reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Basia, mnie jeszcze wczoraj wysypalo na cyckach i mowilam do M, ze pozamiatane jak mi syfy wyszly, a tu prosze.
Teraz Tak uczciwie moge powiedziec, ze z objawow to tylko: plamienie w 19dc I w ten sam dzien mialam taki dziwny smak w ustach, wiecie np jak sie włosy posprayuje lakierem do włosów i sie do buzi dostanie? Coś takiego.
I tak naprawdę to wszystko.
Cycki to w sumie podobnie jak na okres, lekkie skurcze macicy co tez pod @ moznaby podciągnąć, także ja nie z tych objawowych[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pisałam o tym smaku taki gorzki fuj mam cały czas :)

reklama
@cheebay gratulacje kobieto! Pisz coś więcej, kiedy staranka, kiedy domniemana owu? :D ahhh jak miło wejść nocą i takiee wieści...:D zobaczyłam pierwszy test i jak pisałaś że zrobisz.digitala jeszcze, too myślę "po co kurde, po co, jak ewidentnie widać kreche" :D iddealnie

Dziekuje serdecznie! Wszystkim Wam i kazdej, każdej z osobna[emoji173]️ ja jeszcze nie dowierzam, jeszcze szok. Być znow po 11 latach w ciazy to jest big deal[emoji85][emoji4]

Spark, cykle 24/25 dniowe, w tym szczesliwym bobosexy były 7,11 i 13dc, a owu troche mi ciężko stwierdzić bo po śluzie obstawialam 10/11dc a tempka by wskazywała na 13. W 19dc juz teraz wiem na pewno ze to było plamienie implantacyjne. Dzis 24dc No i kreseczki[emoji4]
Ja tego digitala bardziej dla M zrobiłam bo nie mógł uwierzyć w ta bledzioche. Oni tam nie kumają ze jeszcze hcg pewnie niskie to i bladzioch, dla niego było coś nie tak z testem[emoji23][emoji23]

Kreskowe dziewczyny, sprawdzalyscie na kiedy wam wypada poród wg OM?
b575e050042bc90d7390b9000d7a6c83.jpg

Ja sie chyba na sierpniowki jeszcze załapie, sama mam ur 21go, to tez niezły prezent[emoji41]

Kreskowe dziewczyny, sprawdzalyscie na kiedy wam wypada poród wg OM?
b575e050042bc90d7390b9000d7a6c83.jpg

Ja sie chyba na sierpniowki jeszcze załapie, sama mam ur 21go, to tez niezły prezent[emoji41]

Jakby teraz dało radę to 28-31 sierpnia [emoji1]
A u ciebie wypada termin w urodziny mojej mamy [emoji173] więc jakby u mnie się udało, to matula sie poplacze [emoji173] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Jakby teraz dało radę to 28-31 sierpnia [emoji1]
A u ciebie wypada termin w urodziny mojej mamy [emoji173] więc jakby u mnie się udało, to matula sie poplacze [emoji173] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Byłoby wspaniale[emoji173]️
Ja nadal uważam, ze ten test co zrobiłaś to za wcześnie, spójrz na mnie, robiłam w 20dc i vizir, cztery dni pozniej wynik jest inny. Na tamtym to nawet jak po paru h spojrzałam nie było nic. Dzis ten pierwszy tez dość blady jeszcze.
Idę w pon na betę, we wt mam juz wczesniej zaplanowana wizytę w spr moich leków na nadciśnienie, wiec od razu mi zmieni na jakieś ciążowe i moze ustalimy jakoś termin pierwszej wizyty choć ja nie chce isc wczesniej jak 7/8 tydzień.
Z córka sie takiego strachu najadłam jak bylam w 6 tyg bo jeszcze serduszka nie było, nie chce znow tego przechodzić...

Byłoby wspaniale[emoji173]️
Ja nadal uważam, ze ten test co zrobiłaś to za wcześnie, spójrz na mnie, robiłam w 20dc i vizir, cztery dni pozniej wynik jest inny. Na tamtym to nawet jak po paru h spojrzałam nie było nic. Dzis ten pierwszy tez dość blady jeszcze.
Idę w pon na betę, we wt mam juz wczesniej zaplanowana wizytę w spr moich leków na nadciśnienie, wiec od razu mi zmieni na jakieś ciążowe i moze ustalimy jakoś termin pierwszej wizyty choć ja nie chce isc wczesniej jak 7/8 tydzień.
Z córka sie takiego strachu najadłam jak bylam w 6 tyg bo jeszcze serduszka nie było, nie chce znow tego przechodzić...

Wiem kochaana że za wcześnie, nawet ten test robiłam bez przekonania... No ale nastrój mi się udzielił [emoji6] chociaż teraz jakoś mój zapał minął do tego wszystkiego, skończy się pewnie jak zwykle. Idź, zmień leki, nie ma co. I nie martw się! Ciąża ciąży nierówna, Bąbel rozwija się w swoim tempie, niewiele mamy w tym temacie do powiedzenia. Nie martw się! Sama widzisz że serducha nie było a teraz córa zajada mac&cheese [emoji1]
Będzie wszystko dobrze [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry