reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1598db11674e9f0ba3a1135e89dcfd8b.jpg

Pierwsze zdjecie było po równo 3 minutach, teraz tak leży koło mnie i cyknelam to.
M kupuje digital test[emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cheebay no nie mogę ,a jednak o_O
super cieszę się razem z Tobą szook a wchodząc na forum pomyślałam " ciekawe czy ktoś jeszcze ogłosi pozytywa "
i jest :biggrin2:

reklama
Boże Ewelinia, obyś miała rację. Cały czas myślę, że jest Dzidzia i się obroni. Może to tylko trefny test.
Do tego jestem taka chora, że nie mam siły nigdzie jechać - a chyba podświadomie boję się też, że kreski będą blednąć.. Więc jeśli do poniedziałku @ nie zawita to zrobię chyba tą betę. Dzięki, że trzymasz kciuki - doceniam:)
Kochana ale Ty termin @@ już miałaś ? Obawiasz się najgorszego :sad:
Oby się nie sprawdziło :-( :(
A dużo bledszą masz tą kreskę ?
Może Tobie się wydaje co ???
To daj znać co i jak a ja pomimo wszystko wierzę w was i zaciskam wiesz ;)

3 dni mnie nie było i 100 stron do przeczytania, ale było warto :D Tyle kreseczek
Gratuluję wszystkim :*

Lux ja przenosiłam 6 dni i już było mi tak ciężko, seks nie chciał wywołać, aż moja mama zarządziła, że już dość i zabrała mnie na spacer. To był tak długi spacer, że w pewnym momencie usiadłam na krawężniku i powiedziałam, że dalej nie idę, niech wracają sami i przyjadą po mnie samochodem xD
Ale dali mi odpocząć tylko i się ledwo dotoczyłam do domu już na koniec wisząc na ręce męża praktycznie. Następnego dnia urodziłam :)

@cheebay gratulacje kobieto! Pisz coś więcej, kiedy staranka, kiedy domniemana owu? :D ahhh jak miło wejść nocą i takiee wieści...:D zobaczyłam pierwszy test i jak pisałaś że zrobisz.digitala jeszcze, too myślę "po co kurde, po co, jak ewidentnie widać kreche" :D iddealnie

Mikaduchna na tą kreske na teście ma wpływ tyle czynników, ile się zdążyło zebrać w moczu, jaka gęstość moczu, ile piłaś, jak dawno sikałaś, firma testu... itp
Tylko beta z krwi ci powie na 100%. Rób testy w większych odstępach czasu np co dwa dni, ja widziałam jak mi minimalnie ciemniało wtedy.

reklama
Do góry