pewniakiem! Niech @ szybko mija i bierz się do roboty! [emoji8]

Siwa [emoji19] uparte te małpy....

Któraś pytała o apke, ja jak zawsze polecam ovia fertility [emoji16]

A u mnie na razie cisza. (musiałam was potrzymac w niepewności moim wywodem [emoji23] ) @ brak, nic nie boli, jedynie cyc przy macaniu [emoji1] Ale nie testuje, jeszcze wszystko w normalnie, cykle mam 29-31 dni, więc jak do piątku nic nie ruszy to wtedy. [emoji16]
A właśnie, testuje któraś? [emoji1]

To ja o tym mówiłam [emoji23][emoji23] kociołek panoramiksa i od razu moc czuć [emoji23][emoji23][emoji23]a pity prosto z chochli.... łooo ho ho [emoji474]‍♀️[emoji312][emoji304][emoji312]

A co takiego opowiada pinda jedna? Gdzie pracujesz??

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ze jestem mloda i glupia ze za szybko po poronieniu próbuję zajsc w ciaże, że chyba nie wiem czym to grozi, zero odpowiedzialnosci i takie tam dyrdymały a i że nie słucham sie starszych czyli jej :p
Tylko, że jak gin zrobił podgląd w sobote i wszystko wskazywało na ciąże to ucieszył się że tak szybko udało sie znowu zajść...
A jakie ona podchody do mnie robiła jak po poronieniu wiedziala ze ide do ginekologa na kontrol czy w ciazy nie jestem i czy juz moge sie starac... Najlepiej to by było jakbym prosiła ją o zgodę na bzykanie z moim Mężem.. :errr::errr:

@Emzilka , czytam, żyje, ale ręka ruszyć nie mogę, ból głowy mnie pokonał. [emoji17]

Co magicZnych przepisów znam tylko na kociołek panoramiksa... Ale czy to wspomaga płodność to wątpię. Raczej uruchamia supermoce po kilku chochlach [emoji23] [emoji23] i tak, ten specyfik pije się z chochli! [emoji23]

Paraplu, cholera! Byłaś moim pewniakiem! Niech @ szybko mija i bierz się do roboty! [emoji8]

A u mnie na razie cisza. (musiałam was potrzymac w niepewności moim wywodem [emoji23] ) @ brak, nic nie boli, jedynie cyc przy macaniu [emoji1] Ale nie testuje, jeszcze wszystko w normalnie, cykle mam 29-31 dni, więc jak do piątku nic nie ruszy to wtedy. [emoji16]

To w takim razie w dalszym ciagu trzymam kciukasy.... Tylko palce już mi drętwieją z tego wszystkiego :p

Ze jestem mloda i glupia ze za szybko po poronieniu próbuję zajsc w ciaże, że chyba nie wiem czym to grozi, zero odpowiedzialnosci i takie tam dyrdymały a i że nie słucham sie starszych czyli jej[emoji14]Tylko, że jak gin zrobił podgląd w sobote i wszystko wskazywało na ciąże to ucieszył się że tak szybko udało sie znowu zajść...
A jakie ona podchody do mnie robiła jak po poronieniu wiedziala ze ide do ginekologa na kontrol czy w ciazy nie jestem i czy juz moge sie starac... Najlepiej to by było jakbym prosiła ją o zgodę na bzykanie z moim Mężem.. :errr::errr:
Głupia... Najgorsi są tacy ludzie, co nie znają się, ale głupio-mądre rady dają. Wkurza ją pewnie to, że Ci się udało i że straci chwilowo pracownika. Ale mogłaby to zatrzymać dla siebie, przecież wiadomo, że się o tym dowiesz... Ale niektórzy nie ogarniają czegoś takiego jak poczta pabtoflowa. Nie przejmuj się pindą, w tej chwili liczy się tylko bobo <3

qdkkx1hpzei65q7s.png

Głupia... Najgorsi są tacy ludzie, co nie znają się, ale gkupio-madre rady dają. Wkurza ją pewnie to, że Ci się udało i że straci chwilowo pracownika. Ale mogłaby to zatrzymać dla siebie, przecież wiadomo, że się o tym dowiesz... Ale niektórzy nie ogarniają czegoś takiego jak poczta pabtoflowa. Nie przejmuj się pindą, w tej chwili liczy się tylko bobo <3

qdkkx1hpzei65q7s.png

Straci 2 pracownice, najbardziej ogarnięte, bo koleżanka od sierpnia tez w ciazy a ja zaszłam miesiac po niej tylko niestety nie udało mi się.. Teraz to ja wale ją, w tamtej ciazy za duzo sie przejmowalam i chodzilam do pracy.. Na mnie nikt sie tam nie oglada to i ja na nia tez nie będę :p !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Straci 2 pracownice, najbardziej ogarnięte, bo koleżanka od sierpnia tez w ciazy a ja zaszłam miesiac po niej tylko niestety nie udało mi się.. Teraz to ja wale ją, w tamtej ciazy za duzo sie przejmowalam i chodzilam do pracy.. Na mnie nikt sie tam nie oglada to i ja na nia tez nie będę[emoji14]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
No i prawidłowo, tak trzymaj! [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

No trudno sie mowi.
Patrzac na objawy sadze, ze doszlo do zaplodnienia i zarodek probowal sie zagniezdzic (czulam klucie i bol) ale nie dal rady. Moze przez chorobe i leki endometrium kiepskie albo cos innego. W kazdym badz razie, w styczniu mam gina, akurat chyba jeden dzien przed owulka to poprosze o sprawdzenie endometrium no i licze, ze bede zdrowa.
Moze uda sie w styczniu :)

reklama

Hehe :-D

Skad wiesz ze nie bobo? :)

Do góry