M2b
Fanka BB :)
Haha ja tez. I na nastepny dzien ide do pracy wiec to nie bylby dobry pomyslNo kochana, po litrze to ja już nie byłabym łatwa tylko martwa
Paraplu, dawaj, jestem gotowa na wszystko!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha ja tez. I na nastepny dzien ide do pracy wiec to nie bylby dobry pomyslNo kochana, po litrze to ja już nie byłabym łatwa tylko martwa
Paraplu, dawaj, jestem gotowa na wszystko!
Pinacolada tez jest spokoDla mnie magicznym drinem jest mojito... Jestem po nim taka wyluzowana i wesoła jak nigdy [emoji14] idealne odmóżdżenie [emoji14]
To chyba paraplu ma przepis na napój mocy [emoji23][emoji23][emoji23]dobrze pamietam?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super ! GratulujeDziewczyny mam wynik bety.
19.12 - 421,40
21.12 - 830,90
Haha czasy liceum mi sie przypomnialy. Ten Komandos z Zabki z kuszacym aromatem siarkiEee nie wiem czy chodzi Ci o to wino proste z cola co smakuje jak guma balonowa? [emoji848][emoji23]
Przepis prosty, kupic najbardziej walace siara wino, do tego koniecznie 2 biale, plastikowe kubeczki (prostego po prostu nie wypada pic w szkle [emoji38]) i cole.
Biale kubeczki maja dwie charakterystyczne czesci, karbowana i plaska czesc. Wina nalac tyle co karbowana czesc, coli tyle co plaska.
Włala
Drink zwie sie karamuczo (nie wiem jal to sie pisze).
Drzwi mi sie zatrzasnęły i nie mogę wyjść z domu [emoji85] gin do mnie dzwoni kurier z paczkami przyjechał a ja nie otwieram i drę sie przez drzwi [emoji23]
Haha