reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Basia, mnie jeszcze wczoraj wysypalo na cyckach i mowilam do M, ze pozamiatane jak mi syfy wyszly, a tu prosze.
Teraz Tak uczciwie moge powiedziec, ze z objawow to tylko: plamienie w 19dc I w ten sam dzien mialam taki dziwny smak w ustach, wiecie np jak sie włosy posprayuje lakierem do włosów i sie do buzi dostanie? Coś takiego.
I tak naprawdę to wszystko.
Cycki to w sumie podobnie jak na okres, lekkie skurcze macicy co tez pod @ moznaby podciągnąć, także ja nie z tych objawowych[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pisałam o tym smaku taki gorzki fuj mam cały czas :)

reklama
@cheebay gratulacje kobieto! Pisz coś więcej, kiedy staranka, kiedy domniemana owu? :D ahhh jak miło wejść nocą i takiee wieści...:D zobaczyłam pierwszy test i jak pisałaś że zrobisz.digitala jeszcze, too myślę "po co kurde, po co, jak ewidentnie widać kreche" :D iddealnie

Dziekuje serdecznie! Wszystkim Wam i kazdej, każdej z osobna[emoji173]️ ja jeszcze nie dowierzam, jeszcze szok. Być znow po 11 latach w ciazy to jest big deal[emoji85][emoji4]

Spark, cykle 24/25 dniowe, w tym szczesliwym bobosexy były 7,11 i 13dc, a owu troche mi ciężko stwierdzić bo po śluzie obstawialam 10/11dc a tempka by wskazywała na 13. W 19dc juz teraz wiem na pewno ze to było plamienie implantacyjne. Dzis 24dc No i kreseczki[emoji4]
Ja tego digitala bardziej dla M zrobiłam bo nie mógł uwierzyć w ta bledzioche. Oni tam nie kumają ze jeszcze hcg pewnie niskie to i bladzioch, dla niego było coś nie tak z testem[emoji23][emoji23]

Kreskowe dziewczyny, sprawdzalyscie na kiedy wam wypada poród wg OM?
b575e050042bc90d7390b9000d7a6c83.jpg

Ja sie chyba na sierpniowki jeszcze załapie, sama mam ur 21go, to tez niezły prezent[emoji41]

Kreskowe dziewczyny, sprawdzalyscie na kiedy wam wypada poród wg OM?
b575e050042bc90d7390b9000d7a6c83.jpg

Ja sie chyba na sierpniowki jeszcze załapie, sama mam ur 21go, to tez niezły prezent[emoji41]

Jakby teraz dało radę to 28-31 sierpnia [emoji1]
A u ciebie wypada termin w urodziny mojej mamy [emoji173] więc jakby u mnie się udało, to matula sie poplacze [emoji173] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Jakby teraz dało radę to 28-31 sierpnia [emoji1]
A u ciebie wypada termin w urodziny mojej mamy [emoji173] więc jakby u mnie się udało, to matula sie poplacze [emoji173] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Byłoby wspaniale[emoji173]️
Ja nadal uważam, ze ten test co zrobiłaś to za wcześnie, spójrz na mnie, robiłam w 20dc i vizir, cztery dni pozniej wynik jest inny. Na tamtym to nawet jak po paru h spojrzałam nie było nic. Dzis ten pierwszy tez dość blady jeszcze.
Idę w pon na betę, we wt mam juz wczesniej zaplanowana wizytę w spr moich leków na nadciśnienie, wiec od razu mi zmieni na jakieś ciążowe i moze ustalimy jakoś termin pierwszej wizyty choć ja nie chce isc wczesniej jak 7/8 tydzień.
Z córka sie takiego strachu najadłam jak bylam w 6 tyg bo jeszcze serduszka nie było, nie chce znow tego przechodzić...

Byłoby wspaniale[emoji173]️
Ja nadal uważam, ze ten test co zrobiłaś to za wcześnie, spójrz na mnie, robiłam w 20dc i vizir, cztery dni pozniej wynik jest inny. Na tamtym to nawet jak po paru h spojrzałam nie było nic. Dzis ten pierwszy tez dość blady jeszcze.
Idę w pon na betę, we wt mam juz wczesniej zaplanowana wizytę w spr moich leków na nadciśnienie, wiec od razu mi zmieni na jakieś ciążowe i moze ustalimy jakoś termin pierwszej wizyty choć ja nie chce isc wczesniej jak 7/8 tydzień.
Z córka sie takiego strachu najadłam jak bylam w 6 tyg bo jeszcze serduszka nie było, nie chce znow tego przechodzić...

Wiem kochaana że za wcześnie, nawet ten test robiłam bez przekonania... No ale nastrój mi się udzielił [emoji6] chociaż teraz jakoś mój zapał minął do tego wszystkiego, skończy się pewnie jak zwykle. Idź, zmień leki, nie ma co. I nie martw się! Ciąża ciąży nierówna, Bąbel rozwija się w swoim tempie, niewiele mamy w tym temacie do powiedzenia. Nie martw się! Sama widzisz że serducha nie było a teraz córa zajada mac&cheese [emoji1]
Będzie wszystko dobrze [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry