reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark ja o 24:00 skończyłam sprzatac kuchnie.. syna zawiozłam do mamy na noc i szorowałam [emoji12] masakraaa a dziś cd..
cześć dziewczyny [emoji6] kto dzisiaj testuje? [emoji3][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie północ, za 6h zobaczymy co z tempka ale coś jest nie halo, nie moge zasnąć, mam tak spięty brzuch. Dziwne to.
Jak temp nie spadła to chyba sikne

reklama
Ojojojooooj sie narobilo

Załączniki

• WP_20161217_07_40_19_Rich.jpg
    WP_20161217_07_40_19_Rich.jpg
    772,4 KB · Wyświetleń: 130
Ja mam 21 lat, 0 dzieci i od listopada zaczynamy starania :)

Ja mam dwóch synów, 11 i 8 lat, staram się o trzecie. Mam 32
Ehh ja od kwietnia tego roku, jedna stracona ciaza. Dzieci brak.

Najgorsze jest to ze inne wpadaja choc nie chca a niektore z nas walcza tak dlugo. Ale ja wierze

Ja jak sie okres rozkreci i skonczy tak samo. Byl/jest smutek ale teraz znowu nadzieja bo po okresie sa dni plodne wiec... [emoji5]

Właśnie najgorsze jest.to.ze te co nie chcą zachodzą odrazu.(małoletnie gimbusy w toalecie na.dyskotece)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dzieki :p
Wszystkie znaki na nibnie i ziemii nie wskazywaly na to.. Nawet temp doczolowa sobie skakala...
Ide dzis bete zrobie i progesteron bo takie mam zalecenie od gina... Tylko ja juz sniadanie zjadlam i czy nie trzeba byc naczczo

U mnie północ, za 6h zobaczymy co z tempka ale coś jest nie halo, nie moge zasnąć, mam tak spięty brzuch. Dziwne to.
Jak temp nie spadła to chyba sikne

A na jakim poziomie masz temperaturę? Ja nadal 36,7 wiec chyba faktycznie cykl bezowulacyjny..

Nie dzieki :p
Wszystkie znaki na nibnie i ziemii nie wskazywaly na to.. Nawet temp doczolowa sobie skakala...
Ide dzis bete zrobie i progesteron bo takie mam zalecenie od gina... Tylko ja juz sniadanie zjadlam i czy nie trzeba byc naczczo

A jaka masz temperaturę??
Trzymam kciuki [emoji110]

reklama
Do góry