reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1598db11674e9f0ba3a1135e89dcfd8b.jpg

Pierwsze zdjecie było po równo 3 minutach, teraz tak leży koło mnie i cyknelam to.
M kupuje digital test[emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cheebay no nie mogę ,a jednak o_O
super cieszę się razem z Tobą szook a wchodząc na forum pomyślałam " ciekawe czy ktoś jeszcze ogłosi pozytywa "
i jest :biggrin2:

reklama
Boże Ewelinia, obyś miała rację. Cały czas myślę, że jest Dzidzia i się obroni. Może to tylko trefny test.
Do tego jestem taka chora, że nie mam siły nigdzie jechać - a chyba podświadomie boję się też, że kreski będą blednąć.. Więc jeśli do poniedziałku @ nie zawita to zrobię chyba tą betę. Dzięki, że trzymasz kciuki - doceniam:)
Kochana ale Ty termin @@ już miałaś ? Obawiasz się najgorszego :sad:
Oby się nie sprawdziło :-( :(
A dużo bledszą masz tą kreskę ?
Może Tobie się wydaje co ???
To daj znać co i jak a ja pomimo wszystko wierzę w was i zaciskam wiesz ;)

3 dni mnie nie było i 100 stron do przeczytania, ale było warto :D Tyle kreseczek
Gratuluję wszystkim :*

Lux ja przenosiłam 6 dni i już było mi tak ciężko, seks nie chciał wywołać, aż moja mama zarządziła, że już dość i zabrała mnie na spacer. To był tak długi spacer, że w pewnym momencie usiadłam na krawężniku i powiedziałam, że dalej nie idę, niech wracają sami i przyjadą po mnie samochodem xD
Ale dali mi odpocząć tylko i się ledwo dotoczyłam do domu już na koniec wisząc na ręce męża praktycznie. Następnego dnia urodziłam :)

@cheebay gratulacje kobieto! Pisz coś więcej, kiedy staranka, kiedy domniemana owu? :D ahhh jak miło wejść nocą i takiee wieści...:D zobaczyłam pierwszy test i jak pisałaś że zrobisz.digitala jeszcze, too myślę "po co kurde, po co, jak ewidentnie widać kreche" :D iddealnie

Mikaduchna na tą kreske na teście ma wpływ tyle czynników, ile się zdążyło zebrać w moczu, jaka gęstość moczu, ile piłaś, jak dawno sikałaś, firma testu... itp
Tylko beta z krwi ci powie na 100%. Rób testy w większych odstępach czasu np co dwa dni, ja widziałam jak mi minimalnie ciemniało wtedy.

reklama
Do góry