reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark ja o 24:00 skończyłam sprzatac kuchnie.. syna zawiozłam do mamy na noc i szorowałam [emoji12] masakraaa a dziś cd..
cześć dziewczyny [emoji6] kto dzisiaj testuje? [emoji3][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie północ, za 6h zobaczymy co z tempka ale coś jest nie halo, nie moge zasnąć, mam tak spięty brzuch. Dziwne to.
Jak temp nie spadła to chyba sikne

reklama
Ojojojooooj sie narobilo

Załączniki

• WP_20161217_07_40_19_Rich.jpg
    WP_20161217_07_40_19_Rich.jpg
    772,4 KB · Wyświetleń: 133
Ja mam 21 lat, 0 dzieci i od listopada zaczynamy starania :)

Ja mam dwóch synów, 11 i 8 lat, staram się o trzecie. Mam 32
Ehh ja od kwietnia tego roku, jedna stracona ciaza. Dzieci brak.

Najgorsze jest to ze inne wpadaja choc nie chca a niektore z nas walcza tak dlugo. Ale ja wierze

Ja jak sie okres rozkreci i skonczy tak samo. Byl/jest smutek ale teraz znowu nadzieja bo po okresie sa dni plodne wiec... [emoji5]

Właśnie najgorsze jest.to.ze te co nie chcą zachodzą odrazu.(małoletnie gimbusy w toalecie na.dyskotece)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dzieki :p
Wszystkie znaki na nibnie i ziemii nie wskazywaly na to.. Nawet temp doczolowa sobie skakala...
Ide dzis bete zrobie i progesteron bo takie mam zalecenie od gina... Tylko ja juz sniadanie zjadlam i czy nie trzeba byc naczczo

U mnie północ, za 6h zobaczymy co z tempka ale coś jest nie halo, nie moge zasnąć, mam tak spięty brzuch. Dziwne to.
Jak temp nie spadła to chyba sikne

A na jakim poziomie masz temperaturę? Ja nadal 36,7 wiec chyba faktycznie cykl bezowulacyjny..

Nie dzieki :p
Wszystkie znaki na nibnie i ziemii nie wskazywaly na to.. Nawet temp doczolowa sobie skakala...
Ide dzis bete zrobie i progesteron bo takie mam zalecenie od gina... Tylko ja juz sniadanie zjadlam i czy nie trzeba byc naczczo

A jaka masz temperaturę??
Trzymam kciuki [emoji110]

reklama
Do góry