reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Najgorsze jest to ze inne wpadaja choc nie chca a niektore z nas walcza tak dlugo. Ale ja wierze

Ja jak sie okres rozkreci i skonczy tak samo. Byl/jest smutek ale teraz znowu nadzieja bo po okresie sa dni plodne wiec... ☺
Właśnie najgorsze jest.to.ze te co nie chcą zachodzą odrazu.(małoletnie gimbusy w toalecie na.dyskotece)

Boje.się.tylko.ze kiedyś zbyt długo.zwlekalam. A.teraz wiek juz....
To jest to. Caraz czesciej sie to obserwuje. Ja tez zawsze mowilam ze do 30 trzeba porodzic a teraz sama chce zajsc po 30. Czasem pouczam mlodszych znajomych, ktorzy twierdza ze maja jeszcze czas - Bo pieniadze za male bo mieszkania wygodnego brak itp. ze pozniej moze byc za pozno. Ale azdy mysli ze pstryk i juz. Ja tez tak myslalam wrecz bylam pewna bo niby dlaczego mialby byc problem. Ale wiek chyba faktycznie ma znaczenie.

reklama
To jest to. Caraz czesciej sie to obserwuje. Ja tez zawsze mowilam ze do 30 trzeba porodzic a teraz sama chce zajsc po 30. Czasem pouczam mlodszych znajomych, ktorzy twierdza ze maja jeszcze czas - Bo pieniadze za male bo mieszkania wygodnego brak itp. ze pozniej moze byc za pozno. Ale azdy mysli ze pstryk i juz. Ja tez tak myslalam wrecz bylam pewna bo niby dlaczego mialby byc problem. Ale wiek chyba faktycznie ma znaczenie.
No tak to potem jest.. Ja z perspektywy czasu teraz sie cieszecze urodzilam corke majac niespelna 20 lat.. Wyszlam za maz, urodzilam, zdalam mature, teraz jestem na studiach i staramy sie o drugie;) ale wiem ze gdyby nie ta 'mila niespodziadka' to tez bym pewnie pare lat jeszcze czekala a potem mogloby byc roznie.. Dziewczyny damy rade:)

Do góry