reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No trochę biedny szczególnie jak zmęczony po pracy.

To masaż na rozluźnienie i do dzieła :-p Wydaje mi się, że takie rzeczy działają rozluźniająco :wink: Nie martw się, on na pewno nie uważa, że jest biedny :happy:

Mój łyka Androvit i jest całkiem ok i do tego cynk z dynia...opinie mają bardzo dobre.. ja...kwas foliowy magnez i wiesiołka ..

Poczytam :happy: A to mieszanka konkretnie pod starania czy dla ogólnego zdrowia?

reklama
Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi:)

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!
Boże gratulacje kochana

Haha identyko u mnie [emoji23][emoji23][emoji23] oni chyba z jednego ojca sa [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może coś w tym jest, tesciu zawsze mówi, że M to chyba od listonosza jest, więc cholera wie od kogo w sumie [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny pomocy bo mi już ręce opadają i nie wiem co myśleć... wczoraj badanie na drożność jajowodów ..lewy drożny prawy odetkany podczas badania... dziś po wizycie u mojego lekarza ..o dziwo... po pierwsze już chce mi robić inseminacje od przyszłego cyklu w cyklu naturalnym ze dwa razy jak nie wyjdzie to laparoskopia ...tylko po co skoro ten jajowód mi się odetkał a potem kolejne inseminacje a jeśli to nie wyjdzie in vitro.. nie kumam..dodam że jeszcze nie miałam monitorowanych jajeczek a już dostałam receptę na pregnyl i cała moja radość z odetkanego jajowodu poszła... i to niby dobra klinika leczenia niepłodności.. pomocy jedyne co nam dolega to zwiększenie lepkości glutka mojego J..ale gryzie mnie ten brak monitorowania jajeczkowania i nacisk na laparostopie.

Dziewczyny pomocy bo mi już ręce opadają i nie wiem co myśleć... wczoraj badanie na drożność jajowodów ..lewy drożny prawy odetkany podczas badania... dziś po wizycie u mojego lekarza ..o dziwo... po pierwsze już chce mi robić inseminacje od przyszłego cyklu w cyklu naturalnym ze dwa razy jak nie wyjdzie to laparoskopia ...tylko po co skoro ten jajowód mi się odetkał a potem kolejne inseminacje a jeśli to nie wyjdzie in vitro.. nie kumam..dodam że jeszcze nie miałam monitorowanych jajeczek a już dostałam receptę na pregnyl i cała moja radość z odetkanego jajowodu poszła... i to niby dobra klinika leczenia niepłodności.. pomocy jedyne co nam dolega to zwiększenie lepkości glutka mojego J..ale gryzie mnie ten brak monitorowania jajeczkowania i nacisk na laparostopie.
A idź może po prostu do gina...kliniki mogą naciskać na droższe zabiegi, żeby tylko kasę wycisnąć. Upewnij się u innego lekarza, czy tak trzeba.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Gratuluję! :-D

Gratuluję! :-D

Jak czytam te Wasze posty to nie mogę się doczekać starań. Na razie trwają ćwiczenia :rofl2: Może jak dużo poćwiczymy to jak zaczniemy się starać to się uda szybko :sorry: Miłego dnia!

P.S. Dziewczyny chcemy się dobrze zdrowotnie przygotować do starań. Mogłybyście polecić jakieś witaminy, suplementy diety dla mnie i dla małża, które na prawde działają i wzmacniają organizm?
Ale test moze sie pomylic prawda?

Nie mam zadnych objawow oprcz nabrzmialych, I troche bolacych piersi......Ale ta II kreska pojawila sie w miare szybko jakos po 1 minucie....

To mozliwe ze 11dpo nie mam jeszcze zadnych objawow a test tak pokazuej??

nie wierze....

Do góry